Тип на грло: E27

Број на сијалици: 1

Димензии: ш:400  1200/мм (Висината се регулира)

Материјал: Метал, Текстил

Јачина: Max 1 x 20w

Боја: Сиви, Златни

Напон: 220-240V

15584H
5 производи

Нема рецензии во овој момент.

други производи

16 други производи во истата категорија:
Производот е додаен за споредба.