Пристигна Mi Smart Band 6 во Македонија!

Пристигна Mi Smart Band 6 во Македонија!

Пристигна фитнес тракерот од шестата генерација, наследник на мега популарниот модел - Mi Band 5! Достапен за нарачки во нашата е-продавница веднаш!

Mi Band 6 има "full-screen" AMOLED екран 1.56", кој ја прекрива целата површина на тракерот, резолуција од 152x486p, 326 ppi, и е изработен од калено стакло премачкано со заштита против отпечатоци од прсти.

Пратење на срцевите отчукувања, контрола на квалитетот на сонот и SpO2 мерач на кислород

Со помош на PPG сензорот за брзина на срцевите отчукувања, ќе можете прецизно и во реално време да го набљудувате пулсот и промената на ритамот на вашето срце. Mi Band 6 ќе ви помогне и при пратење на квалитетот на сонот и мерење на времетраењето на длабокиот сон. Mi Band 6 е опремен и со SpO2 мерач на заситеност со кислород во крвта.*

Поддржува повеќе спортски активности

Новиот Mi Smart Band 6 фитнес тракер поддржува дури 30 спортски активности, од кои самостојно препознава 6.

5ATM Водоотпорен

Без разлика на тоа дали се потите за време на вежбањето, дали се бањате или туширате, со 5ATM сертификатот, Band 6 функционира беспрекорно со сите видови активности под вода се до 50 метри длабочина.

Одлична автономија

За разлика од поголемиот број фитнес тракери, Mi Band 6 ќе ви овозможи супер автономија. Со батерија од 125 mAh, Mi Smart Band 6 има автономија до 7 дена непрекината употреба (до 14 дена standby автономија) пред да се јави потреба од полнење со помош на приложениот магнетски полнач.

Можност за прилагодување на личниот стил

Како и неговиот претходник, Mi Band 6 доаѓа на пазарот во црна боја со силиконско ремче. Ремчето може да се подесува помеѓу 155-219 мм со цел удобно да стои на вашата рака.

Останати корисни функции

Mi Smart Band 6 опремен е со PPG сензор за мерење на брзината на срцевите отчукувања, Sp02 сензор, акцелерометар и жироскоп, пратење на стресот, пратење на женското здравје како и други корисни функции( известувања, потсетници и слично). Xiaomi Mi Band 6 е компактибилен со iOS и Android уреди со помош на апликацијата Mi Wear или Mi Fit. Компатибилен е и со апликацијата Strava.

Mi Smart Band 6 можете да го нарачате онлајн во shop.kajgana.com по цена од 2.990 денари, а ние ќе ви го испорачаме бесплатно до вашата адреса. Бидете меѓу првите корисници со активен животен стил и уживајте во вашите активности со Mi Smart Band 6.

Сите коментари

Напиши коментар

Производот е додаен за споредба.