Топ категории
Vilma Armchair Premium
Најнови производи
Работно биро - LotusРаботно биро - Lotus
17.990 ден.22.990 ден.Редовна цена-5.000 ден. исклученоЦена
Блог
Алати
Алати

341 производи

Мрежа
Мрежа-2
Листа
Листа-2
Каталог

Активни филтри

 • Ново
  13.999 ден.19.990 ден.
  Iskra BN46PL-RV145 Бензинска косилка за трева
  • Ново
   13.999 ден.19.990 ден.Редовна цена-5.991 ден. исклученоЦена
   Iskra BN46PL-RV145 Бензинска косилка за трева
   • Ново
    Одлична, бензиска косилка за трева од ISKRA. Со компактен и модерен дизајн, и нова технологија за заштита и штедење, ќе ви овозможи професионален финиш на вашиот тревник, по достапна цена! • Волумен на моторот: 144,3 cm3 • Тип на моторот: ЧЕТИРИ ТАКТЕН мотор • Режим на возење: на притискање • моќност: 2,5 kW • Капацитет на резервоарот за...
    13.999 ден.19.990 ден.Редовна цена-5.991 ден. исклученоЦена
    Iskra BN46PL-RV145 Бензинска косилка за трева
    • Ново
     Одлична, бензиска косилка за трева од ISKRA. Со компактен и модерен дизајн, и нова технологија за заштита и штедење, ќе ви овозможи професионален финиш на вашиот тревник, по достапна цена! • Волумен на моторот: 144,3 cm3 • Тип на моторот: ЧЕТИРИ ТАКТЕН мотор • Режим на возење: на притискање • моќност: 2,5 kW • Капацитет на резервоарот за...
     13.999 ден.19.990 ден.Редовна цена-5.991 ден. исклученоЦена
     • Ново
      12.999 ден.17.499 ден.
      Iskra DM43PC-D150 Бензинска косилка за треваIskra DM43PC-D150 Бензинска косилка за трева
      • Ново
       12.999 ден.17.499 ден.Редовна цена-4.500 ден. исклученоЦена
       Iskra DM43PC-D150 Бензинска косилка за треваIskra DM43PC-D150 Бензинска косилка за трева
       • Ново
        Зафатнина на моторот: 150 cm3 • Номинална моќност: 2,6 kW • Номинална брзина: 2800 min-1 • Тип на напојување: четиритактен DV150 • Мотор со воздушно ладење • Тип на погон: рачен погон • Капацитет на резервоарот за гориво: 1 L • Капацитет на резервоарот за масло: 0,4 L • Прилагодлива висина на сечење: 25-75 mm • 8 поставки за...
        12.999 ден.17.499 ден.Редовна цена-4.500 ден. исклученоЦена
        Iskra DM43PC-D150 Бензинска косилка за треваIskra DM43PC-D150 Бензинска косилка за трева
        • Ново
         Зафатнина на моторот: 150 cm3 • Номинална моќност: 2,6 kW • Номинална брзина: 2800 min-1 • Тип на напојување: четиритактен DV150 • Мотор со воздушно ладење • Тип на погон: рачен погон • Капацитет на резервоарот за гориво: 1 L • Капацитет на резервоарот за масло: 0,4 L • Прилагодлива висина на сечење: 25-75 mm • 8 поставки за...
         12.999 ден.17.499 ден.Редовна цена-4.500 ден. исклученоЦена
         • Ново
          Iskra DM43SC-D150 Бензинска косилка за трева - самооднаIskra DM43SC-D150 Бензинска косилка за трева - самоодна
          • Ново
           17.999 ден.19.999 ден.Редовна цена-2.000 ден. исклученоЦена
           Iskra DM43SC-D150 Бензинска косилка за трева - самооднаIskra DM43SC-D150 Бензинска косилка за трева - самоодна
           • Ново
            • Зафатнина на моторот: 150 cm3 • Номинална моќност: 2,6 kW • Номинална брзина: 2800 min-1 • Тип на напојување: четиритактен DV150 • Мотор со воздушно ладење • Тип на погон: самоодни • Капацитет на резервоарот за гориво: 1 L • Капацитет на резервоарот за масло: 0,4 L • Прилагодлива висина на сечење: 25-75 mm • 8 поставки за...
