Дизајнирани за професионална употреба, рачните камиони YAPAR HT200 се произведени за да бидат погодни за тешки, издржливи и долгорочни операции. Специјално е дизајниран така што товарот што ќе дојде до рака е минимален при транспортот. Надворешната рамка и краците за носење произведени од Ø32x1,50 mm челична индустриска цевка во CNC машини даваат дополнителна цврстина. Стандардно е електростатско обложено во прав.  Тркалата и рачките се подложени на прецизни тестови за квалитет.

Димензија 60x72x115 cm

Големина на маса 35×50 см

Капацитет 200 кг

8692828802052
9 производи

Нема рецензии во овој момент.

други производи

11 други производи во истата категорија:
Производот е додаен за споредба.