USB Предно светло

+ 120 Децебели/Свирка

Материјал: АБС Пластика

Моќно LED осветлување 250 Лумени

LED боја: Бела

Напојување: USB 1200mA Литиум полимерни батерии на полнење

3 х програми - модови:

Јако / Слабо / трепкање

Со 120 Децибели Свирка

Пакување: Светло, пластична стега + USB кабел + ПВЦ кутија

25994
30 производи

Нема рецензии во овој момент.

други производи

12 други производи во истата категорија:
Производот е додаен за споредба.