Му помага на детето да ги направи првите чекорчиња.

На воланчето има свирка и телефон.

Седиштето се крева и има кочница.

Производот не користи батерии.

Димензии на производот : 48x42x19 cm.

Димензии на пакувањето: 51x21x24 cm.

31383
10 производи

Нема рецензии во овој момент.

други производи

6 други производи во истата категорија:
Производот е додаен за споредба.