Топ категории
Vilma Armchair Premium
Најнови производи
Блог

1903 производи

Мрежа
Мрежа-2
Листа
Листа-2
Каталог
   4.760 ден.4.990 ден.
   100% Whey Gold Standard 2270 g протеин Double Rich Chocolate
     4.760 ден.4.990 ден.Редовна цена-230 ден. исклученоЦена
     100% Whey Gold Standard 2270 g протеин Double Rich Chocolate
       Златен Стандард по кој се мерат сите останати протеини Whey протеинот е планетарно популарен кај сите активни личности поради својата брза апсорпција и богат аминокиселински профил кој нуди обнова и изградба на мускулатура после тренинг.
       4.760 ден.4.990 ден.Редовна цена-230 ден. исклученоЦена
       100% Whey Gold Standard 2270 g протеин Double Rich Chocolate
         Златен Стандард по кој се мерат сите останати протеини Whey протеинот е планетарно популарен кај сите активни личности поради својата брза апсорпција и богат аминокиселински профил кој нуди обнова и изградба на мускулатура после тренинг.
         4.760 ден.4.990 ден.Редовна цена-230 ден. исклученоЦена
           2.340 ден.2.600 ден.
           100% Whey Gold Standard 908 g
             2.340 ден.2.600 ден.Редовна цена-260 ден. исклученоЦена
             100% Whey Gold Standard 908 g
               Додатоци во исхрана
               2.340 ден.2.600 ден.Редовна цена-260 ден. исклученоЦена
               100% Whey Gold Standard 908 g
                 Додатоци во исхрана
                 2.340 ден.2.600 ден.Редовна цена-260 ден. исклученоЦена
                 18V Батериска правосмукалка 2 во 1 со интегрирана батер. 1.5Ah Black+Decker18V Батериска правосмукалка 2 во 1 со интегрирана батер. 1.5Ah Black+Decker
                   8.990 ден.9.690 ден.Редовна цена-700 ден. исклученоЦена
                   18V Батериска правосмукалка 2 во 1 со интегрирана батер. 1.5Ah Black+Decker18V Батериска правосмукалка 2 во 1 со интегрирана батер. 1.5Ah Black+Decker
                     Батериска правосмукалка 2 во 1 со интегрирана батерија од 1.5Ah и напон 18V. Благодарение на сензорот за под интегриран во правосмукалката, автоматски се врши прилагодување на моќноста во зависност од типот на под. Со својата интегрирана батерија од 1,5Ah и двете брзини, правосмукалката има висока моќност за вшмукување на тврди подови и теписи. Циклонско дејство за отстранување прашина и...
                     8.990 ден.9.690 ден.Редовна цена-700 ден. исклученоЦена
                     18V Батериска правосмукалка 2 во 1 со интегрирана батер. 1.5Ah Black+Decker18V Батериска правосмукалка 2 во 1 со интегрирана батер. 1.5Ah Black+Decker
                       Батериска правосмукалка 2 во 1 со интегрирана батерија од 1.5Ah и напон 18V. Благодарение на сензорот за под интегриран во правосмукалката, автоматски се врши прилагодување на моќноста во зависност од типот на под. Со својата интегрирана батерија од 1,5Ah и двете брзини, правосмукалката има висока моќност за вшмукување на тврди подови и теписи. Циклонско дејство за отстранување прашина и...
                       8.990 ден.9.690 ден.Редовна цена-700 ден. исклученоЦена
                         18V Батериска правосмукалка 2 во 1. 1x2Ah Black+Decker18V Батериска правосмукалка 2 во 1. 1x2Ah Black+Decker
                           9.990 ден.11.290 ден.Редовна цена-1.300 ден. исклученоЦена
                           18V Батериска правосмукалка 2 во 1. 1x2Ah Black+Decker18V Батериска правосмукалка 2 во 1. 1x2Ah Black+Decker
                             18V Батериска правосмукалка 2 во 1 со батерија 2Ah и индикатор за полнење на батеријата. Висока моќност со две брзини што овозможува  флексибилно чистење на под и тепих. Автоматско поставување на соодветна брзина за секој вид на под. Циклонско дејство за отстранување прашина и нечистотии од филтерот, што помага моќта на вшмукување да остане силна со долготрајни врвни перформанси....
                             9.990 ден.11.290 ден.Редовна цена-1.300 ден. исклученоЦена
                             18V Батериска правосмукалка 2 во 1. 1x2Ah Black+Decker18V Батериска правосмукалка 2 во 1. 1x2Ah Black+Decker
                               18V Батериска правосмукалка 2 во 1 со батерија 2Ah и индикатор за полнење на батеријата. Висока моќност со две брзини што овозможува  флексибилно чистење на под и тепих. Автоматско поставување на соодветна брзина за секој вид на под. Циклонско дејство за отстранување прашина и нечистотии од филтерот, што помага моќта на вшмукување да остане силна со долготрајни врвни перформанси....
