Забава за вас и вашето дете. Автомобил на акумулатор кој можете вие да го контролирате преку далечинскиот управувач или да го препуштите управувањето на детето од својот волан. Автомобилот има и приклучоци за музика и мемориски картички, преку кои истовремено ќе можете да ја слушате и заедничката омилена музика.

• Започнете го oмиленото патувањето во новиот автомобил "MERCEDES".

• Автомобил со неверојатни карактеристики и елегантен дизајн.

• Функција на акумулаторот од 100-240V.

• Производот се одликува со уникатно дизајниран изглед, песнички и функција напред-назад.

• Практичното пластично седишта.

• Две врати кои се отвараат.

• Музика со можност за прилагодување на звукот.

• Високо ниво на удобност и безбедност.

• Светлечки фарови и штопови.

• USB и AUX приклучок.

• Безбедносен појас на седиштето.

• Педала за лесна употреба.

• Копче за стартување.

• Батерија 1000 mA.

• Полнач за батерија кој е вклучен во пакувањето.

• Далечински управувач. Користи 2x1.5V AAA батерии кои не се вклучени во пакувањето.

• Наменето за деца од 3 до 6 години до 30 килограми.

• Димензии на производот: 109x45x55 cm.

• Димзении на седишниот дел: 26x26x18 cm.

74001
10 производи

Нема рецензии во овој момент.

други производи

14 други производи во истата категорија:
Производот е додаен за споредба.