Топ категории
Vilma Armchair Premium
Најнови производи
Блог
Чевларници
Чевларници

39 производи

Мрежа
Мрежа-2
Листа
Листа-2
Каталог

Активни филтри

 • Ново
  Метален чевларник со 3 врати со брава и клуч
  • Ново
   5.590 ден.6.600 ден.Редовна цена-1.010 ден. исклученоЦена
   Метален чевларник со 3 врати со брава и клуч
   • Ново
    Чевларник за складирање на обувки изработен од метал, соодветен за надворешна употреба. Со брава и клуч. Димензии на производот: Ширина: 50 cm Висина: 103 cm Длабочина: 15 cm Време на испорака: 15-20 дена.
    5.590 ден.6.600 ден.Редовна цена-1.010 ден. исклученоЦена
    Метален чевларник со 3 врати со брава и клуч
    • Ново
     Чевларник за складирање на обувки изработен од метал, соодветен за надворешна употреба. Со брава и клуч. Димензии на производот: Ширина: 50 cm Висина: 103 cm Длабочина: 15 cm Време на испорака: 15-20 дена.
     5.590 ден.6.600 ден.Редовна цена-1.010 ден. исклученоЦена
     • Ново
      5.490 ден.6.500 ден.
      Метален чевларник со 3 врати
      • Ново
       5.490 ден.6.500 ден.Редовна цена-1.010 ден. исклученоЦена
       Метален чевларник со 3 врати
       • Ново
        Чевларник за складирање на обувки изработен од метал, соодветен за надворешна употреба. Димензии на производот: Ширина: 50 cm Висина: 103 cm Длабочина: 15 cm Време на испорака: 15-20 дена.
        5.490 ден.6.500 ден.Редовна цена-1.010 ден. исклученоЦена
        Метален чевларник со 3 врати
        • Ново
         Чевларник за складирање на обувки изработен од метал, соодветен за надворешна употреба. Димензии на производот: Ширина: 50 cm Висина: 103 cm Длабочина: 15 cm Време на испорака: 15-20 дена.
         5.490 ден.6.500 ден.Редовна цена-1.010 ден. исклученоЦена
         • Ново
          6.990 ден.8.000 ден.
          Метален чевларник со 4 врати
          • Ново
           6.990 ден.8.000 ден.Редовна цена-1.010 ден. исклученоЦена
           Метален чевларник со 4 врати
           • Ново
            Чевларник за складирање на обувки изработен од метал, соодветен за надворешна употреба. Димензии на производот: Ширина: 50 cm Висина: 137 cm Длабочина: 15 cm Време на испорака: 15-20 дена.
            6.990 ден.8.000 ден.Редовна цена-1.010 ден. исклученоЦена
            Метален чевларник со 4 врати
            • Ново
             Чевларник за складирање на обувки изработен од метал, соодветен за надворешна употреба. Димензии на производот: Ширина: 50 cm Висина: 137 cm Длабочина: 15 cm Време на испорака: 15-20 дена.
             6.990 ден.8.000 ден.Редовна цена-1.010 ден. исклученоЦена
               4.290 ден.5.990 ден.
               Закачалка со чевларник IndustrialЗакачалка со чевларник Industrial
                 4.290 ден.5.990 ден.Редовна цена-1.700 ден. исклученоЦена
                 Закачалка со чевларник IndustrialЗакачалка со чевларник Industrial
                   Закачалка со чевларник, изработена од метални профили (20х30) кои се електростатски бојадисани и квалитетна 18mm иверица. Димензии: Висина: 172cm Ширина: 86cm Длабочина: 30cm Полица за складирање : ширина 86cm | длабочина 30cm
                   4.290 ден.5.990 ден.Редовна цена-1.700 ден. исклученоЦена
                   Закачалка со чевларник IndustrialЗакачалка со чевларник Industrial
                     Закачалка со чевларник, изработена од метални профили (20х30) кои се електростатски бојадисани и квалитетна 18mm иверица. Димензии: Висина: 172cm Ширина: 86cm Длабочина: 30cm Полица за складирање : ширина 86cm | длабочина 30cm
                     4.290 ден.5.990 ден.Редовна цена-1.700 ден. исклученоЦена
                       13.960 ден.17.860 ден.
                       Претсобје РИБЕРА - сономаПретсобје РИБЕРА - сонома
                         13.960 ден.17.860 ден.Редовна цена-3.900 ден. исклученоЦена
                         Претсобје РИБЕРА - сономаПретсобје РИБЕРА - сонома
                           Комбинација од три чевларника, со полици за складирање на 2 реда обувки по врата  + закачалка. Се испорачува склопен и спремен за користење веднаш. Капацитет: 54 пара обувки Висина: 205cm Должина:195cm Длабочина: 25cm Боја: Даб сонома
                           13.960 ден.17.860 ден.Редовна цена-3.900 ден. исклученоЦена
                           Претсобје РИБЕРА - сономаПретсобје РИБЕРА - сонома
                             Комбинација од три чевларника, со полици за складирање на 2 реда обувки по врата  + закачалка. Се испорачува склопен и спремен за користење веднаш. Капацитет: 54 пара обувки Висина: 205cm Должина:195cm Длабочина: 25cm Боја: Даб сонома
                             13.960 ден.17.860 ден.Редовна цена-3.900 ден. исклученоЦена
                               8.970 ден.11.670 ден.
