Тип на грло: GU10

Број на сијалици:  1

Димензии:  ш:130 в:140 mm

Материјал: Метал

Јачина: Max 1x25w

Боја: Црна

*5 Години Гаранција*

57910-1B
10 производи

Нема рецензии во овој момент.

други производи

16 други производи во истата категорија:
Производот е додаен за споредба.