            17.999 ден.19.999 ден.Редовна цена-2.000 ден. исклученоЦена
            Iskra DM43SC-D150 Бензинска косилка за трева - самооднаIskra DM43SC-D150 Бензинска косилка за трева - самоодна
            • Ново
             • Зафатнина на моторот: 150 cm3 • Номинална моќност: 2,6 kW • Номинална брзина: 2800 min-1 • Тип на напојување: четиритактен DV150 • Мотор со воздушно ладење • Тип на погон: самоодни • Капацитет на резервоарот за гориво: 1 L • Капацитет на резервоарот за масло: 0,4 L • Прилагодлива висина на сечење: 25-75 mm • 8 поставки за...
             17.999 ден.19.999 ден.Редовна цена-2.000 ден. исклученоЦена
             • Ново
              Iskra DM56SC-D224 Бензинска косилка за трева - самооднаIskra DM56SC-D224 Бензинска косилка за трева - самоодна
              • Ново
               26.999 ден.31.000 ден.Редовна цена-4.001 ден. исклученоЦена
               Iskra DM56SC-D224 Бензинска косилка за трева - самооднаIskra DM56SC-D224 Бензинска косилка за трева - самоодна
               • Ново
                • Зафатнина на моторот: 224 cm3 • Номинална моќност: 4,4 kW • Номинална брзина: 2800 min-1 • Тип на напојување: четиритактен DV224 • Мотор со воздушно ладење • Удобна рачка за зафат • Тип на погон: самоодни • Капацитет на резервоарот за гориво: 1,2 L • Капацитет на резервоарот за масло: 0,5 L • Прилагодлива висина на сечење:...
                26.999 ден.31.000 ден.Редовна цена-4.001 ден. исклученоЦена
                Iskra DM56SC-D224 Бензинска косилка за трева - самооднаIskra DM56SC-D224 Бензинска косилка за трева - самоодна
                • Ново
                 • Зафатнина на моторот: 224 cm3 • Номинална моќност: 4,4 kW • Номинална брзина: 2800 min-1 • Тип на напојување: четиритактен DV224 • Мотор со воздушно ладење • Удобна рачка за зафат • Тип на погон: самоодни • Капацитет на резервоарот за гориво: 1,2 L • Капацитет на резервоарот за масло: 0,5 L • Прилагодлива висина на сечење:...
                 26.999 ден.31.000 ден.Редовна цена-4.001 ден. исклученоЦена
                 • Ново
                  Iskra DM53SC-D200 Бензинска косилка за трева - самооднаIskra DM53SC-D200 Бензинска косилка за трева - самоодна
                  • Ново
                   24.999 ден.27.550 ден.Редовна цена-2.551 ден. исклученоЦена
                   Iskra DM53SC-D200 Бензинска косилка за трева - самооднаIskra DM53SC-D200 Бензинска косилка за трева - самоодна
                   • Ново
                    • Зафатнина на моторот: 200 cm3 • Номинална моќност: 3,8 kW • Номинална брзина: 2800 min-1 • Тип на напојување: четиритактен DV200 • Мотор со воздушно ладење • Тип на погон: самоодни • Капацитет на резервоарот за гориво: 1,2 L • Капацитет на резервоарот за масло: 0,5 L • Прилагодлива висина на сечење: 25-75 mm • 7 поставки за...
                    24.999 ден.27.550 ден.Редовна цена-2.551 ден. исклученоЦена
                    Iskra DM53SC-D200 Бензинска косилка за трева - самооднаIskra DM53SC-D200 Бензинска косилка за трева - самоодна
                    • Ново
                     • Зафатнина на моторот: 200 cm3 • Номинална моќност: 3,8 kW • Номинална брзина: 2800 min-1 • Тип на напојување: четиритактен DV200 • Мотор со воздушно ладење • Тип на погон: самоодни • Капацитет на резервоарот за гориво: 1,2 L • Капацитет на резервоарот за масло: 0,5 L • Прилагодлива висина на сечење: 25-75 mm • 7 поставки за...
