Тип на грло: E14

Број на сијалици: 3

Димензии: ш:360 в:200 /мм

Материјал: Метал

Јачина: Max 3 x 25w

Боја: Црна

Напон: 220-240V

*5 Години Гаранција*

54802S-3
10 производи

Нема рецензии во овој момент.

други производи

16 други производи во истата категорија:
Производот е додаен за споредба.