• Туркало со леснофункционално воланче и капак што се отвара за складирање играчки. Му помага на детето да ги направи самостојно првите чекорчиња.

• Производот не користи батерии.

• Димензии на производот : 67x40x27cm.

31381
10 производи

Нема рецензии во овој момент.

други производи

6 други производи во истата категорија:
Производот е додаен за споредба.