                               9.990 ден.11.290 ден.Редовна цена-1.300 ден. исклученоЦена
                               18V Дувач за лисја 209 km/h POWERCOMMAND + 18V Дупчалка/одвртувач 1х1,5Аh прибор Black + Decker18V Дувач за лисја 209 km/h POWERCOMMAND + 18V Дупчалка/одвртувач 1х1,5Аh прибор Black + Decker
                                • Пакет
                                10.299 ден.13.999 ден.Редовна цена-3.700 ден. исклученоЦена
                                18V Дувач за лисја 209 km/h POWERCOMMAND + 18V Дупчалка/одвртувач 1х1,5Аh прибор Black + Decker18V Дувач за лисја 209 km/h POWERCOMMAND + 18V Дупчалка/одвртувач 1х1,5Аh прибор Black + Decker
                                 • Пакет
                                 10.299 ден.13.999 ден.Редовна цена-3.700 ден. исклученоЦена
                                 18V Дувач за лисја 209 km/h POWERCOMMAND + 18V Дупчалка/одвртувач 1х1,5Аh прибор Black + Decker18V Дувач за лисја 209 km/h POWERCOMMAND + 18V Дупчалка/одвртувач 1х1,5Аh прибор Black + Decker
                                  • Пакет
                                  10.299 ден.13.999 ден.Редовна цена-3.700 ден. исклученоЦена
                                  18V Дувач за лисја 209 km/h POWERCOMMAND + Полнач 2A со Батерија 18V 2Ah Black + Decker18V Дувач за лисја 209 km/h POWERCOMMAND + Полнач 2A со Батерија 18V 2Ah Black + Decker
                                   • Пакет
                                   8.299 ден.10.999 ден.Редовна цена-2.700 ден. исклученоЦена
                                   18V Дувач за лисја 209 km/h POWERCOMMAND + Полнач 2A со Батерија 18V 2Ah Black + Decker18V Дувач за лисја 209 km/h POWERCOMMAND + Полнач 2A со Батерија 18V 2Ah Black + Decker
                                    • Пакет
                                    8.299 ден.10.999 ден.Редовна цена-2.700 ден. исклученоЦена
                                    18V Дувач за лисја 209 km/h POWERCOMMAND + Полнач 2A со Батерија 18V 2Ah Black + Decker18V Дувач за лисја 209 km/h POWERCOMMAND + Полнач 2A со Батерија 18V 2Ah Black + Decker
                                     • Пакет
                                     8.299 ден.10.999 ден.Редовна цена-2.700 ден. исклученоЦена
                                     18V Дувач за лисја 209 km/h POWERCOMMAND без опрема Black + Decker18V Дувач за лисја 209 km/h POWERCOMMAND без опрема Black + Decker
                                       5.790 ден.6.590 ден.Редовна цена-800 ден. исклученоЦена
                                       18V Дувач за лисја 209 km/h POWERCOMMAND без опрема Black + Decker18V Дувач за лисја 209 km/h POWERCOMMAND без опрема Black + Decker
                                         Дувач за лисја со напон 18V и брзина на дување од 209 km/h. Доаѓа без опрема. Компактен дизајн со тежина од 1.7kg и мека рачка за држење што овозможуваат зголемена удобност и контрола при употреба како и подобрено маневрирање со дувачот. Овој тип на дувач благодарени на неговиот дизајн и изработка со низок шум, овозможува работа без многу бучава. Брзината на дување од 209 km/h...
                                         5.790 ден.6.590 ден.Редовна цена-800 ден. исклученоЦена
                                         18V Дувач за лисја 209 km/h POWERCOMMAND без опрема Black + Decker18V Дувач за лисја 209 km/h POWERCOMMAND без опрема Black + Decker
                                           Дувач за лисја со напон 18V и брзина на дување од 209 km/h. Доаѓа без опрема. Компактен дизајн со тежина од 1.7kg и мека рачка за држење што овозможуваат зголемена удобност и контрола при употреба како и подобрено маневрирање со дувачот. Овој тип на дувач благодарени на неговиот дизајн и изработка со низок шум, овозможува работа без многу бучава. Брзината на дување од 209 km/h...
