Материјал: Алуминиум

Светлост LED: Исклучително јака

Светлост- CREE 3* T6 LED 800 Лумени

LED боја: Бела

Напојување: USB со вградена 2400mA

Литиум полимерни батеии на полнење

5 РАБОТНИ ЧАСОВИ со 3 часови полнење

од 300 до 500 метри осветлување во далечина

3 х програми - модови:

Јако / Слабо / трепкање

Вградено USB output со можност да биде Power bank

Супер лесен материјал 180 гр.

25995
10 производи

Нема рецензии во овој момент.

други производи

12 други производи во истата категорија:
Производот е додаен за споредба.