Листа на производи од добавувач Смартус

Olaplex N. перфектор за коса

Цена 1 900 ден
50 На залиха

Професионален третман за коса наменет за домашна употреба. Ја обновува и регенерира косата од сите оштетувања настанати како резултат на хемиски процеси и/или како резултат на механички или термички оштетувања.

Производот е додаен за споредба.