                     24.999 ден.27.550 ден.Редовна цена-2.551 ден. исклученоЦена
                     • Ново
                      Iskra DM51SC-D200 Бензинска косилка за трева - самооднаIskra DM51SC-D200 Бензинска косилка за трева - самоодна
                      • Ново
                       22.499 ден.24.999 ден.Редовна цена-2.500 ден. исклученоЦена
                       Iskra DM51SC-D200 Бензинска косилка за трева - самооднаIskra DM51SC-D200 Бензинска косилка за трева - самоодна
                       • Ново
                        • Зафатнина на моторот: 200 cm3 • Номинална моќност: 3,8 kW • Номинална брзина: 2800 min-1 • Тип на напојување: четиритактен DV200 • Мотор со воздушно ладење • Тип на погон: самоодни • Капацитет на резервоарот за гориво: 1,2 L • Капацитет на резервоарот за масло: 0,5 L • Прилагодлива висина на сечење: 25-75 mm • 7 поставки за...
                        22.499 ден.24.999 ден.Редовна цена-2.500 ден. исклученоЦена
                        Iskra DM51SC-D200 Бензинска косилка за трева - самооднаIskra DM51SC-D200 Бензинска косилка за трева - самоодна
                        • Ново
                         • Зафатнина на моторот: 200 cm3 • Номинална моќност: 3,8 kW • Номинална брзина: 2800 min-1 • Тип на напојување: четиритактен DV200 • Мотор со воздушно ладење • Тип на погон: самоодни • Капацитет на резервоарот за гориво: 1,2 L • Капацитет на резервоарот за масло: 0,5 L • Прилагодлива висина на сечење: 25-75 mm • 7 поставки за...
                         22.499 ден.24.999 ден.Редовна цена-2.500 ден. исклученоЦена
                         • Ново
                          4.999 ден.6.290 ден.
                          ISKRA A01-004C Електрична косилка 1200WISKRA A01-004C Електрична косилка 1200W
                          • Ново
                           4.999 ден.6.290 ден.Редовна цена-1.291 ден. исклученоЦена
                           ISKRA A01-004C Електрична косилка 1200WISKRA A01-004C Електрична косилка 1200W
                           • Ново
                            Одлична, електрична косилка за трева од ISKRA. Со компактен и модерен дизајн, и нова технологија за заштита и штедење, ќе ви овозможи професионален финиш на вашиот тревник, по достапна цена! • Моќност: 1200 W • Напон: 230-240V~50 Hz • Брзина на мирување: 3400 min-1 • Максимална ширина на сечење: 320 mm • Прилагодлива висина на сечење: 30/50/70...
                            4.999 ден.6.290 ден.Редовна цена-1.291 ден. исклученоЦена
                            ISKRA A01-004C Електрична косилка 1200WISKRA A01-004C Електрична косилка 1200W
                            • Ново
                             Одлична, електрична косилка за трева од ISKRA. Со компактен и модерен дизајн, и нова технологија за заштита и штедење, ќе ви овозможи професионален финиш на вашиот тревник, по достапна цена! • Моќност: 1200 W • Напон: 230-240V~50 Hz • Брзина на мирување: 3400 min-1 • Максимална ширина на сечење: 320 mm • Прилагодлива висина на сечење: 30/50/70...
                             4.999 ден.6.290 ден.Редовна цена-1.291 ден. исклученоЦена
                               4.190 ден.5.190 ден.
                               Метален рафт MAX 54567 180Х120Х40 5Х175KG
                                 4.190 ден.5.190 ден.Редовна цена-1.000 ден. исклученоЦена
                                 Метален рафт MAX 54567 180Х120Х40 5Х175KG
                                   Метален рафт со вкупна носивост од 875 кг. | Лесно склопување | Брза испорака низ цела Македонија .
                                   4.190 ден.5.190 ден.Редовна цена-1.000 ден. исклученоЦена
                                   Метален рафт MAX 54567 180Х120Х40 5Х175KG
                                     Метален рафт со вкупна носивост од 875 кг. | Лесно склопување | Брза испорака низ цела Македонија .
