• Ново

Electric specifications:

100-240Vac 50/60Hz 30W

Rechargeable Battery 7.4Vdc 1800mAh

51318
20 производи

Нема рецензии во овој момент.

други производи

16 други производи во истата категорија:
Производот е додаен за споредба.