Тип на грло: E27

Број на сијалици: 1

Димензии: ш:250  в:1200 /мм (Висината се регулира)

Материјал: Метал, Стакло

Јачина: Max 1 x 40w

Боја: Никел

Напон: 220-240V

15862
5 производи

Нема рецензии во овој момент.

други производи

16 други производи во истата категорија:
Производот е додаен за споредба.