• -950 ден

Вибрациска брусилка Mouse 55W - BLACK+DECKER

Со нејзината компактна големина и триаголна основа за стругање, оваа ексцентрична MOUSE брусилка е идеална за тешко достапни места и ќошеви и рабови. Може да се користи за отстранување на боја, за стругање на корозија, за различни дрвени површини но и за полирање на метал. Лесно променливи хартии за стругање со Velcro системот за затегање. Гумиран и мек ракофат за удобно ракување. Доаѓа со торбичка за складирање и 15 парчиња прибор и додатоци.

BEW230BCA-QS

Технички податоци

Функции
Екцентар: 0.75 mm | Димензии на плоча и харија: 110 mm
Број на вртежи
11000 rpm

Нема рецензии во овој момент.

други производи

1 друг производ во истата категорија:
Производот е додаен за споредба.