• -1 000 ден

Седиште CITY COMFORT со федери

Рачки кафено црни FASHION

Корпа PVC плетена кафена

Волан 26"-28" 620MM 22.2X25.4 црн

Сет V PVC без рачни кочници

Педали PVC класик 

Среден погон обичен 36T коцка црн

Средна осовина MTB на штраф 5S

Ланец обичен 1/2X1/8" MAYA

Обрач V1 26" сив 36 дупки V1.26SV.

Предна глава MTB 36R

Задна глава контра 36R кина

SP.26X1.75 (47-559)CRNA PNEUMAT.

Браник за Венсини со држачи 26"

Светло предно+заден трепкач CAT SIBESAIL

Гаранција:  1 година

ОПРЕМА ГРАТИС:

 

1. Sвонче мало на тик

1261111
50 производи

Нема рецензии во овој момент.

други производи

16 други производи во истата категорија:
Производот е додаен за споредба.