5 едноставни алати што секој треба да ги има во домот

5 едноставни алати што секој треба да ги има во домот

Ах, радоста на купување на дом. Но, откако сте го комплетирале вселувањето, ваша одговорност е неговото одржување - или со други зборови сега вие сте тој што треба да го поправи вентилот што протекува, да ја стегне чешмата или шарката од вратничката во кујната.

Игри кои ја развиваат интелигенцијата на детето

Игри кои ја развиваат интелигенцијата на детето

Општо е познато дека периодот до седмата година е период на најголем раст и развој на детето, и физички и интелектуално. Кога станува збор за интелигенцијата, најважниот период од животот е оној помеѓу третата и седмата година, бидејќи тогаш се развиваат повеќе од половина од врските помеѓу невроните, кои ќе ги користиме до крајот на животот.

shop.kajgana.com меѓу првите домашни онлајн продавници доби „Беџ за верификуван е-трговец”

shop.kajgana.com меѓу првите домашни онлајн продавници доби „Беџ за верификуван е-трговец”

shop.kajgana.com меѓу првите домашни онлајн продавници доби „Беџ за верификуван е-трговец” од Асоцијацијата за е-трговија на Македонија (АЕТМ). Беџот овозможува јасна дистинкција на регистрираните онлајн продавници и оние што не се целосно усогласени или воопшто не се регистрирани и се дел од сивата економија. Беџот е визуелна ознака која ќе биде поставена на веб-страниците на домашните е-продавници и ќе им помогне на купувачите полесно да проценат дека станува збор за регистриран правен...

8 добри причини зошто ви треба прочистувач на воздух во вашиот дом

8 добри причини зошто ви треба прочистувач на воздух во вашиот дом

Домот е местото каде што го наоѓаме мирот и спокојот со нашите најблиски - семејството и пријателите. Кога поминуваме време надвор, загрижени сме за квалитетот на воздухот. Но, квалитетот на воздухот во нашиот дом е подеднакво важен, затоа што со неговото вдишување внесуваме штетни честички кои влијаат на нашето здравје. Со развојот на модерната технологија, квалитетот на воздухот во нашиот дом кој го вдишуваме возможно е да се исчисти и ова се најдобрите причини зошто би требало да имате...

Топ 10 предлози за новогодишни подароци за пријатно да ги изненадите луѓето кои ги сакате

Топ 10 предлози за новогодишни подароци за пријатно да ги изненадите луѓето кои ги сакате

Новогодишните празници ни тропаат на врата, а добро знаеме што значи ова обично - бескрајно шетање по продавници. Во услови на пандемија и актуелната ситуација, мудро би било да го замените традиционалното шетање по продавници со онлајн шопинг и да заштедите пари, време и енергија.

Производот е додаен за споредба.