                                     4.190 ден.5.190 ден.Редовна цена-1.000 ден. исклученоЦена
                                       3.999 ден.4.499 ден.
                                       ISKRA Правoсмукалка за пепел ZN1601-20LISKRA Правoсмукалка за пепел ZN1601-20L
                                         3.999 ден.4.499 ден.Редовна цена-500 ден. исклученоЦена
                                         ISKRA Правoсмукалка за пепел ZN1601-20LISKRA Правoсмукалка за пепел ZN1601-20L
                                           3.999 ден.4.499 ден.Редовна цена-500 ден. исклученоЦена
                                           ISKRA Правoсмукалка за пепел ZN1601-20LISKRA Правoсмукалка за пепел ZN1601-20L
                                             3.999 ден.4.499 ден.Редовна цена-500 ден. исклученоЦена
                                               24.499 ден.
                                               ISKRA AR 2500 бензински агрегат
                                                 24.499 ден.Цена
                                                 ISKRA AR 2500 бензински агрегат
                                                   24.499 ден.Цена
                                                   ISKRA AR 2500 бензински агрегат
                                                     24.499 ден.Цена
                                                       9.999 ден.10.999 ден.
                                                       Iskra PN-5200-6 Бензинска моторна пила
                                                         9.999 ден.10.999 ден.Редовна цена-1.000 ден. исклученоЦена
                                                         Iskra PN-5200-6 Бензинска моторна пила
                                                           Бензиска моторна пила  Зафатнина на моторот 49,2 cm3;  Номинална излезна моќност: 2.1 kW ;
                                                           9.999 ден.10.999 ден.Редовна цена-1.000 ден. исклученоЦена
                                                           Iskra PN-5200-6 Бензинска моторна пила
                                                             Бензиска моторна пила  Зафатнина на моторот 49,2 cm3;  Номинална излезна моќност: 2.1 kW ;
                                                             9.999 ден.10.999 ден.Редовна цена-1.000 ден. исклученоЦена
                                                               2.599 ден.2.999 ден.
                                                               Iskra ERO 60 сет во куфер од 60 делаIskra ERO 60 сет во куфер од 60 дела
                                                                 2.599 ден.2.999 ден.Редовна цена-400 ден. исклученоЦена
                                                                 Iskra ERO 60 сет во куфер од 60 делаIskra ERO 60 сет во куфер од 60 дела
                                                                   Рачен алат и прибор
                                                                   Iskra ERO 60 сет во куфер од 60 дела
                                                                   2.599 ден.2.999 ден.Редовна цена-400 ден. исклученоЦена
                                                                   Iskra ERO 60 сет во куфер од 60 делаIskra ERO 60 сет во куфер од 60 дела
                                                                     Рачен алат и прибор
                                                                     Iskra ERO 60 сет во куфер од 60 дела
                                                                     2.599 ден.2.999 ден.Редовна цена-400 ден. исклученоЦена
                                                                       Iskra ERO HTS 6 сет од 6 магнетни штрафцигериIskra ERO HTS 6 сет од 6 магнетни штрафцигери
                                                                         399 ден.499 ден.Редовна цена-100 ден. исклученоЦена
                                                                         Iskra ERO HTS 6 сет од 6 магнетни штрафцигериIskra ERO HTS 6 сет од 6 магнетни штрафцигери
                                                                           6-парчиња сет на штрафцигери HTS-6 Сет од штрафцигери со магнетна глава 6 шрафцигера со магнетна главата Х. (+) крст • 1x100mm / 1x125mm / 2x150mm SL (-) Слот • 3x75mm / 4x100mm / 5x150mm Хром-ванадиум челик Пакување: блистер
                                                                           399 ден.499 ден.Редовна цена-100 ден. исклученоЦена
                                                                           Iskra ERO HTS 6 сет од 6 магнетни штрафцигериIskra ERO HTS 6 сет од 6 магнетни штрафцигери
                                                                             6-парчиња сет на штрафцигери HTS-6 Сет од штрафцигери со магнетна глава 6 шрафцигера со магнетна главата Х. (+) крст • 1x100mm / 1x125mm / 2x150mm SL (-) Слот • 3x75mm / 4x100mm / 5x150mm Хром-ванадиум челик Пакување: блистер
                                                                             399 ден.499 ден.Редовна цена-100 ден. исклученоЦена
                                                                               Iskra ERO 39 сет алат во куфер од 39 дела
                                                                                 1.799 ден.Цена