                               Претсобје РИЧОНЕ - сономаПретсобје РИЧОНЕ - сонома
                                 8.970 ден.11.670 ден.Редовна цена-2.700 ден. исклученоЦена
                                 Претсобје РИЧОНЕ - сономаПретсобје РИЧОНЕ - сонома
                                   Комбинација од два чевларника, со полици за складирање на 2 реда обувки по врата  + закачалка. Се испорачува склопен и спремен за користење веднаш. Капацитет: 30 пара обувки Висина: 205cm Должина:130cm Длабочина: 25cm Боја: Даб сонома
                                   8.970 ден.11.670 ден.Редовна цена-2.700 ден. исклученоЦена
                                   Претсобје РИЧОНЕ - сономаПретсобје РИЧОНЕ - сонома
                                     Комбинација од два чевларника, со полици за складирање на 2 реда обувки по врата  + закачалка. Се испорачува склопен и спремен за користење веднаш. Капацитет: 30 пара обувки Висина: 205cm Должина:130cm Длабочина: 25cm Боја: Даб сонома
                                     8.970 ден.11.670 ден.Редовна цена-2.700 ден. исклученоЦена
                                       11.970 ден.15.370 ден.
                                       Чевларник МОНЦА - сономаЧевларник МОНЦА - сонома
                                         11.970 ден.15.370 ден.Редовна цена-3.400 ден. исклученоЦена
                                         Чевларник МОНЦА - сономаЧевларник МОНЦА - сонома
                                           Комбинација од три чевларника, со полици за складирање на  2 реда обувки по врата . Се испорачува склопен и спремен за користење веднаш. Висини 85cm, 121cm и 157m Ширина на трите: 195cm Длабочина: 25cm Капацитет: 54 пара обувки Боја: Даб сонома
                                           11.970 ден.15.370 ден.Редовна цена-3.400 ден. исклученоЦена
                                           Чевларник МОНЦА - сономаЧевларник МОНЦА - сонома
                                             Комбинација од три чевларника, со полици за складирање на  2 реда обувки по врата . Се испорачува склопен и спремен за користење веднаш. Висини 85cm, 121cm и 157m Ширина на трите: 195cm Длабочина: 25cm Капацитет: 54 пара обувки Боја: Даб сонома
                                             11.970 ден.15.370 ден.Редовна цена-3.400 ден. исклученоЦена
                                               8.980 ден.11.380 ден.
                                               Чевларник КОМО - сономаЧевларник КОМО - сонома
                                                 8.980 ден.11.380 ден.Редовна цена-2.400 ден. исклученоЦена
                                                 Чевларник КОМО - сономаЧевларник КОМО - сонома
                                                   Комбинација од два чевларника, со полици за складирање на  2 реда обувки по врата . Се испорачува склопен и спремен за користење веднаш. Висини 121cm и 157m Ширина на двата: 130cm Длабочина: 25cm Капацитет: 42 пара обувки Боја: Даб сонома
                                                   8.980 ден.11.380 ден.Редовна цена-2.400 ден. исклученоЦена
                                                   Чевларник КОМО - сономаЧевларник КОМО - сонома
                                                     Комбинација од два чевларника, со полици за складирање на  2 реда обувки по врата . Се испорачува склопен и спремен за користење веднаш. Висини 121cm и 157m Ширина на двата: 130cm Длабочина: 25cm Капацитет: 42 пара обувки Боја: Даб сонома
                                                     8.980 ден.11.380 ден.Редовна цена-2.400 ден. исклученоЦена
                                                       6.980 ден.9.180 ден.
                                                       Чевларник СИЕНА - сономаЧевларник СИЕНА - сонома
                                                         6.980 ден.9.180 ден.Редовна цена-2.200 ден. исклученоЦена
                                                         Чевларник СИЕНА - сономаЧевларник СИЕНА - сонома
                                                           Комбинација од два чевларника, со полици за складирање на  2 реда обувки по врата . Се испорачува склопен и спремен за користење веднаш. Висини 85cm и 121cm Ширина на двата: 130cm Длабочина: 25cm Капацитет: 30 пара обувки Боја: Даб сонома
                                                           6.980 ден.9.180 ден.Редовна цена-2.200 ден. исклученоЦена
                                                           Чевларник СИЕНА - сономаЧевларник СИЕНА - сонома
                                                             Комбинација од два чевларника, со полици за складирање на  2 реда обувки по врата . Се испорачува склопен и спремен за користење веднаш. Висини 85cm и 121cm Ширина на двата: 130cm Длабочина: 25cm Капацитет: 30 пара обувки Боја: Даб сонома
                                                             6.980 ден.9.180 ден.Редовна цена-2.200 ден. исклученоЦена
                                                               4.980 ден.6.480 ден.