                                           5.790 ден.6.590 ден.Редовна цена-800 ден. исклученоЦена
                                           18V Ножица за жива ограда 45cm POWERCOMMAND + Полнач 2A со Батерија 18V 2Ah Black + Decker18V Ножица за жива ограда 45cm POWERCOMMAND + Полнач 2A со Батерија 18V 2Ah Black + Decker
                                            • Пакет
                                            10.999 ден.12.999 ден.Редовна цена-2.000 ден. исклученоЦена
                                            18V Ножица за жива ограда 45cm POWERCOMMAND + Полнач 2A со Батерија 18V 2Ah Black + Decker18V Ножица за жива ограда 45cm POWERCOMMAND + Полнач 2A со Батерија 18V 2Ah Black + Decker
                                             • Пакет
                                             10.999 ден.12.999 ден.Редовна цена-2.000 ден. исклученоЦена
                                             18V Ножица за жива ограда 45cm POWERCOMMAND + Полнач 2A со Батерија 18V 2Ah Black + Decker18V Ножица за жива ограда 45cm POWERCOMMAND + Полнач 2A со Батерија 18V 2Ah Black + Decker
                                              • Пакет
                                              10.999 ден.12.999 ден.Редовна цена-2.000 ден. исклученоЦена
                                              18V Ножица за жива ограда 45cm POWERCOMMAND без опрема Black + Decker18V Ножица за жива ограда 45cm POWERCOMMAND без опрема Black + Decker
                                                7.499 ден.7.999 ден.Редовна цена-500 ден. исклученоЦена
                                                18V Ножица за жива ограда 45cm POWERCOMMAND без опрема Black + Decker18V Ножица за жива ограда 45cm POWERCOMMAND без опрема Black + Decker
                                                  Ножица за жива ограда со напон 18V и должина на ножот 45cm. Доаѓа без опрема. Лесно пресекува гранки или чисти метеж без оштетување на сечилото или живата ограда. Должината на сечилото од 45cm и ширината меѓу забите од 18mm се погодни за помали живи огради. Издржлив, робусен, зацврстен челичен двоакционен нож и дизајн на рачка за оптимална удобност и контрола при работа. Контролниот...
                                                  7.499 ден.7.999 ден.Редовна цена-500 ден. исклученоЦена
                                                  18V Ножица за жива ограда 45cm POWERCOMMAND без опрема Black + Decker18V Ножица за жива ограда 45cm POWERCOMMAND без опрема Black + Decker
                                                    Ножица за жива ограда со напон 18V и должина на ножот 45cm. Доаѓа без опрема. Лесно пресекува гранки или чисти метеж без оштетување на сечилото или живата ограда. Должината на сечилото од 45cm и ширината меѓу забите од 18mm се погодни за помали живи огради. Издржлив, робусен, зацврстен челичен двоакционен нож и дизајн на рачка за оптимална удобност и контрола при работа. Контролниот...
                                                    7.499 ден.7.999 ден.Редовна цена-500 ден. исклученоЦена
                                                      18V Правосмукалка за домаќинство 2Ah Black+Decker18V Правосмукалка за домаќинство 2Ah Black+Decker
                                                        7.590 ден.8.690 ден.Редовна цена-1.100 ден. исклученоЦена
                                                        18V Правосмукалка за домаќинство 2Ah Black+Decker18V Правосмукалка за домаќинство 2Ah Black+Decker
                                                          Рачна батериска правосмукалка со интегрирана батерија од 2Ah и напон од 18V. Батериска правосмукалка со компактен дизајн совршена за секојдневно чистење. Со изборот на соодветната брзина добивате поголема моќност при чистењето за секаков вид на работа. Лесна за користење на тешко достапни места со помош на прилагодлив интегриран додаток. Поседува SMART TECH LED панел кој ја покажува...
                                                          7.590 ден.8.690 ден.Редовна цена-1.100 ден. исклученоЦена
                                                          18V Правосмукалка за домаќинство 2Ah Black+Decker18V Правосмукалка за домаќинство 2Ah Black+Decker
                                                            Рачна батериска правосмукалка со интегрирана батерија од 2Ah и напон од 18V. Батериска правосмукалка со компактен дизајн совршена за секојдневно чистење. Со изборот на соодветната брзина добивате поголема моќност при чистењето за секаков вид на работа. Лесна за користење на тешко достапни места со помош на прилагодлив интегриран додаток. Поседува SMART TECH LED панел кој ја покажува...
                                                            7.590 ден.8.690 ден.Редовна цена-1.100 ден. исклученоЦена
                                                              899 ден.1.120 ден.
                                                              1st Whey, 454 g
                                                                899 ден.1.120 ден.Редовна цена-221 ден. исклученоЦена
                                                                1st Whey, 454 g
                                                                  Додатоци во исхрана
                                                                  899 ден.1.120 ден.Редовна цена-221 ден. исклученоЦена
                                                                  1st Whey, 454 g
                                                                    Додатоци во исхрана
                                                                    899 ден.1.120 ден.Редовна цена-221 ден. исклученоЦена
                                                                      14.999 ден.25.980 ден.