                                                                                 Iskra ERO 39 сет алат во куфер од 39 дела
                                                                                   Iskra ERO 39 сет алат во куфер од 39 дела
                                                                                   1.799 ден.Цена
                                                                                   Iskra ERO 39 сет алат во куфер од 39 дела
                                                                                     Iskra ERO 39 сет алат во куфер од 39 дела
                                                                                     1.799 ден.Цена
                                                                                       Продолжен кабел КОТУР Iskra KR-4S-50M
                                                                                         4.899 ден.Цена
                                                                                         Продолжен кабел КОТУР Iskra KR-4S-50M
                                                                                           • Продолжен кабел КОТУР ПВЦ со 4 приклучници • Напон: 250V • Номинална фреквенција: 50Hz • Номинална струја: 10A • Класа за заштита: I • Вид на кабел: H05VV-F 3G 1.5mm2 • Пресек на кабел: Ø 1,5мм2 • Должина на кабел: 50м • IP заштита: IP20 • Максимално оптеретување на котур: 1100W • Максимално оптеретување развиена:...
                                                                                           4.899 ден.Цена
                                                                                           Продолжен кабел КОТУР Iskra KR-4S-50M
                                                                                             • Продолжен кабел КОТУР ПВЦ со 4 приклучници • Напон: 250V • Номинална фреквенција: 50Hz • Номинална струја: 10A • Класа за заштита: I • Вид на кабел: H05VV-F 3G 1.5mm2 • Пресек на кабел: Ø 1,5мм2 • Должина на кабел: 50м • IP заштита: IP20 • Максимално оптеретување на котур: 1100W • Максимално оптеретување развиена:...
                                                                                             4.899 ден.Цена
                                                                                               1.199 ден.
                                                                                               ISKRA транспортна количка PH-003
                                                                                                 1.199 ден.Цена
                                                                                                 ISKRA транспортна количка PH-003
                                                                                                   Транспортни колички
                                                                                                   • Транспортна количка PH-003 • 580 x 300 x 120 mm (LxWxH) • MDF плочи со дебелина од 18,6 мм • Тркала: Ø 73 mm вртливата 360 ° ПП Тркалца • 200 кг (максимум)
                                                                                                   1.199 ден.Цена
                                                                                                   ISKRA транспортна количка PH-003
                                                                                                     Транспортни колички
                                                                                                     • Транспортна количка PH-003 • 580 x 300 x 120 mm (LxWxH) • MDF плочи со дебелина од 18,6 мм • Тркала: Ø 73 mm вртливата 360 ° ПП Тркалца • 200 кг (максимум)
                                                                                                     1.199 ден.Цена
                                                                                                       ISKRA транспортна количка GREEN THUMB LY-001
                                                                                                         1.199 ден.Цена
                                                                                                         ISKRA транспортна количка GREEN THUMB LY-001
                                                                                                           • Димензии на артикалот: 580 x 290 x 120 mm (LxWxH) • Плоча МДФ, дебела 18 мм • Постава: Анти-лизгање • Вртење од mm 75 mm за тркало на тркалце од 360 ° PP • Капацитет на товарот: 200 кг (максимум)
                                                                                                           1.199 ден.Цена
                                                                                                           ISKRA транспортна количка GREEN THUMB LY-001
                                                                                                             • Димензии на артикалот: 580 x 290 x 120 mm (LxWxH) • Плоча МДФ, дебела 18 мм • Постава: Анти-лизгање • Вртење од mm 75 mm за тркало на тркалце од 360 ° PP • Капацитет на товарот: 200 кг (максимум)
                                                                                                             1.199 ден.Цена
                                                                                                               1.199 ден.
