Тип на грло: E14

Број на сијалици: 4

Димензии: ш:600  в:195 (Се ротира)

Материјал: Метал

Јачина: Max 4  x 25w

Боја: Бела

Напон: 220-240V

*5 Години Гаранција*

54802W-4
10 производи

Нема рецензии во овој момент.

други производи

16 други производи во истата категорија:
Производот е додаен за споредба.