• -2 000 ден

Xiaomi KingSmith Walking Pad R2 - Лента за пешачење и трчање на преклоп

По огромниот успех на претходникот, ви ја претставуваме најновата верзија на траките за пешачење. Станува збор за подобрена верзија со подобри перформанси - Xiaomi Walking Pad R2.

Се одликува со двоен начин на работа: пешачење или трчање – на интелигентен начин ја детектира положбата на стапалата.

Сега имате можност да го подесувате начинот на вежбање од трчање на пешачење и обратно, сето тоа според вашата желба и потреба. Може да се движите со брзина од 0.5км/ч до 10км/ч.

Kingsmith Walking Pad R2, кога е подесена на автоматски начин на работа A, може автоматски да ја препознае најдобрата брзина за вас и тоа благодарение на технологијата за контрола на движењето на стапалата.

Моќен, но истовремено тивок мотор без четкици од 1,25 HP – со помош на моторот траката овозможува тренинг во домашни услови без притоа да им пречите на останатите членови од семејството или соседите. Траката е изработена од челични делови и повеќеслојни материјали. Со нивна помош, се намалува јачината на звукот кој го произведува и со тоа овозможува тивко, лесно и комфорно вежбање.

Едноставна и цврста платформа – дизајнот, благодарение на структурата од алуминиум, му овозможува на производот да се одликува со едноставна форма, но со голема цврстина и можност да издржи носивост до 110 килограми.

Трака на преклоп до 180°

Пространата површина наменета за вежбање (610x1200 мм) е резултат на ефикасно таканаречено перниче кое овозможува сигурност на вашите колена и мускули. Кога траката е склопена зафаќа површина од околу 0.11 метри квадратни. Со тоа, може да ја сместите во било кој дел од вашиот дом.

Лентата е изработена од цврсти материјали кои овозможуваат заштита од лизгање како и од мек слој од EVA.

LED екран – екранот се одликува со одличен ефект на контраст со што овозможува јасна и висока резолуција.

Производот може да го управувате и преку апликација.

Во пакувањето ќе најдете и гласовен далечински управувач.

000602
2 производи

Технички податоци

Модел
R2
Напредни функции
лента на преклоп, рачен и автоматски начин на користење, поврзување со апликација
Димензии
Отворена 145.2x72.2x130цм, склопена 100x72x16.15цм,
Тежина
36 кг.
Гаранција
2 години

Нема рецензии во овој момент.

други производи

4 други производи во истата категорија:
Производот е додаен за споредба.