                                                               Чевларник дупли + закачалка сономаЧевларник дупли + закачалка сонома
                                                                 4.980 ден.6.480 ден.Редовна цена-1.500 ден. исклученоЦена
                                                                 Чевларник дупли + закачалка сономаЧевларник дупли + закачалка сонома
                                                                   Чевларник со 2 врати, со полици за складирање на  2 реда обувки по врата  + закачалка за ѕид.  Се испорачува склопен и спремен за користење веднаш. Информации за чевларник: Капацитет: 12 пара обувки Висина: 85cm Ширина: 65cm Длабина: 25cm Боја: Даб сонома<br...
                                                                   4.980 ден.6.480 ден.Редовна цена-1.500 ден. исклученоЦена
                                                                   Чевларник дупли + закачалка сономаЧевларник дупли + закачалка сонома
                                                                     Чевларник со 2 врати, со полици за складирање на  2 реда обувки по врата  + закачалка за ѕид.  Се испорачува склопен и спремен за користење веднаш. Информации за чевларник: Капацитет: 12 пара обувки Висина: 85cm Ширина: 65cm Длабина: 25cm Боја: Даб сонома<br...
                                                                     4.980 ден.6.480 ден.Редовна цена-1.500 ден. исклученоЦена
                                                                       4.990 ден.6.190 ден.
                                                                       Чевларник дупли со 4 врати - сономаЧевларник дупли со 4 врати - сонома
                                                                         4.990 ден.6.190 ден.Редовна цена-1.200 ден. исклученоЦена
                                                                         Чевларник дупли со 4 врати - сономаЧевларник дупли со 4 врати - сонома
                                                                           Чевларник со 4 врати, со полици за складирање на  2 реда обувки по врата . Се испорачува склопен и спремен за користење веднаш. Капацитет: 24 пара обувки Висина: 157cm Ширина: 65cm Длабочина: 25cm Боја: Даб сонома
                                                                           4.990 ден.6.190 ден.Редовна цена-1.200 ден. исклученоЦена
                                                                           Чевларник дупли со 4 врати - сономаЧевларник дупли со 4 врати - сонома
                                                                             Чевларник со 4 врати, со полици за складирање на  2 реда обувки по врата . Се испорачува склопен и спремен за користење веднаш. Капацитет: 24 пара обувки Висина: 157cm Ширина: 65cm Длабочина: 25cm Боја: Даб сонома
                                                                             4.990 ден.6.190 ден.Редовна цена-1.200 ден. исклученоЦена
                                                                               3.990 ден.5.190 ден.
                                                                               Чевларник дупли со 3 врати - сономаЧевларник дупли со 3 врати - сонома
                                                                                 3.990 ден.5.190 ден.Редовна цена-1.200 ден. исклученоЦена
                                                                                 Чевларник дупли со 3 врати - сономаЧевларник дупли со 3 врати - сонома
                                                                                   Чевларник со 3 врати, со полици за складирање на  2 реда обувки по врата . Се испорачува склопен и спремен за користење веднаш. Висина: 121cm Ширина: 65cm Длабина: 25cm Капацитет: 18 пара обувки Боја: Даб сонома
                                                                                   3.990 ден.5.190 ден.Редовна цена-1.200 ден. исклученоЦена
                                                                                   Чевларник дупли со 3 врати - сономаЧевларник дупли со 3 врати - сонома
                                                                                     Чевларник со 3 врати, со полици за складирање на  2 реда обувки по врата . Се испорачува склопен и спремен за користење веднаш. Висина: 121cm Ширина: 65cm Длабина: 25cm Капацитет: 18 пара обувки Боја: Даб сонома
                                                                                     3.990 ден.5.190 ден.Редовна цена-1.200 ден. исклученоЦена
                                                                                       2.990 ден.3.990 ден.
