Тип на грло: Е27

Број на сијалици: 3

Димензии: ш:500 в:1200 /мм

Материјал: Метал

Јачина: Max 3 x 40w

Боја: Црна

Напон: 220-240V

OL201115/3-liniski
10 производи

Нема рецензии во овој момент.

други производи

16 други производи во истата категорија:
Производот е додаен за споредба.