Забава за вас и вашето дете. Автомобил на акумулатор кој можете вие да го контролирате преку далечинскиот управувач или да го препуштите управувањето на детето од својот волан.

• Започнете го патувањето во новиот " MERCEDES "

• Практичното седиште обложено со еко кожа.

• Впечатлив модерен дизајн.

• Две врати кои се отвараат на копче.

• Музика со можност за прилагодување на звукот.

• Високо ниво на удобност и безбедност.

• LED светла.

• USB и Mp3 приклучок.

• 2 мотора на задните тркала.

• EVA гуми ( меки).

• Безбедносен појас на седиштето со 5 точки на поврзување.

• Педала за лесна употреба.

• Максимална брзина 3-5 km/h.

• Копче за стартување.

• Батерија 12V7Ah.

• Полнач за батерија.

• Далечински управувач.

• Наменето за деца од 3 до 6 години до 30 килограми.

• Димензии на автомобилот: 115x70x58 cm.

31973
10 производи

Нема рецензии во овој момент.

други производи

14 други производи во истата категорија:
Производот е додаен за споредба.