Одвлажнувач на воздух GREE Daisy - 40L/ден

Елегантен панел за контрола со повеке LED индикатори

Индикатор за чистење на филтерот

Доколку вентилаторот има работено подолго од 250часа, ке се вклучи индикаторот, како потсетување на корисникот дека е време за чистење на филтерот. Исто така доколку резервоарот за вода е наполнет ке се вклучи индикаторот дека кофата треба да се испразни.

Опција за континуирана дренажа

Доколку уредот би се користел континуирано подолг временски период, можете да поврзете црево за одвод на водата што ке ве ослободи од потребата за често празнење на резервоарот.

Останати Функции:

* Покажувач на моменталната влага во просторијата

* 24 часовен тајмер

* Функција за сушење алишта. Облеката и одвлажнувачот ставете ги заедно во затворена просторија, излезот на воздухот на одвлажнувачот треба да се насочи кон облеката.

GDN40AW-K3EBA1A

Технички податоци

Боја
Бела
Гаранција
1 година

Нема рецензии во овој момент.

Производот е додаен за споредба.