Тип на грло: ЛЕД

Боја на светлина:  3000k

Димензии:  ш:200 в:170 /мм (ротирачки)

Материјал: Метал, Акрил

Јачина: 12w

Боја: Бела

Напон: 220-240V

Гаранција: 5 години

78406W
10 производи

Нема рецензии во овој момент.

други производи

16 други производи во истата категорија:
Производот е додаен за споредба.