                                                                                       Чевларник дупли со 2 врати - сономаЧевларник дупли со 2 врати - сонома
                                                                                         2.990 ден.3.990 ден.Редовна цена-1.000 ден. исклученоЦена
                                                                                         Чевларник дупли со 2 врати - сономаЧевларник дупли со 2 врати - сонома
                                                                                           Чевларник со 2 врати, со полици за складирање на  2 реда обувки по врата . Се испорачува склопен и спремен за користење веднаш. Капацитет: 12 пара обувки Висина: 85cm Ширина: 65cm Длабина: 25cm Боја: Даб сонома
                                                                                           2.990 ден.3.990 ден.Редовна цена-1.000 ден. исклученоЦена
                                                                                           Чевларник дупли со 2 врати - сономаЧевларник дупли со 2 врати - сонома
                                                                                             Чевларник со 2 врати, со полици за складирање на  2 реда обувки по врата . Се испорачува склопен и спремен за користење веднаш. Капацитет: 12 пара обувки Висина: 85cm Ширина: 65cm Длабина: 25cm Боја: Даб сонома
                                                                                             2.990 ден.3.990 ден.Редовна цена-1.000 ден. исклученоЦена
                                                                                               13.960 ден.17.860 ден.
                                                                                               Претсобје ТРЕНТОПретсобје ТРЕНТО
                                                                                                 13.960 ден.17.860 ден.Редовна цена-3.900 ден. исклученоЦена
                                                                                                 Претсобје ТРЕНТОПретсобје ТРЕНТО
                                                                                                   Комбинација од три тенки чевларници со длабочина од 16cm,  со рачки и затворена позадина + закачалка. Се испорачува склопен и спремен за користење веднаш. Капацитет: 27 пара обувки Висина: 193cm Должина:204cm Длабочина: 16cm Бела боја
                                                                                                   13.960 ден.17.860 ден.Редовна цена-3.900 ден. исклученоЦена
                                                                                                   Претсобје ТРЕНТОПретсобје ТРЕНТО
                                                                                                     Комбинација од три тенки чевларници со длабочина од 16cm,  со рачки и затворена позадина + закачалка. Се испорачува склопен и спремен за користење веднаш. Капацитет: 27 пара обувки Висина: 193cm Должина:204cm Длабочина: 16cm Бела боја
                                                                                                     13.960 ден.17.860 ден.Редовна цена-3.900 ден. исклученоЦена
                                                                                                       8.970 ден.11.670 ден.
                                                                                                       Претсобје ВЕРОНАПретсобје ВЕРОНА
                                                                                                         8.970 ден.11.670 ден.Редовна цена-2.700 ден. исклученоЦена
                                                                                                         Претсобје ВЕРОНАПретсобје ВЕРОНА
                                                                                                           Комбинација од два тенки чевларници со длабочина од 16cm,  со рачки и затворена позадина + закачалка. Се испорачува склопен и спремен за користење веднаш. Капацитет: 15 пара обувки Висина: 193cm Должина:136cm Длабочина: 16cm Бела боја
                                                                                                           8.970 ден.11.670 ден.Редовна цена-2.700 ден. исклученоЦена
                                                                                                           Претсобје ВЕРОНАПретсобје ВЕРОНА
                                                                                                             Комбинација од два тенки чевларници со длабочина од 16cm,  со рачки и затворена позадина + закачалка. Се испорачува склопен и спремен за користење веднаш. Капацитет: 15 пара обувки Висина: 193cm Должина:136cm Длабочина: 16cm Бела боја
                                                                                                             8.970 ден.11.670 ден.Редовна цена-2.700 ден. исклученоЦена
                                                                                                               11.970 ден.15.370 ден.
                                                                                                               Чевларник ФИРЕНЦАЧевларник ФИРЕНЦА
                                                                                                                 11.970 ден.15.370 ден.Редовна цена-3.400 ден. исклученоЦена
                                                                                                                 Чевларник ФИРЕНЦАЧевларник ФИРЕНЦА
                                                                                                                   Комбинација од три тенки чевларници со длабочина од 16cm,  со рачки и затворена поадина . Се испорачува склопен и спремен за користење веднаш. Капацитет: 27 пара обувки Висини: 73cm, 108cm и 143cm (должина на двата 136cm) Должина: 204cm (68cm еден дел) Длабочина: 16cm Бела боја ...
                                                                                                                   11.970 ден.15.370 ден.Редовна цена-3.400 ден. исклученоЦена
                                                                                                                   Чевларник ФИРЕНЦАЧевларник ФИРЕНЦА
                                                                                                                     Комбинација од три тенки чевларници со длабочина од 16cm,  со рачки и затворена поадина . Се испорачува склопен и спремен за користење веднаш. Капацитет: 27 пара обувки Висини: 73cm, 108cm и 143cm (должина на двата 136cm) Должина: 204cm (68cm еден дел) Длабочина: 16cm Бела боја ...
                                                                                                                     11.970 ден.15.370 ден.Редовна цена-3.400 ден. исклученоЦена
                                                                                                                       8.980 ден.11.380 ден.