                                                                                                               ISKRA транспортна количка LY-002
                                                                                                                 1.199 ден.Цена
                                                                                                                 ISKRA транспортна количка LY-002
                                                                                                                   Транспортни колички
                                                                                                                   • Димензии на артикалот: 380 mm • Плоча МДФ, дебела 18 мм • Постава: Анти-лизгачка • Ø 75 mm  Вртење на тркалце од 360 ° PP • Капацитет на товарот: 200 кг (максимум)
                                                                                                                   1.199 ден.Цена
                                                                                                                   ISKRA транспортна количка LY-002
                                                                                                                     Транспортни колички
                                                                                                                     • Димензии на артикалот: 380 mm • Плоча МДФ, дебела 18 мм • Постава: Анти-лизгачка • Ø 75 mm  Вртење на тркалце од 360 ° PP • Капацитет на товарот: 200 кг (максимум)
                                                                                                                     1.199 ден.Цена
                                                                                                                       3.390 ден.
                                                                                                                       Varo транспортна количка 3069039Varo транспортна количка 3069039
                                                                                                                         3.390 ден.Цена
                                                                                                                         Varo транспортна количка 3069039Varo транспортна количка 3069039
                                                                                                                           Транспортни колички
                                                                                                                           ВАРО транспортна количка  Носивост 150 kg. Плочка 74х48 cm. Со преклопна рачка 
                                                                                                                           3.390 ден.Цена
                                                                                                                           Varo транспортна количка 3069039Varo транспортна количка 3069039
                                                                                                                             Транспортни колички
                                                                                                                             ВАРО транспортна количка  Носивост 150 kg. Плочка 74х48 cm. Со преклопна рачка 
                                                                                                                             3.390 ден.Цена
                                                                                                                               3.390 ден.
                                                                                                                               Varo транспорна количка 3053253Varo транспорна количка 3053253
                                                                                                                                 3.390 ден.Цена
                                                                                                                                 Varo транспорна количка 3053253Varo транспорна количка 3053253
                                                                                                                                   Транспортни колички
                                                                                                                                   Транспортна количка  Склоплива  Носивост 90кг.
                                                                                                                                   3.390 ден.Цена
                                                                                                                                   Varo транспорна количка 3053253Varo транспорна количка 3053253
                                                                                                                                     Транспортни колички
                                                                                                                                     Транспортна количка  Склоплива  Носивост 90кг.
                                                                                                                                     3.390 ден.Цена
                                                                                                                                     Fab S Tранспортна количка за по скали 250 TT1400
                                                                                                                                       Fab S Tранспортна количка за по скали 250 TT1400
                                                                                                                                         Димензија 140x49x60  cm Капацитет 250 кг
                                                                                                                                         5.890 ден.Цена
                                                                                                                                         Fab S Tранспортна количка за по скали 250 TT1400
                                                                                                                                           Димензија 140x49x60  cm Капацитет 250 кг
                                                                                                                                           5.890 ден.Цена
                                                                                                                                             5.499 ден.5.999 ден.
                                                                                                                                             Varo Транспортна количка ЗА ПО СКАЛИVaro Транспортна количка ЗА ПО СКАЛИ
                                                                                                                                               5.499 ден.5.999 ден.Редовна цена-500 ден. исклученоЦена
                                                                                                                                               Varo Транспортна количка ЗА ПО СКАЛИVaro Транспортна количка ЗА ПО СКАЛИ
                                                                                                                                                 Димензии 290 х 300 mm Носивост 120 кг
                                                                                                                                                 5.499 ден.5.999 ден.Редовна цена-500 ден. исклученоЦена
                                                                                                                                                 Varo Транспортна количка ЗА ПО СКАЛИVaro Транспортна количка ЗА ПО СКАЛИ
                                                                                                                                                   Димензии 290 х 300 mm Носивост 120 кг
                                                                                                                                                   5.499 ден.5.999 ден.Редовна цена-500 ден. исклученоЦена
                                                                                                                                                     Двојни алуминиумски скали ATM 303
                                                                                                                                                       2.799 ден.Цена
                                                                                                                                                       Двојни алуминиумски скали ATM 303
                                                                                                                                                         Алуминиусмки скали ATM
                                                                                                                                                         2.799 ден.Цена
                                                                                                                                                         Двојни алуминиумски скали ATM 303
                                                                                                                                                           Алуминиусмки скали ATM
                                                                                                                                                           2.799 ден.Цена
                                                                                                                                                             Продолжен кабел КОТУР Iskra-KR-4S -25m
                                                                                                                                                               3.499 ден.Цена
                                                                                                                                                               Продолжен кабел КОТУР Iskra-KR-4S -25m
                                                                                                                                                                 • Продолжен кабел КОТУР ПВЦ со 4 приклучници • Напон: 250V • Номинална фреквенција: 50Hz • Номинална струја: 16A • Класа за заштита: I • Вид на кабел: H05VV-F 3G 1.5mm2 • Пресек на кабел: Ø 1,5мм2 • Должина на кабел: 25м • IP заштита: IP20 • Максимално оптеретување на котур: 1200W • Максимално оптеретување развиена:...
