Упатството за перење се наоѓа на етикетата на секој производ.

Секогаш читајте ја етикетата за нега пред перење на било кое парче облека, бидејќи неправилната грижа може да предизвика оштетување на производот.

Рачно перење или перење во машина на 30°C, на слаба температура

Не ја комбинирајте облеката со производи кои содржат велкро.

Затворете ги сите патенти и свртете ја облеката одвнатре кон надвор.

Користете мала количина течен детергент. Не користете детергенти во прав или кој било производ што содржи омекнувачи, балсами, отстранувачи на дамки или избелувачи, бидејќи тие влијаат на перформансите и животниот век на облеката.

V-0020-13
10 производи

Нема рецензии во овој момент.

други производи

16 други производи во истата категорија:
Производот е додаен за споредба.