                                                                      2 x Xiaomi Mi Air Purifier 3H - Прочистувач на воздух2 x Xiaomi Mi Air Purifier 3H - Прочистувач на воздух
                                                                        14.999 ден.25.980 ден.Редовна цена-10.981 ден. исклученоЦена
                                                                        2 x Xiaomi Mi Air Purifier 3H - Прочистувач на воздух2 x Xiaomi Mi Air Purifier 3H - Прочистувач на воздух
                                                                          Два прочистувачи на воздух со модерен дизајн и паметно поврзување со телефон или таблет. Прочистува од PM честички, полен, редуцира чад од цигари, бактерии, вируси, хемикалии | Испорака од магацин во Македонија | Гаранција 1 годинa | Бесплатна и брза достава за 1-2 дена | ЕУ верзија
                                                                          14.999 ден.25.980 ден.Редовна цена-10.981 ден. исклученоЦена
                                                                          2 x Xiaomi Mi Air Purifier 3H - Прочистувач на воздух2 x Xiaomi Mi Air Purifier 3H - Прочистувач на воздух
                                                                            Два прочистувачи на воздух со модерен дизајн и паметно поврзување со телефон или таблет. Прочистува од PM честички, полен, редуцира чад од цигари, бактерии, вируси, хемикалии | Испорака од магацин во Македонија | Гаранција 1 годинa | Бесплатна и брза достава за 1-2 дена | ЕУ верзија
                                                                            14.999 ден.25.980 ден.Редовна цена-10.981 ден. исклученоЦена
                                                                              3.6V Правосмукалка за домаќинство 1.5Ah Black+Decker3.6V Правосмукалка за домаќинство 1.5Ah Black+Decker
                                                                                2.390 ден.2.590 ден.Редовна цена-200 ден. исклученоЦена
                                                                                3.6V Правосмукалка за домаќинство 1.5Ah Black+Decker3.6V Правосмукалка за домаќинство 1.5Ah Black+Decker
                                                                                  Правосмукалки за домаќинство
                                                                                  Правосмукалка за домаќинство со напон од 3,6V и батерија од 1,5Ah за моќна и ефикасна работа која е секогаш подготвена за вшмукување. Ергономски дизајн за удобно користење и погодна за вшмукување на поголема количина нечистотија. Поседува резервоар и филер кои лесно се отстрануваат и овозможуваат едноставно и лесно одржување на правосмукалката, што го зголемува нејзиниот работен век.
                                                                                  2.390 ден.2.590 ден.Редовна цена-200 ден. исклученоЦена
                                                                                  3.6V Правосмукалка за домаќинство 1.5Ah Black+Decker3.6V Правосмукалка за домаќинство 1.5Ah Black+Decker
                                                                                    Правосмукалки за домаќинство
                                                                                    Правосмукалка за домаќинство со напон од 3,6V и батерија од 1,5Ah за моќна и ефикасна работа која е секогаш подготвена за вшмукување. Ергономски дизајн за удобно користење и погодна за вшмукување на поголема количина нечистотија. Поседува резервоар и филер кои лесно се отстрануваат и овозможуваат едноставно и лесно одржување на правосмукалката, што го зголемува нејзиниот работен век.
                                                                                    2.390 ден.2.590 ден.Редовна цена-200 ден. исклученоЦена
                                                                                      360 Vacuum Cleaner S9 – Роботска правосмукалка - Бела360 Vacuum Cleaner S9 – Роботска правосмукалка - Бела
                                                                                        23.990 ден.25.990 ден.Редовна цена-2.000 ден. исклученоЦена
                                                                                        360 Vacuum Cleaner S9 – Роботска правосмукалка - Бела360 Vacuum Cleaner S9 – Роботска правосмукалка - Бела
                                                                                          5200mAh батерија, моќ на вшмукување 2200Pa, сензор LDS Lidar, сензор против удар, управување со мапа, до 3 часа автономија, функција на мокро и суво чистење | Испорака од магацин во Македонија | Брза достава | ЕУ верзија | 1 година гаранција
                                                                                          23.990 ден.25.990 ден.Редовна цена-2.000 ден. исклученоЦена
                                                                                          360 Vacuum Cleaner S9 – Роботска правосмукалка - Бела360 Vacuum Cleaner S9 – Роботска правосмукалка - Бела
                                                                                            5200mAh батерија, моќ на вшмукување 2200Pa, сензор LDS Lidar, сензор против удар, управување со мапа, до 3 часа автономија, функција на мокро и суво чистење | Испорака од магацин во Македонија | Брза достава | ЕУ верзија | 1 година гаранција
                                                                                            23.990 ден.25.990 ден.Редовна цена-2.000 ден. исклученоЦена
                                                                                              3.890 ден.4.499 ден.
                                                                                              7.2V Мулти алатка 1,5Ah, куфер Black+Decker7.2V Мулти алатка 1,5Ah, куфер Black+Decker
                                                                                                3.890 ден.4.499 ден.Редовна цена-609 ден. исклученоЦена
                                                                                                7.2V Мулти алатка 1,5Ah, куфер Black+Decker7.2V Мулти алатка 1,5Ah, куфер Black+Decker
                                                                                                  3.890 ден.4.499 ден.Редовна цена-609 ден. исклученоЦена
                                                                                                  7.2V Мулти алатка 1,5Ah, куфер Black+Decker7.2V Мулти алатка 1,5Ah, куфер Black+Decker
                                                                                                    3.890 ден.4.499 ден.Редовна цена-609 ден. исклученоЦена
                                                                                                      3.490 ден.3.990 ден.