                                                                                                                                                                 3.499 ден.Цена
                                                                                                                                                                 Продолжен кабел КОТУР Iskra-KR-4S -25m
                                                                                                                                                                   • Продолжен кабел КОТУР ПВЦ со 4 приклучници • Напон: 250V • Номинална фреквенција: 50Hz • Номинална струја: 16A • Класа за заштита: I • Вид на кабел: H05VV-F 3G 1.5mm2 • Пресек на кабел: Ø 1,5мм2 • Должина на кабел: 25м • IP заштита: IP20 • Максимално оптеретување на котур: 1200W • Максимално оптеретување развиена:...
                                                                                                                                                                   3.499 ден.Цена
                                                                                                                                                                     Продолжен кабел КОТУР Iskra PVC4V - 7,5m
                                                                                                                                                                       1.190 ден.Цена
                                                                                                                                                                       Продолжен кабел КОТУР Iskra PVC4V - 7,5m
                                                                                                                                                                         • Број на утикачи: 4 • Должина на кабел: 7,5 m • Прекинувач: НЕ • Пресек на кабел: 1,5 mm • Боја: зелена • Макс. оптоварување: 1000W • Макс. развиено оптоварување: 3500W • Нето тежина: 1,14 кг • Бруто тежина: 1,25 кг
                                                                                                                                                                         1.190 ден.Цена
                                                                                                                                                                         Продолжен кабел КОТУР Iskra PVC4V - 7,5m
                                                                                                                                                                           • Број на утикачи: 4 • Должина на кабел: 7,5 m • Прекинувач: НЕ • Пресек на кабел: 1,5 mm • Боја: зелена • Макс. оптоварување: 1000W • Макс. развиено оптоварување: 3500W • Нето тежина: 1,14 кг • Бруто тежина: 1,25 кг
                                                                                                                                                                           1.190 ден.Цена
                                                                                                                                                                             2.599 ден.
                                                                                                                                                                             Продолжен кабел Iskra S1.5 25m
                                                                                                                                                                               2.599 ден.Цена
                                                                                                                                                                               Продолжен кабел Iskra S1.5 25m
                                                                                                                                                                                 Продолжен кабел 3 x1.5 25 • Напон: 250V • Номинална фреквенција: 50Hz • Номинална струја: 16А • Заштитна класа: I • Тип на кабел: H05VV-F 3G 1.5mm2 • Пресек на кабел: Ø 1,5mm2 • Должина на кабел: 25m • IP заштита: IP20 • Максимално оптоварување: 3680W • Прекинувач: не • Боја: портокалов
                                                                                                                                                                                 2.599 ден.Цена
                                                                                                                                                                                 Продолжен кабел Iskra S1.5 25m
                                                                                                                                                                                   Продолжен кабел 3 x1.5 25 • Напон: 250V • Номинална фреквенција: 50Hz • Номинална струја: 16А • Заштитна класа: I • Тип на кабел: H05VV-F 3G 1.5mm2 • Пресек на кабел: Ø 1,5mm2 • Должина на кабел: 25m • IP заштита: IP20 • Максимално оптоварување: 3680W • Прекинувач: не • Боја: портокалов
                                                                                                                                                                                   2.599 ден.Цена
                                                                                                                                                                                     2.399 ден.
