• -309 ден

Влезна моќност 520 W

Движења во минута 0-3000 spm

Аголно сечење до 0-45 °

Сечење во дрво до 70 mm

Сечење во метал до 5 mm

Сечење во PVC до 15 mm

Сечење на обоени метали до 15 mm

Тежина 1.7 Kg

Должина 233 mm

Висина 235 mm

KS701PE3S-QS
2 производи

Нема рецензии во овој момент.

други производи

1 друг производ во истата категорија:
Производот е додаен за споредба.