                                                                                                      Aicare A66 - Infrared бесконтактен топломерAicare A66 - Infrared бесконтактен топломер
                                                                                                        3.490 ден.3.990 ден.Редовна цена-500 ден. исклученоЦена
                                                                                                        Aicare A66 - Infrared бесконтактен топломерAicare A66 - Infrared бесконтактен топломер
                                                                                                          Бесконтактни топломери
                                                                                                          Aicare A66 Бесконтактен инфраред топломер | Испорака од магацин во Македонија | Бесплатна и брза достава низ цела Македонија | 3 месеци гаранција
                                                                                                          3.490 ден.3.990 ден.Редовна цена-500 ден. исклученоЦена
                                                                                                          Aicare A66 - Infrared бесконтактен топломерAicare A66 - Infrared бесконтактен топломер
                                                                                                            Бесконтактни топломери
                                                                                                            Aicare A66 Бесконтактен инфраред топломер | Испорака од магацин во Македонија | Бесплатна и брза достава низ цела Македонија | 3 месеци гаранција
                                                                                                            3.490 ден.3.990 ден.Редовна цена-500 ден. исклученоЦена
                                                                                                            • Ново
                                                                                                             1.390 ден.2.190 ден.
                                                                                                             Basic Bamboo Перница
                                                                                                             • Ново
                                                                                                              1.390 ден.2.190 ден.Редовна цена-800 ден. исклученоЦена
                                                                                                              Basic Bamboo Перница
                                                                                                              • Ново
                                                                                                               Бамбусот ја одржува свежината бидејќи има лесна текстура. Ја апсорбира влагата, со што го елиминира потењето и мирисот. Му помага на телото да дише, бидејќи одлично го спроведува воздухот. Навлака: 210 TC Bamboo-Cotton Сатен Димензија 50*70 Навлаката се пере на 30 oC Внатрешната навлака нема патент
                                                                                                               1.390 ден.2.190 ден.Редовна цена-800 ден. исклученоЦена
                                                                                                               Basic Bamboo Перница
                                                                                                               • Ново
                                                                                                                Бамбусот ја одржува свежината бидејќи има лесна текстура. Ја апсорбира влагата, со што го елиминира потењето и мирисот. Му помага на телото да дише, бидејќи одлично го спроведува воздухот. Навлака: 210 TC Bamboo-Cotton Сатен Димензија 50*70 Навлаката се пере на 30 oC Внатрешната навлака нема патент
                                                                                                                1.390 ден.2.190 ден.Редовна цена-800 ден. исклученоЦена
                                                                                                                • Ново
                                                                                                                 1.490 ден.1.990 ден.
                                                                                                                 Basic Волнена перница
                                                                                                                 • Ново
                                                                                                                  1.490 ден.1.990 ден.Редовна цена-500 ден. исклученоЦена
                                                                                                                  Basic Волнена перница
                                                                                                                  • Ново
                                                                                                                   100% Волнен полнеж 100% Природен производ Димензии 50*70 Премиум квалитет и изглед OekoTex сертификат Се пере на 30 степени во машина за перење Сушењето во машина не е препорачливо. Пеглање не е препорачливо. Хемиско чистење не е препорачливо.
                                                                                                                   1.490 ден.1.990 ден.Редовна цена-500 ден. исклученоЦена
                                                                                                                   Basic Волнена перница
                                                                                                                   • Ново
                                                                                                                    100% Волнен полнеж 100% Природен производ Димензии 50*70 Премиум квалитет и изглед OekoTex сертификат Се пере на 30 степени во машина за перење Сушењето во машина не е препорачливо. Пеглање не е препорачливо. Хемиско чистење не е препорачливо.
                                                                                                                    1.490 ден.1.990 ден.Редовна цена-500 ден. исклученоЦена
                                                                                                                    • Ново
                                                                                                                     1.390 ден.1.790 ден.
                                                                                                                     Basic Памучна перница
                                                                                                                     • Ново
                                                                                                                      1.390 ден.1.790 ден.Редовна цена-400 ден. исклученоЦена
                                                                                                                      Basic Памучна перница
                                                                                                                      • Ново
                                                                                                                       Premium Прочистена 100% памучна перница се препорачува за лица од тинеџерска возраст. Производот не предизвкува иритации и алергии на лицето. Супер мека и многу лесна за одржување. Навлака: Прочистен памук Полнеж: Прочистен памук Димензија: 50*70 cm Не е третирана со хемикалиии Навлаката се пере на 30 oC Внатрешната навлака нема патент
                                                                                                                       1.390 ден.1.790 ден.Редовна цена-400 ден. исклученоЦена
                                                                                                                       Basic Памучна перница
                                                                                                                       • Ново
                                                                                                                        Premium Прочистена 100% памучна перница се препорачува за лица од тинеџерска возраст. Производот не предизвкува иритации и алергии на лицето. Супер мека и многу лесна за одржување. Навлака: Прочистен памук Полнеж: Прочистен памук Димензија: 50*70 cm Не е третирана со хемикалиии Навлаката се пере на 30 oC Внатрешната навлака нема патент
                                                                                                                        1.390 ден.1.790 ден.Редовна цена-400 ден. исклученоЦена
                                                                                                                          7.000 ден.8.700 ден.
