• -2 000 ден

Седиште кафено ROU ZA FAS2820

Рачки кафено црни HERRMANS ERGO KREM

Корпа предна ситно BRAON FASHION

Волан 620MM 22.2X25.4MM црн

Сет V ALU без рачки кочници

Предно светло LED

Педали FEIMIN COMFORT поштарски

Среден погон коцка 1/2X3/32" 44TX170

Средна осовина MTB на штраф 5S

Ланец MTB MAYA Z50 P7003

Обрач  V1 28" сив 36 дупки V1.28SV.

Предна глава MTB 36R

Задна глава MTB 36R 

SP.700X40C  (47-559)CRNA PNEUMAT.

Браник EUROFENDER PVC црн SPORTY

Фаза на индекс црн 14T-28T SHUN FENG

Заден менувач SHIM.TY21 KUK ARDTY21BGSBL

Рачен менувач SHIMANO 6 BR.ASLTZ5006RA

Заден трепкач H-VISION EN STANDARD

Гаранција:  1 година

ОПРЕМА ГРАТИС:

 

1. Sвонче мало на тик

1280084
50 производи

Нема рецензии во овој момент.

други производи

16 други производи во истата категорија:
Производот е додаен за споредба.