Дим. на ТВ: 17"-56"

Носивост: 25кг

VESA Standard: Max 400x400mm (подржува и VESA 75 100 150 200 300)

Структура: Челик

Накосување: -15°/+9°

TVB420
10 производи

Нема рецензии во овој момент.

други производи

9 други производи во истата категорија:
Производот е додаен за споредба.