Топ категории
Vilma Armchair Premium
Најнови производи
Блог
Транспортни колички
Транспортни колички

12 производи

Мрежа
Мрежа-2
Листа
Листа-2
Каталог

Активни филтри

   1.199 ден.
   ISKRA транспортна количка PH-003
     1.199 ден.Цена
     ISKRA транспортна количка PH-003
       Транспортни колички
       • Транспортна количка PH-003 • 580 x 300 x 120 mm (LxWxH) • MDF плочи со дебелина од 18,6 мм • Тркала: Ø 73 mm вртливата 360 ° ПП Тркалца • 200 кг (максимум)
       1.199 ден.Цена
       ISKRA транспортна количка PH-003
         Транспортни колички
         • Транспортна количка PH-003 • 580 x 300 x 120 mm (LxWxH) • MDF плочи со дебелина од 18,6 мм • Тркала: Ø 73 mm вртливата 360 ° ПП Тркалца • 200 кг (максимум)
         1.199 ден.Цена
           ISKRA транспортна количка GREEN THUMB LY-001
             1.199 ден.Цена
             ISKRA транспортна количка GREEN THUMB LY-001
               • Димензии на артикалот: 580 x 290 x 120 mm (LxWxH) • Плоча МДФ, дебела 18 мм • Постава: Анти-лизгање • Вртење од mm 75 mm за тркало на тркалце од 360 ° PP • Капацитет на товарот: 200 кг (максимум)
               1.199 ден.Цена
               ISKRA транспортна количка GREEN THUMB LY-001
                 • Димензии на артикалот: 580 x 290 x 120 mm (LxWxH) • Плоча МДФ, дебела 18 мм • Постава: Анти-лизгање • Вртење од mm 75 mm за тркало на тркалце од 360 ° PP • Капацитет на товарот: 200 кг (максимум)
                 1.199 ден.Цена
                   1.199 ден.
                   ISKRA транспортна количка LY-002
                     1.199 ден.Цена
                     ISKRA транспортна количка LY-002
                       Транспортни колички
                       • Димензии на артикалот: 380 mm • Плоча МДФ, дебела 18 мм • Постава: Анти-лизгачка • Ø 75 mm  Вртење на тркалце од 360 ° PP • Капацитет на товарот: 200 кг (максимум)
                       1.199 ден.Цена
                       ISKRA транспортна количка LY-002
                         Транспортни колички
                         • Димензии на артикалот: 380 mm • Плоча МДФ, дебела 18 мм • Постава: Анти-лизгачка • Ø 75 mm  Вртење на тркалце од 360 ° PP • Капацитет на товарот: 200 кг (максимум)
                         1.199 ден.Цена
                           3.390 ден.
                           Varo транспортна количка 3069039Varo транспортна количка 3069039
                             3.390 ден.Цена
                             Varo транспортна количка 3069039Varo транспортна количка 3069039
                               Транспортни колички
                               ВАРО транспортна количка  Носивост 150 kg. Плочка 74х48 cm. Со преклопна рачка 
                               3.390 ден.Цена
                               Varo транспортна количка 3069039Varo транспортна количка 3069039
                                 Транспортни колички
                                 ВАРО транспортна количка  Носивост 150 kg. Плочка 74х48 cm. Со преклопна рачка 
                                 3.390 ден.Цена
                                   3.390 ден.
                                   Varo транспорна количка 3053253Varo транспорна количка 3053253
                                     3.390 ден.Цена
                                     Varo транспорна количка 3053253Varo транспорна количка 3053253
                                       Транспортни колички
                                       Транспортна количка  Склоплива  Носивост 90кг.
                                       3.390 ден.Цена
                                       Varo транспорна количка 3053253Varo транспорна количка 3053253
                                         Транспортни колички
                                         Транспортна количка  Склоплива  Носивост 90кг.
                                         3.390 ден.Цена
                                         Fab S Tранспортна количка за по скали 250 TT1400
                                           Fab S Tранспортна количка за по скали 250 TT1400
                                             Димензија 140x49x60  cm Капацитет 250 кг
                                             5.890 ден.Цена
                                             Fab S Tранспортна количка за по скали 250 TT1400
                                               Димензија 140x49x60  cm Капацитет 250 кг
                                               5.890 ден.Цена
                                                 5.499 ден.5.999 ден.
                                                 Varo Транспортна количка ЗА ПО СКАЛИVaro Транспортна количка ЗА ПО СКАЛИ
                                                   5.499 ден.5.999 ден.Редовна цена-500 ден. исклученоЦена
                                                   Varo Транспортна количка ЗА ПО СКАЛИVaro Транспортна количка ЗА ПО СКАЛИ
                                                     Димензии 290 х 300 mm Носивост 120 кг
                                                     5.499 ден.5.999 ден.Редовна цена-500 ден. исклученоЦена
                                                     Varo Транспортна количка ЗА ПО СКАЛИVaro Транспортна количка ЗА ПО СКАЛИ
                                                       Димензии 290 х 300 mm Носивост 120 кг
                                                       5.499 ден.5.999 ден.Редовна цена-500 ден. исклученоЦена
                                                         Hand Trucks транспортна количка за скали YPR HT500Hand Trucks транспортна количка за скали YPR HT500