                                                                                                                                                                                     Продолжен кабел Iskra S1.5 20m
                                                                                                                                                                                       2.399 ден.Цена
                                                                                                                                                                                       Продолжен кабел Iskra S1.5 20m
                                                                                                                                                                                         Продолжен кабел 3 x1.5 20 • Напон: 250V • Номинална фреквенција: 50Hz • Номинална струја: 16А • Заштитна класа: I • Тип на кабел: H05VV-F 3G 1.5mm2 • Пресек на кабел: Ø 1,5mm2 • Должина на кабел: 20m • IP заштита: IP20 • Максимално оптоварување: 3680W • Прекинувач: не • Боја: портокалов
                                                                                                                                                                                         2.399 ден.Цена
                                                                                                                                                                                         Продолжен кабел Iskra S1.5 20m
                                                                                                                                                                                           Продолжен кабел 3 x1.5 20 • Напон: 250V • Номинална фреквенција: 50Hz • Номинална струја: 16А • Заштитна класа: I • Тип на кабел: H05VV-F 3G 1.5mm2 • Пресек на кабел: Ø 1,5mm2 • Должина на кабел: 20m • IP заштита: IP20 • Максимално оптоварување: 3680W • Прекинувач: не • Боја: портокалов
                                                                                                                                                                                           2.399 ден.Цена
                                                                                                                                                                                             6.599 ден.
                                                                                                                                                                                             Iskra ERO IE-BJ900 Бисквитарка
                                                                                                                                                                                               6.599 ден.Цена
                                                                                                                                                                                               Iskra ERO IE-BJ900 Бисквитарка
                                                                                                                                                                                                 • Моќност: 900W • 24 месеци гаранција 
                                                                                                                                                                                                 6.599 ден.Цена
                                                                                                                                                                                                 Iskra ERO IE-BJ900 Бисквитарка
                                                                                                                                                                                                   • Моќност: 900W • 24 месеци гаранција 
                                                                                                                                                                                                   6.599 ден.Цена
                                                                                                                                                                                                   Iskra ERO IE-BV2 електричен бетонски вибраторIskra ERO IE-BV2 електричен бетонски вибратор
                                                                                                                                                                                                     Iskra ERO IE-BV2 електричен бетонски вибраторIskra ERO IE-BV2 електричен бетонски вибратор
                                                                                                                                                                                                       • Моќност: 1500W • 24 месеци гаранција 
                                                                                                                                                                                                       10.990 ден.Цена
                                                                                                                                                                                                       Iskra ERO IE-BV2 електричен бетонски вибраторIskra ERO IE-BV2 електричен бетонски вибратор
                                                                                                                                                                                                         • Моќност: 1500W • 24 месеци гаранција 
                                                                                                                                                                                                         10.990 ден.Цена
                                                                                                                                                                                                           79.999 ден.
                                                                                                                                                                                                           Iskra IE-VN10K Вибро Набивач (жаба)
                                                                                                                                                                                                             79.999 ден.Цена
                                                                                                                                                                                                             Iskra IE-VN10K Вибро Набивач (жаба)
                                                                                                                                                                                                               Погоден за Земја, цврст песок Материјал Метал Мотор 4-тактен бензин Моќност на моторот 4,8 kW Број на удари 1.650 вртежи во минута Притисок на компресија 10 kN Вибрациони шокови 1.650 / мин Гаранција 24 месеци
                                                                                                                                                                                                               79.999 ден.Цена
                                                                                                                                                                                                               Iskra IE-VN10K Вибро Набивач (жаба)
                                                                                                                                                                                                                 Погоден за Земја, цврст песок Материјал Метал Мотор 4-тактен бензин Моќност на моторот 4,8 kW Број на удари 1.650 вртежи во минута Притисок на компресија 10 kN Вибрациони шокови 1.650 / мин Гаранција 24 месеци
                                                                                                                                                                                                                 79.999 ден.Цена