Тип на грло: E27

Број на сијалици: 1

Димензии: ш:330 в:1200/мм

Материјал: Метал, Стакло

Боја: Златна

Напон: 220-240V

15471HN
5 производи

Нема рецензии во овој момент.

други производи

16 други производи во истата категорија:
Производот е додаен за споредба.