Материјал: Пластика + ABS + Силикон

Светлост LED: High Brightness COB led 120 Лумени

LED боја: Црвена + бела,

Напојување: USB 600mah полимерни батерии

6 програми - модови

Пакување: Светло +USB кабел + ПВЦ Кутија

25997
99 производи

Нема рецензии во овој момент.

други производи

12 други производи во истата категорија:
Производот е додаен за споредба.