BEW210-QS
4 производи

Технички податоци

Функции
Димензии на диск: 125 мм, Димензии на хартија: 125мм, Ексцентар: 2.4мм
Влезна моќност
230W
Број на вртежи
0-13000 rpm

Нема рецензии во овој момент.

други производи

1 друг производ во истата категорија:
Производот е додаен за споредба.