• -500 ден

Дизајнирани за професионална употреба, рачните камиони YAPAR HT100 се произведени за да бидат погодни за тешки, издржливи и долгорочни операции. Специјално е дизајниран така што товарот што ќе дојде до рака е минимален при транспортот. Надворешната рамка и краците за носење произведени од Ø32x1,20 mm челична индустриска цевка во CNC машини даваат дополнителна цврстина. Стандардно е електростатско обложено во прав. Според намената на употреба, достапни се различни алтернативи на тркалата со различни опции за гуми, бандажи и лежишта. Тркалата и рачните камиони се подложени на прецизни тестови за квалитет.

Бренд YPR

Димензии: 56х48х117 см

Табла 30×47 см

Носивост 150 кг

Покривање Електростатска облога за рерна во прав

Содржина на пакување 1

8692828801017
12 производи

Нема рецензии во овој момент.

други производи

11 други производи во истата категорија:
Производот е додаен за споредба.