                                                                                                                          BASKET 16″
                                                                                                                            7.000 ден.8.700 ден.Редовна цена-1.700 ден. исклученоЦена
                                                                                                                            BASKET 16″
                                                                                                                              Детски велосипеди
                                                                                                                              Димензија на тркало: 16” Димензија на рам: 4-6 години
                                                                                                                              7.000 ден.8.700 ден.Редовна цена-1.700 ден. исклученоЦена
                                                                                                                              BASKET 16″
                                                                                                                                Детски велосипеди
                                                                                                                                Димензија на тркало: 16” Димензија на рам: 4-6 години
                                                                                                                                7.000 ден.8.700 ден.Редовна цена-1.700 ден. исклученоЦена
                                                                                                                                • Ново
                                                                                                                                 9.999 ден.14.999 ден.
                                                                                                                                 BIANCA Лулашка полу - јајцестаBIANCA Лулашка полу - јајцеста
                                                                                                                                 • Ново
                                                                                                                                  9.999 ден.14.999 ден.Редовна цена-5.000 ден. исклученоЦена
                                                                                                                                  BIANCA Лулашка полу - јајцестаBIANCA Лулашка полу - јајцеста
                                                                                                                                  • Ново
                                                                                                                                   Изработка од пластифицирани челични цевки и PVC ратан. Стабилна основа и атрактивен дизајн. Материјалот на перницата е водоотпорен.
                                                                                                                                   9.999 ден.14.999 ден.Редовна цена-5.000 ден. исклученоЦена
                                                                                                                                   BIANCA Лулашка полу - јајцестаBIANCA Лулашка полу - јајцеста
                                                                                                                                   • Ново
                                                                                                                                    Изработка од пластифицирани челични цевки и PVC ратан. Стабилна основа и атрактивен дизајн. Материјалот на перницата е водоотпорен.
                                                                                                                                    9.999 ден.14.999 ден.Редовна цена-5.000 ден. исклученоЦена
                                                                                                                                    • Ново
                                                                                                                                     5.999 ден.6.600 ден.
                                                                                                                                     BIDIM Лулашка за градина
                                                                                                                                     • Ново
                                                                                                                                      5.999 ден.6.600 ден.Редовна цена-601 ден. исклученоЦена
                                                                                                                                      BIDIM Лулашка за градина
                                                                                                                                      • Ново
                                                                                                                                       Тераса и градина
                                                                                                                                       Димензии на мрежата: 200*153cm Димензија на кострукцијата: 265x100x110cm Материјал: 320g, полиестер
                                                                                                                                       5.999 ден.6.600 ден.Редовна цена-601 ден. исклученоЦена
                                                                                                                                       BIDIM Лулашка за градина
                                                                                                                                       • Ново
                                                                                                                                        Тераса и градина
                                                                                                                                        Димензии на мрежата: 200*153cm Димензија на кострукцијата: 265x100x110cm Материјал: 320g, полиестер
                                                                                                                                        5.999 ден.6.600 ден.Редовна цена-601 ден. исклученоЦена
                                                                                                                                        • Ново
                                                                                                                                         16.880 ден.19.499 ден.
                                                                                                                                         BIDIM Ратан гарнитура за во градина ROMA
                                                                                                                                         • Ново
                                                                                                                                          16.880 ден.19.499 ден.Редовна цена-2.619 ден. исклученоЦена
                                                                                                                                          BIDIM Ратан гарнитура за во градина ROMA
                                                                                                                                          • Ново
                                                                                                                                           Димензии на фотелја: 59cmx62cmx84cm Димензии на двосед: 115cmx62cmx84cm Димензии на маса: 78cmx47cmx45cm Дебелина на перница за седење: 5cm, полиестер Материјал: Пластичен ратан Конструкција: Челични цевки Боја: Црна
                                                                                                                                           16.880 ден.19.499 ден.Редовна цена-2.619 ден. исклученоЦена
                                                                                                                                           BIDIM Ратан гарнитура за во градина ROMA
                                                                                                                                           • Ново
                                                                                                                                            Димензии на фотелја: 59cmx62cmx84cm Димензии на двосед: 115cmx62cmx84cm Димензии на маса: 78cmx47cmx45cm Дебелина на перница за седење: 5cm, полиестер Материјал: Пластичен ратан Конструкција: Челични цевки Боја: Црна
                                                                                                                                            16.880 ден.19.499 ден.Редовна цена-2.619 ден. исклученоЦена
                                                                                                                                            • Ново
                                                                                                                                             BIDIM Чадор за сонце зглобен, округол 3m, SUNSET
                                                                                                                                             • Ново
                                                                                                                                              4.890 ден.5.490 ден.Редовна цена-600 ден. исклученоЦена
                                                                                                                                              BIDIM Чадор за сонце зглобен, округол 3m, SUNSET
                                                                                                                                              • Ново
                                                                                                                                               Дијаметар на чадорот: 3m Димензии: 300* 6 * 48mm Метален столб: Ø48mm Метални ребра: Ø12*18kom Специјален премаз на метална конструкција за надворешна употреба Ткаенина: 160g полиестер Со метална основа.