                                                                                                                       Чевларник ПАРМАЧевларник ПАРМА
                                                                                                                         8.980 ден.11.380 ден.Редовна цена-2.400 ден. исклученоЦена
                                                                                                                         Чевларник ПАРМАЧевларник ПАРМА
                                                                                                                           Чевларници
                                                                                                                           Комбинација од два тенки чевларници со длабочина од 16cm, со рачки и затворена позадина . Се испорачува склопен и спремен за користење веднаш. Капацитет: 21 пара обувки Висини: 108cm и 143cm (должина на двата 136cm) Длабочина: 16cm Бела боја Еден ред во врата
                                                                                                                           8.980 ден.11.380 ден.Редовна цена-2.400 ден. исклученоЦена
                                                                                                                           Чевларник ПАРМАЧевларник ПАРМА
                                                                                                                             Чевларници
                                                                                                                             Комбинација од два тенки чевларници со длабочина од 16cm, со рачки и затворена позадина . Се испорачува склопен и спремен за користење веднаш. Капацитет: 21 пара обувки Висини: 108cm и 143cm (должина на двата 136cm) Длабочина: 16cm Бела боја Еден ред во врата
                                                                                                                             8.980 ден.11.380 ден.Редовна цена-2.400 ден. исклученоЦена
                                                                                                                               8.380 ден.10.880 ден.
                                                                                                                               Чевларник МОДЕНАЧевларник МОДЕНА
                                                                                                                                 8.380 ден.10.880 ден.Редовна цена-2.500 ден. исклученоЦена
                                                                                                                                 Чевларник МОДЕНАЧевларник МОДЕНА
                                                                                                                                   Комбинација од два тенки чевларници со длабочина од 16cm. Се испорачува склопен и спремен за користење веднаш. Капацитет: 21 пара обувки Висини: 113cm и 150cm (должина на двата 136cm) Длабочина: 16cm Бела боја Еден ред во врата
                                                                                                                                   8.380 ден.10.880 ден.Редовна цена-2.500 ден. исклученоЦена
                                                                                                                                   Чевларник МОДЕНАЧевларник МОДЕНА
                                                                                                                                     Комбинација од два тенки чевларници со длабочина од 16cm. Се испорачува склопен и спремен за користење веднаш. Капацитет: 21 пара обувки Висини: 113cm и 150cm (должина на двата 136cm) Длабочина: 16cm Бела боја Еден ред во врата
                                                                                                                                     8.380 ден.10.880 ден.Редовна цена-2.500 ден. исклученоЦена
                                                                                                                                       8.980 ден.11.380 ден.
                                                                                                                                       Чевларник КОМОЧевларник КОМО
                                                                                                                                         8.980 ден.11.380 ден.Редовна цена-2.400 ден. исклученоЦена
                                                                                                                                         Чевларник КОМОЧевларник КОМО
                                                                                                                                           Чевларници
                                                                                                                                           Комбинација од два чевларника, со полици за складирање на  2 реда обувки по врата . Се испорачува склопен и спремен за користење веднаш. Висини 121cm и 157m Ширина на двата: 130cm Длабочина: 25cm Капацитет: 42 пара обувки Бела боја
                                                                                                                                           8.980 ден.11.380 ден.Редовна цена-2.400 ден. исклученоЦена
                                                                                                                                           Чевларник КОМОЧевларник КОМО
                                                                                                                                             Чевларници
                                                                                                                                             Комбинација од два чевларника, со полици за складирање на  2 реда обувки по врата . Се испорачува склопен и спремен за користење веднаш. Висини 121cm и 157m Ширина на двата: 130cm Длабочина: 25cm Капацитет: 42 пара обувки Бела боја
                                                                                                                                             8.980 ден.11.380 ден.Редовна цена-2.400 ден. исклученоЦена
                                                                                                                                               6.980 ден.9.180 ден.
                                                                                                                                               Чевларник СИЕНАЧевларник СИЕНА
                                                                                                                                                 6.980 ден.9.180 ден.Редовна цена-2.200 ден. исклученоЦена
                                                                                                                                                 Чевларник СИЕНАЧевларник СИЕНА
                                                                                                                                                   Чевларници
                                                                                                                                                   Комбинација од два чевларника, со полици за складирање на  2 реда обувки по врата . Се испорачува склопен и спремен за користење веднаш. Висини 85cm и 121cm Ширина на двата: 130cm Длабочина: 25cm Капацитет: 30 пара обувки Бела боја
                                                                                                                                                   6.980 ден.9.180 ден.Редовна цена-2.200 ден. исклученоЦена
                                                                                                                                                   Чевларник СИЕНАЧевларник СИЕНА
                                                                                                                                                     Чевларници
                                                                                                                                                     Комбинација од два чевларника, со полици за складирање на  2 реда обувки по врата . Се испорачува склопен и спремен за користење веднаш. Висини 85cm и 121cm Ширина на двата: 130cm Длабочина: 25cm Капацитет: 30 пара обувки Бела боја
                                                                                                                                                     6.980 ден.9.180 ден.Редовна цена-2.200 ден. исклученоЦена
                                                                                                                                                       4.980 ден.6.480 ден.