                                                           6.499 ден.6.999 ден.Редовна цена-500 ден. исклученоЦена
                                                           Hand Trucks транспортна количка за скали YPR HT500Hand Trucks транспортна количка за скали YPR HT500
                                                             Транспортна количка Yaparlar
                                                             6.499 ден.6.999 ден.Редовна цена-500 ден. исклученоЦена
                                                             Hand Trucks транспортна количка за скали YPR HT500Hand Trucks транспортна количка за скали YPR HT500
                                                               Транспортна количка Yaparlar
                                                               6.499 ден.6.999 ден.Редовна цена-500 ден. исклученоЦена
                                                               Hand Trucks транспортна количка за скали YPR HT200
                                                                 Hand Trucks транспортна количка за скали YPR HT200
                                                                   Транспортна количка Yaparlar
                                                                   5.890 ден.Цена
                                                                   Hand Trucks транспортна количка за скали YPR HT200
                                                                     Транспортна количка Yaparlar
                                                                     5.890 ден.Цена
                                                                       3.999 ден.4.499 ден.
                                                                       Транспортна количка YPR HT210/HT200Транспортна количка YPR HT210/HT200
                                                                         3.999 ден.4.499 ден.Редовна цена-500 ден. исклученоЦена
                                                                         Транспортна количка YPR HT210/HT200Транспортна количка YPR HT210/HT200
                                                                           Транспортни колички
                                                                           Транспортна количка Yaparlar
                                                                           3.999 ден.4.499 ден.Редовна цена-500 ден. исклученоЦена
                                                                           Транспортна количка YPR HT210/HT200Транспортна количка YPR HT210/HT200
                                                                             Транспортни колички
                                                                             Транспортна количка Yaparlar
                                                                             3.999 ден.4.499 ден.Редовна цена-500 ден. исклученоЦена
                                                                               4.699 ден.
                                                                               Транспортна количка YPR HT 500Транспортна количка YPR HT 500
                                                                                 4.699 ден.Цена
                                                                                 Транспортна количка YPR HT 500Транспортна количка YPR HT 500
                                                                                   Транспортни колички
                                                                                   Транспортна количка Yaparlar
                                                                                   4.699 ден.Цена
                                                                                   Транспортна количка YPR HT 500Транспортна количка YPR HT 500
                                                                                     Транспортни колички
                                                                                     Транспортна количка Yaparlar
                                                                                     4.699 ден.Цена
                                                                                       3.499 ден.3.999 ден.
                                                                                       Транспортна количка YPR HT100Транспортна количка YPR HT100
                                                                                         3.499 ден.3.999 ден.Редовна цена-500 ден. исклученоЦена
                                                                                         Транспортна количка YPR HT100Транспортна количка YPR HT100
                                                                                           Транспортни колички
                                                                                           Транспортна количка Yaparlar
                                                                                           3.499 ден.3.999 ден.Редовна цена-500 ден. исклученоЦена
                                                                                           Транспортна количка YPR HT100Транспортна количка YPR HT100
                                                                                             Транспортни колички
                                                                                             Транспортна количка Yaparlar
                                                                                             3.499 ден.3.999 ден.Редовна цена-500 ден. исклученоЦена