Тип на грло: E27

Број на сијалици: 1

Димензии: ш:80  в:155 /мм

Материјал: Метал

Јачина: Max 1 x 40w

Боја: Црна

Напон: 220-240V

*Со прекинувач*

Гаранција: 5 години

54008-1
10 производи

Нема рецензии во овој момент.

други производи

16 други производи во истата категорија:
Производот е додаен за споредба.