                                                                                                                                                       Чевларник дупли + закачалка BellaЧевларник дупли + закачалка Bella
                                                                                                                                                         4.980 ден.6.480 ден.Редовна цена-1.500 ден. исклученоЦена
                                                                                                                                                         Чевларник дупли + закачалка BellaЧевларник дупли + закачалка Bella
                                                                                                                                                           Чевларник со 2 врати, со полици за складирање на  2 реда обувки по врата  + закачалка за ѕид Bella.  Се испорачува склопен и спремен за користење веднаш. Информации за чевларник: Капацитет: 12 пара обувки Висина: 85cm Ширина: 65cm Длабина: 25cm Бела боја <br...
                                                                                                                                                           4.980 ден.6.480 ден.Редовна цена-1.500 ден. исклученоЦена
                                                                                                                                                           Чевларник дупли + закачалка BellaЧевларник дупли + закачалка Bella
                                                                                                                                                             Чевларник со 2 врати, со полици за складирање на  2 реда обувки по врата  + закачалка за ѕид Bella.  Се испорачува склопен и спремен за користење веднаш. Информации за чевларник: Капацитет: 12 пара обувки Висина: 85cm Ширина: 65cm Длабина: 25cm Бела боја <br...
                                                                                                                                                             4.980 ден.6.480 ден.Редовна цена-1.500 ден. исклученоЦена
                                                                                                                                                               4.980 ден.6.480 ден.
                                                                                                                                                               Чевларник СЛИМ ПРО + закачалка BellaЧевларник СЛИМ ПРО + закачалка Bella
                                                                                                                                                                 4.980 ден.6.480 ден.Редовна цена-1.500 ден. исклученоЦена
                                                                                                                                                                 Чевларник СЛИМ ПРО + закачалка BellaЧевларник СЛИМ ПРО + закачалка Bella
                                                                                                                                                                   Тенок чевларник со 2 врати и длабочина од 16cm, со рачки и затворена позадина + закачалка за ѕид Bella.  Се испорачува склопен и спремен за користење веднаш. Информации за чевларник: Висина: 73cm Ширина: 68cm Капацитет: 6 пара обувки Бела боја ...
                                                                                                                                                                   4.980 ден.6.480 ден.Редовна цена-1.500 ден. исклученоЦена
                                                                                                                                                                   Чевларник СЛИМ ПРО + закачалка BellaЧевларник СЛИМ ПРО + закачалка Bella
                                                                                                                                                                     Тенок чевларник со 2 врати и длабочина од 16cm, со рачки и затворена позадина + закачалка за ѕид Bella.  Се испорачува склопен и спремен за користење веднаш. Информации за чевларник: Висина: 73cm Ширина: 68cm Капацитет: 6 пара обувки Бела боја ...
                                                                                                                                                                     4.980 ден.6.480 ден.Редовна цена-1.500 ден. исклученоЦена
                                                                                                                                                                       4.780 ден.5.980 ден.
                                                                                                                                                                       Чевларник СЛИМ + закачалка BellaЧевларник СЛИМ + закачалка Bella
                                                                                                                                                                         4.780 ден.5.980 ден.Редовна цена-1.200 ден. исклученоЦена
                                                                                                                                                                         Чевларник СЛИМ + закачалка BellaЧевларник СЛИМ + закачалка Bella
                                                                                                                                                                           Тенок чевларник со 2 врати и длабочина од 16cm + закачалка за ѕид Bella.  Се испорачува склопен и спремен за користење веднаш. Информации за чевларник: Висина: 77cm Ширина: 68cm Еден ред во врата Капацитет: 6 пара обувки Бела боја Информации за...
                                                                                                                                                                           4.780 ден.5.980 ден.Редовна цена-1.200 ден. исклученоЦена
                                                                                                                                                                           Чевларник СЛИМ + закачалка BellaЧевларник СЛИМ + закачалка Bella
                                                                                                                                                                             Тенок чевларник со 2 врати и длабочина од 16cm + закачалка за ѕид Bella.  Се испорачува склопен и спремен за користење веднаш. Информации за чевларник: Висина: 77cm Ширина: 68cm Еден ред во врата Капацитет: 6 пара обувки Бела боја Информации за...
                                                                                                                                                                             4.780 ден.5.980 ден.Редовна цена-1.200 ден. исклученоЦена
                                                                                                                                                                               4.990 ден.6.190 ден.
