• -1 000 ден

Xiaomi Mi LED 4S 43'' Телевизор

На пазарот пристигна уште еден од телевизорите на Xiaomi – Mi TV 4S 43’’. Станува збор за телевизор со одлична дефиниција и квалитет.

Брзата елаборација на податоци се должи на вградениот quad – core 64 bit процесор. Процесорот е унапреден со цел да овозможи подобро искуство при гледањето. Телевизорот располага со голема меморија па така може да поддржи поголем број апликации.

За да се долови ултра јасен звук, Xiaomi направил комбинација од DOLBY + DTS технологија. Телевизорот има звучници со моќ од 8W. Различни бас ефекти за поголема моќ и за кристално чист звук.

Уредот едноставно претставува футуристичка сензација со структура целосно изработена од метал.

Квалитетот на сликата е докажан со 4K Ultra – HDR, што овозможува и кристална слика со доловување на најситните детали. Официјално одобрение поседува од страна на мега платформите Netflix и Prime Video.

Поддржува Google Assistant и гласовни команди. Преку Chromecast функција префрлете ги содржините од вашиот смартфон на телевизорот. За комплетна функционалност на телевизорот тука е оперативниот систем Android TV.

Се карактеризира со неколку излези за приклучоци и тоа:

- LAN – поврзување со интернет

- 3 x USB – приклучоци

- Се поврзува со слушалки

- 3 x HDMI – поврзување со компјутер

Уредот се поврзува и преку Bluetooth, а воедно овозможува ниска енергетска потрошувачка.

Може да се постави на масичка или пак да се прикачи на ѕид. Има RAM меморија од 2GB и внатрешна ROM меморија од 8GB.

Димензии на производот:

Должина – 959,6мм

Висина – 556,8мм

Висина( вклучена основа) – 608,1 мм

Тежина (без основа) – 7,2кг

Тежина( со основа) – 7,32

Дебелина на основа – 208,3мм

Пакетот содржи: Монитор, основа x2, упатство за корисникот, шраф x4, Bluetooth далечински управувач со гласовно активирање.

000263
2 производи

Технички податоци

Модел
Mi LED 4S 43''
Дисплеј
43''
Димензии
Должина – 959,6мм; Висина – 556,8мм
Тежина
7,2 кг, без основа, 7,32 кг. со основа
Гаранција
2 години

Нема рецензии во овој момент.

други производи

16 други производи во истата категорија:
Производот е додаен за споредба.