• Ново

Дим. на ТВ: 32”- 70”

Носивост: 35кг

VESA Standard: Max 600x400mm (подржува и VESA 75 100 150 200 300)

Структура: Челик

Накосување: -10°/+5°

TVB109M
10 производи

Нема рецензии во овој момент.

други производи

9 други производи во истата категорија:
Производот е додаен за споредба.