                                                                                                                                               4.890 ден.5.490 ден.Редовна цена-600 ден. исклученоЦена
                                                                                                                                               BIDIM Чадор за сонце зглобен, округол 3m, SUNSET
                                                                                                                                               • Ново
                                                                                                                                                Дијаметар на чадорот: 3m Димензии: 300* 6 * 48mm Метален столб: Ø48mm Метални ребра: Ø12*18kom Специјален премаз на метална конструкција за надворешна употреба Ткаенина: 160g полиестер Со метална основа.
                                                                                                                                                4.890 ден.5.490 ден.Редовна цена-600 ден. исклученоЦена
                                                                                                                                                • Ново
                                                                                                                                                 BIDIM Чадор за сонце со механизам за нагиб SUN MOTION
                                                                                                                                                 • Ново
                                                                                                                                                  3.150 ден.3.499 ден.Редовна цена-349 ден. исклученоЦена
                                                                                                                                                  BIDIM Чадор за сонце со механизам за нагиб SUN MOTION
                                                                                                                                                  • Ново
                                                                                                                                                   Димензии на чадорот: 2,7 метри Метален столб: Ø38mm Метални ребра: 12*18мм Ткаенина: 180g полиестер
                                                                                                                                                   3.150 ден.3.499 ден.Редовна цена-349 ден. исклученоЦена
                                                                                                                                                   BIDIM Чадор за сонце со механизам за нагиб SUN MOTION
                                                                                                                                                   • Ново
                                                                                                                                                    Димензии на чадорот: 2,7 метри Метален столб: Ø38mm Метални ребра: 12*18мм Ткаенина: 180g полиестер
                                                                                                                                                    3.150 ден.3.499 ден.Редовна цена-349 ден. исклученоЦена
                                                                                                                                                      1.415 ден.1.786 ден.
                                                                                                                                                      Blue 3210 / 411 Particle + Carbon Filter
                                                                                                                                                        1.415 ден.1.786 ден.Редовна цена-371 ден. исклученоЦена
                                                                                                                                                        Blue 3210 / 411 Particle + Carbon Filter
                                                                                                                                                          Прочистувачи на воздух
                                                                                                                                                          Blue 3210 / 411 Particle + Carbon Filter Одговара на следниве: 3210 • 411 • Joy S Филтрите со помала густина ја прават целата разлика. Ги отстранува алергените и бактериите. Ги отстранува миризбите во домакинството. Ги заробува честичките засекогаш
                                                                                                                                                          1.415 ден.1.786 ден.Редовна цена-371 ден. исклученоЦена
                                                                                                                                                          Blue 3210 / 411 Particle + Carbon Filter
                                                                                                                                                            Прочистувачи на воздух
                                                                                                                                                            Blue 3210 / 411 Particle + Carbon Filter Одговара на следниве: 3210 • 411 • Joy S Филтрите со помала густина ја прават целата разлика. Ги отстранува алергените и бактериите. Ги отстранува миризбите во домакинството. Ги заробува честичките засекогаш
                                                                                                                                                            1.415 ден.1.786 ден.Редовна цена-371 ден. исклученоЦена
                                                                                                                                                            • Ново
                                                                                                                                                             8.642 ден.11.523 ден.
                                                                                                                                                             Blue 3210 прочистувач на воздухBlue 3210 прочистувач на воздух
                                                                                                                                                             • Ново
                                                                                                                                                              8.642 ден.11.523 ден.Редовна цена-2.881 ден. исклученоЦена
                                                                                                                                                              Blue 3210 прочистувач на воздухBlue 3210 прочистувач на воздух
                                                                                                                                                              • Ново
                                                                                                                                                               Прочистувачи на воздух
                                                                                                                                                               Blue 3210 (Particle filter + Carbon sheet) Aвтоматски режим со еден допир Лесен за поставување Ниска потрошувачка Големина на соба: 17 m2 - 41 m2  2 години гаранција 
                                                                                                                                                               8.642 ден.11.523 ден.Редовна цена-2.881 ден. исклученоЦена
                                                                                                                                                               Blue 3210 прочистувач на воздухBlue 3210 прочистувач на воздух
                                                                                                                                                               • Ново
                                                                                                                                                                Прочистувачи на воздух
                                                                                                                                                                Blue 3210 (Particle filter + Carbon sheet) Aвтоматски режим со еден допир Лесен за поставување Ниска потрошувачка Големина на соба: 17 m2 - 41 m2  2 години гаранција 
                                                                                                                                                                8.642 ден.11.523 ден.Редовна цена-2.881 ден. исклученоЦена
                                                                                                                                                                • Ново
                                                                                                                                                                 14.586 ден.19.448 ден.
