Тип на грло: E27

Број на сијалици: 4

Димензии: ш:900  1200/мм (Висината се регулира)

Материјал: Метал, Дрво

Јачина: Max 4 x 40w

Боја: Црна, Дрво

Напон: 220-240V

15666-4H
5 производи

Нема рецензии во овој момент.

други производи

16 други производи во истата категорија:
Производот е додаен за споредба.