                                                                                                                                                                               Чевларник дупли со 4 вратиЧевларник дупли со 4 врати
                                                                                                                                                                                 4.990 ден.6.190 ден.Редовна цена-1.200 ден. исклученоЦена
                                                                                                                                                                                 Чевларник дупли со 4 вратиЧевларник дупли со 4 врати
                                                                                                                                                                                   Чевларник со 4 врати, со полици за складирање на  2 реда обувки по врата . Се испорачува склопен и спремен за користење веднаш. Капацитет: 24 пара обувки Висина: 157cm Ширина: 65cm Длабочина: 25cm Бела боја
                                                                                                                                                                                   4.990 ден.6.190 ден.Редовна цена-1.200 ден. исклученоЦена
                                                                                                                                                                                   Чевларник дупли со 4 вратиЧевларник дупли со 4 врати
                                                                                                                                                                                     Чевларник со 4 врати, со полици за складирање на  2 реда обувки по врата . Се испорачува склопен и спремен за користење веднаш. Капацитет: 24 пара обувки Висина: 157cm Ширина: 65cm Длабочина: 25cm Бела боја
                                                                                                                                                                                     4.990 ден.6.190 ден.Редовна цена-1.200 ден. исклученоЦена
                                                                                                                                                                                       3.990 ден.5.190 ден.
                                                                                                                                                                                       Чевларник дупли со 3 вратиЧевларник дупли со 3 врати
                                                                                                                                                                                         3.990 ден.5.190 ден.Редовна цена-1.200 ден. исклученоЦена
                                                                                                                                                                                         Чевларник дупли со 3 вратиЧевларник дупли со 3 врати
                                                                                                                                                                                           Чевларник со 3 врати, со полици за складирање на  2 реда обувки по врата . Се испорачува склопен и спремен за користење веднаш. Висина: 121cm Ширина: 65cm Длабина: 25cm Капацитет: 18 пара обувки Бела боја
                                                                                                                                                                                           3.990 ден.5.190 ден.Редовна цена-1.200 ден. исклученоЦена
                                                                                                                                                                                           Чевларник дупли со 3 вратиЧевларник дупли со 3 врати
                                                                                                                                                                                             Чевларник со 3 врати, со полици за складирање на  2 реда обувки по врата . Се испорачува склопен и спремен за користење веднаш. Висина: 121cm Ширина: 65cm Длабина: 25cm Капацитет: 18 пара обувки Бела боја
                                                                                                                                                                                             3.990 ден.5.190 ден.Редовна цена-1.200 ден. исклученоЦена
                                                                                                                                                                                               2.990 ден.3.990 ден.
                                                                                                                                                                                               Чевларник дупли со 2 вратиЧевларник дупли со 2 врати
                                                                                                                                                                                                 2.990 ден.3.990 ден.Редовна цена-1.000 ден. исклученоЦена
                                                                                                                                                                                                 Чевларник дупли со 2 вратиЧевларник дупли со 2 врати
                                                                                                                                                                                                   Чевларник со 2 врати, со полици за складирање на  2 реда обувки по врата . Се испорачува склопен и спремен за користење веднаш. Капацитет: 12 пара обувки Висина: 85cm Ширина: 65cm Длабина: 25cm Бела боја
                                                                                                                                                                                                   2.990 ден.3.990 ден.Редовна цена-1.000 ден. исклученоЦена
                                                                                                                                                                                                   Чевларник дупли со 2 вратиЧевларник дупли со 2 врати
                                                                                                                                                                                                     Чевларник со 2 врати, со полици за складирање на  2 реда обувки по врата . Се испорачува склопен и спремен за користење веднаш. Капацитет: 12 пара обувки Висина: 85cm Ширина: 65cm Длабина: 25cm Бела боја
                                                                                                                                                                                                     2.990 ден.3.990 ден.Редовна цена-1.000 ден. исклученоЦена
                                                                                                                                                                                                       4.990 ден.6.190 ден.
                                                                                                                                                                                                       Чевларник СЛИМ ПРО со 4 вратиЧевларник СЛИМ ПРО со 4 врати
                                                                                                                                                                                                         4.990 ден.6.190 ден.Редовна цена-1.200 ден. исклученоЦена
                                                                                                                                                                                                         Чевларник СЛИМ ПРО со 4 вратиЧевларник СЛИМ ПРО со 4 врати
                                                                                                                                                                                                           Тенок чевларник со 4 врати и длабочина од 16cm, со рачки и затворена позадина , кој одлично ќе се прилагоди и во најтесниот простор. Се испорачува склопен и спремен за користење веднаш. Висина: 143cm Ширина: 68cm Длабина: 16cm Капацитет: 12 пара обувки Бела боја
                                                                                                                                                                                                           4.990 ден.6.190 ден.Редовна цена-1.200 ден. исклученоЦена
                                                                                                                                                                                                           Чевларник СЛИМ ПРО со 4 вратиЧевларник СЛИМ ПРО со 4 врати
                                                                                                                                                                                                             Тенок чевларник со 4 врати и длабочина од 16cm, со рачки и затворена позадина , кој одлично ќе се прилагоди и во најтесниот простор. Се испорачува склопен и спремен за користење веднаш. Висина: 143cm Ширина: 68cm Длабина: 16cm Капацитет: 12 пара обувки Бела боја
                                                                                                                                                                                                             4.990 ден.6.190 ден.Редовна цена-1.200 ден. исклученоЦена
                                                                                                                                                                                                               3.990 ден.5.190 ден.