                                                                                                                                                                 Blue 3410 прочистувач на воздухBlue 3410 прочистувач на воздух
                                                                                                                                                                 • Ново
                                                                                                                                                                  14.586 ден.19.448 ден.Редовна цена-4.862 ден. исклученоЦена
                                                                                                                                                                  Blue 3410 прочистувач на воздухBlue 3410 прочистувач на воздух
                                                                                                                                                                  • Ново
                                                                                                                                                                   Прочистувачи на воздух
                                                                                                                                                                   Blue 3410 (Particle filter + Carbon sheet) Шифра на производ: 105703 Aвтоматски режим со еден допир Лесен за поставување Големина на соба: 36 m2 - 86 m2  2 години гаранција 
                                                                                                                                                                   14.586 ден.19.448 ден.Редовна цена-4.862 ден. исклученоЦена
                                                                                                                                                                   Blue 3410 прочистувач на воздухBlue 3410 прочистувач на воздух
                                                                                                                                                                   • Ново
                                                                                                                                                                    Прочистувачи на воздух
                                                                                                                                                                    Blue 3410 (Particle filter + Carbon sheet) Шифра на производ: 105703 Aвтоматски режим со еден допир Лесен за поставување Големина на соба: 36 m2 - 86 m2  2 години гаранција 
                                                                                                                                                                    14.586 ден.19.448 ден.Редовна цена-4.862 ден. исклученоЦена
                                                                                                                                                                    • Ново
                                                                                                                                                                     20.530 ден.27.374 ден.
                                                                                                                                                                     Blue 3610 прочистувач на воздухBlue 3610 прочистувач на воздух
                                                                                                                                                                     • Ново
                                                                                                                                                                      20.530 ден.27.374 ден.Редовна цена-6.844 ден. исклученоЦена
                                                                                                                                                                      Blue 3610 прочистувач на воздухBlue 3610 прочистувач на воздух
                                                                                                                                                                      • Ново
                                                                                                                                                                       Прочистувачи на воздух
                                                                                                                                                                       Blue 3610 (Particle + Carbon Sheet) Aвтоматски режим со еден допир Лесен за поставување Ниска потрошувачка Отстранува 99.9% од аеробниот SARS-COV-2 вирус. Големина на соба:51 m2 - 122 m2 Гаранција 2 години 
                                                                                                                                                                       20.530 ден.27.374 ден.Редовна цена-6.844 ден. исклученоЦена
                                                                                                                                                                       Blue 3610 прочистувач на воздухBlue 3610 прочистувач на воздух
                                                                                                                                                                       • Ново
                                                                                                                                                                        Прочистувачи на воздух
                                                                                                                                                                        Blue 3610 (Particle + Carbon Sheet) Aвтоматски режим со еден допир Лесен за поставување Ниска потрошувачка Отстранува 99.9% од аеробниот SARS-COV-2 вирус. Големина на соба:51 m2 - 122 m2 Гаранција 2 години 
                                                                                                                                                                        20.530 ден.27.374 ден.Редовна цена-6.844 ден. исклученоЦена
                                                                                                                                                                          4.341 ден.5.426 ден.
                                                                                                                                                                          Blue Pure 221 Particle + Carbon FilterBlue Pure 221 Particle + Carbon Filter
                                                                                                                                                                            4.341 ден.5.426 ден.Редовна цена-1.085 ден. исклученоЦена
                                                                                                                                                                            Blue Pure 221 Particle + Carbon FilterBlue Pure 221 Particle + Carbon Filter
                                                                                                                                                                              Прочистувачи на воздух
                                                                                                                                                                              Blue Pure 221 Particle + Carbon Filter Огромна филтерска област Отстранува чад и мирис
                                                                                                                                                                              4.341 ден.5.426 ден.Редовна цена-1.085 ден. исклученоЦена
                                                                                                                                                                              Blue Pure 221 Particle + Carbon FilterBlue Pure 221 Particle + Carbon Filter
                                                                                                                                                                                Прочистувачи на воздух
                                                                                                                                                                                Blue Pure 221 Particle + Carbon Filter Огромна филтерска област Отстранува чад и мирис
                                                                                                                                                                                4.341 ден.5.426 ден.Редовна цена-1.085 ден. исклученоЦена