• Му помага на детето да ги направи првите чекорчиња. На воланчето има свирка и телефон. Седиштето се крева и има кочница.

• Производот не користи батерии.

• Димензии на производот : 48x42x19 cm.

• Димензии на пакувањето: 51x21x24 cm.

31044
10 производи

Нема рецензии во овој момент.

други производи

6 други производи во истата категорија:
Производот е додаен за споредба.