5 маички за мотивација и активен животен стил

5 маички за мотивација и активен животен стил

Понекогаш, на сите ни е потребна дополнителна мотивација за да ги оствариме целите кои сме си ги поставиле. Доколку се стремите кон активен животен стил, без разлика дали вежбате дома, во сала или на отворено, овие маички освен што ќе ве мотивираат, истовремено ќе го надополнат и вашиот спортски стил, а можете да ги комбинирате во спортски или обични варијанти.

Hero Core T-Shirt, Flash

Побрз си од траката за трчање! Ако кардиото е вашиот омилен тренинг и секогаш сте на неколку чекори пред сите - го имате вистинскиот блиц! 

Hero Core T-Shirt, Batman

Вежбајте како витезот на темнината! Тој не станува херој преку ноќ, тој станува херој со посветена работа, напор и пот. Исто како Бетмен, инвестирајте го последниот атом на моќ за да ја направите серијата појака, да кренете поголема тежина и да ја стартувате дополнителната милја. Најдете ја вашата мотивација!

Hero Core T-Shirt, Harley Quinn

Ако не се наоѓате помеѓу хероите, но се чувствувате бунтовни и различни, тогаш во вас има една Харли Квин. Ако сте лудо за заљубени во салата и активниот животен стил, маицата со Харли Квин ќе ви донесе дополнителна мотивација за вашите вежби.

Ако не се наоѓате помеѓу хероите, но се чувствувате бунтовни и различни, тогаш во вас има една Харли Квин. Ако сте лудо за заљубени во салата и активниот животен стил, маицата со Харли Квин ќе ви донесе дополнителна мотивација за вашите вежби.

Hero Core T-Shirt, Superman, Gym is My Power

Секој челичен човек има потреба од свој оклоп! Супермен е термин за силна личност што може да стори сé . Ако теретаната е вашиот Криптонит, имаме маица за вас! Тренирај како Супермен - направете повеќе, подигнете поголема тежина и трчајте дополнителна милја!

Hero Core T-Shirt, Bane

Добијте ја моќта на непријателот на Бетмен! Лутете се во теретана, направете серија повеќе, подигнете поголема тежина и трчајте дополнителна милја. Вклучете го режимот Bane и добијте го резултатот што го сакате! 

Доколку ви е потребна дополнителна мотивација, погледнете ги сите маички тука. Справи за вежбање и опрема за остварување на вашите цели може да најдете тука, ленти за трчање и пешачење тука, а додатоци во исхраната тука.

Сите коментари

Напиши коментар

Производот е додаен за споредба.