Тип на грло: E27

Број на сијалици: 2

Димензии: ш:300  в:155 /мм (Ротирачки)

Материјал: Метал

Јачина: Max 2 x 40w

Боја: Црна

Напон: 220-240V

Гаранција: 5 години

54008-2
10 производи

Нема рецензии во овој момент.

други производи

16 други производи во истата категорија:
Производот е додаен за споредба.