Тип на грло: E27

Број на сијалици: 1

Димензии: ш:450  1200/мм (Висината се регулира)

Материјал: Метал, Пластика

Јачина: Max 1 x 40w

Боја: Црна, Кафена

Напон: 220-240V

15426H1
5 производи

Нема рецензии во овој момент.

други производи

16 други производи во истата категорија:
Производот е додаен за споредба.