Материјал: АБС Пластика

Светлост LED: High Brightness, 18 х COB лед

LED боја: Црвена

Напојување: USB 500mA Литиум полимерни батеии на полнење

2 х програми - модови + Автоматско исклчување при кочење и автоматско вклучување при возење

Пакување: Светло, Силиконска стега + USB кабел + ПВЦ кутија

Работни часови 5

26000
20 производи

Нема рецензии во овој момент.

други производи

12 други производи во истата категорија:
Производот е додаен за споредба.