Материјал: Пластика

Светлост LED: High Brightness 5 х COB лед

LED боја: Црвена / Бела

Напојување: USB 330mA Литиум

полимерни батеии на полнење

6 програми - модови

Пакување со: Светло Силиконска

стега+USB кабел + ПВЦ кутија

Работни часови 4-12

25996
9 производи

Нема рецензии во овој момент.

други производи

12 други производи во истата категорија:
Производот е додаен за споредба.