Тип на грло: Е27

Број на сијалици: 1

Димензии: ш:130 в:1000 /мм (Висината се регулира)

Материјал: Метал

Јачина: Max 1 x 40w

Боја: Бела, дрво

Напон: 220-240V

OL213008/WH
5 производи

Нема рецензии во овој момент.

други производи

16 други производи во истата категорија:
Производот е додаен за споредба.