• -500 ден

Дизајнирани за професионална употреба, рачните камиони YAPAR HT200 се произведени за да бидат погодни за тешки, издржливи и долгорочни операции. Специјално е дизајниран така што товарот што ќе дојде до рака е минимален при транспортот. Надворешната рамка и краците за носење произведени од Ø32x1,20 mm челична индустриска цевка во CNC машини даваат дополнителна цврстина. Стандардно е електростатско обложено во прав. Според намената на употреба, достапни се различни алтернативи на тркалата со различни опции за гуми, бандажи и лежишта. Тркалата и рачните камиони се подложени на прецизни тестови за квалитет.

Димензии: 58х49х117 см

Табла 32×48 см

Носивост 150-180 кг

Покривање Електростатска облога за рерна во прав

Содржина на пакување 1

8692828802014
17 производи

Нема рецензии во овој момент.

други производи

11 други производи во истата категорија:
Производот е додаен за споредба.