                                                                                                                                                                                                               Чевларник СЛИМ ПРО со 3 вратиЧевларник СЛИМ ПРО со 3 врати
                                                                                                                                                                                                                 3.990 ден.5.190 ден.Редовна цена-1.200 ден. исклученоЦена
                                                                                                                                                                                                                 Чевларник СЛИМ ПРО со 3 вратиЧевларник СЛИМ ПРО со 3 врати
                                                                                                                                                                                                                   Тенок чевларник со 3 врати и длабочина од 16cm, со рачки и затворена позадина , кој одлично ќе се прилагоди и во најтесниот простор. Се испорачува склопен и спремен за користење веднаш. Висина: 108cm Ширина: 68cm Длабина: 16cm Капацитет: 9 пара обувки Бела боја
                                                                                                                                                                                                                   3.990 ден.5.190 ден.Редовна цена-1.200 ден. исклученоЦена
                                                                                                                                                                                                                   Чевларник СЛИМ ПРО со 3 вратиЧевларник СЛИМ ПРО со 3 врати
                                                                                                                                                                                                                     Тенок чевларник со 3 врати и длабочина од 16cm, со рачки и затворена позадина , кој одлично ќе се прилагоди и во најтесниот простор. Се испорачува склопен и спремен за користење веднаш. Висина: 108cm Ширина: 68cm Длабина: 16cm Капацитет: 9 пара обувки Бела боја
                                                                                                                                                                                                                     3.990 ден.5.190 ден.Редовна цена-1.200 ден. исклученоЦена
                                                                                                                                                                                                                       2.990 ден.3.990 ден.
                                                                                                                                                                                                                       Чевларник СЛИМ ПРО со 2 вратиЧевларник СЛИМ ПРО со 2 врати
                                                                                                                                                                                                                         2.990 ден.3.990 ден.Редовна цена-1.000 ден. исклученоЦена
                                                                                                                                                                                                                         Чевларник СЛИМ ПРО со 2 вратиЧевларник СЛИМ ПРО со 2 врати
                                                                                                                                                                                                                           Тенок чевларник со 2 врати и длабочина од 16cm, со рачки и затворена позадина , кој одлично ќе се прилагоди и во најтесниот простор. Се испорачува склопен и спремен за користење веднаш. Висина: 73cm Ширина: 68cm Капацитет: 6 пара обувки Бела боја
                                                                                                                                                                                                                           2.990 ден.3.990 ден.Редовна цена-1.000 ден. исклученоЦена
                                                                                                                                                                                                                           Чевларник СЛИМ ПРО со 2 вратиЧевларник СЛИМ ПРО со 2 врати
                                                                                                                                                                                                                             Тенок чевларник со 2 врати и длабочина од 16cm, со рачки и затворена позадина , кој одлично ќе се прилагоди и во најтесниот простор. Се испорачува склопен и спремен за користење веднаш. Висина: 73cm Ширина: 68cm Капацитет: 6 пара обувки Бела боја
                                                                                                                                                                                                                             2.990 ден.3.990 ден.Редовна цена-1.000 ден. исклученоЦена
                                                                                                                                                                                                                               4.690 ден.5.990 ден.
                                                                                                                                                                                                                               Чевларник СЛИМ со 4 вратиЧевларник СЛИМ со 4 врати
                                                                                                                                                                                                                                 4.690 ден.5.990 ден.Редовна цена-1.300 ден. исклученоЦена
                                                                                                                                                                                                                                 Чевларник СЛИМ со 4 вратиЧевларник СЛИМ со 4 врати
                                                                                                                                                                                                                                   Тенок чевларник со 4 врати и длабочина од 16cm, кој одлично ќе се прилагоди и во најтесниот простор. Се испорачува склопен и спремен за користење веднаш. Висина: 150cm Ширина: 68cm Длабочина: 16cm Капацитет: 12 пара обувки Бела боја
                                                                                                                                                                                                                                   4.690 ден.5.990 ден.Редовна цена-1.300 ден. исклученоЦена
                                                                                                                                                                                                                                   Чевларник СЛИМ со 4 вратиЧевларник СЛИМ со 4 врати
                                                                                                                                                                                                                                     Тенок чевларник со 4 врати и длабочина од 16cm, кој одлично ќе се прилагоди и во најтесниот простор. Се испорачува склопен и спремен за користење веднаш. Висина: 150cm Ширина: 68cm Длабочина: 16cm Капацитет: 12 пара обувки Бела боја
                                                                                                                                                                                                                                     4.690 ден.5.990 ден.Редовна цена-1.300 ден. исклученоЦена