Хексагонален гумиран еднорачен тег кој е заштитен од кондензација и гребнатини.

Тежина на тег 10 kg. 

Во цената е вклучен само еден тег.

Димензии на производот: 33x12x14 cm.

121004
86 производи

Нема рецензии во овој момент.

други производи

16 други производи во истата категорија:
Производот е додаен за споредба.