Тип на грло: E27

Број на сијалици: 3

Димензии: ш:2000/мм (Висината се регулира)

Материјал: Метал

Јачина: Max 3 x 20w

Боја: Црна, Никел

Напон: 220-240V

54038-3H
5 производи

Нема рецензии во овој момент.

други производи

16 други производи во истата категорија:
Производот е додаен за споредба.