Топ категории
Vilma Armchair Premium
Најнови производи
Блог

605 производи

Мрежа
Мрежа-2
Листа
Листа-2
Каталог
   3.300 ден.4.500 ден.
   МЕТАЛЕН РАФТ COSY 1800x900x450 галванизиранаМЕТАЛЕН РАФТ COSY 1800x900x450 галванизирана
     3.300 ден.4.500 ден.Редовна цена-1.200 ден. исклученоЦена
     МЕТАЛЕН РАФТ COSY 1800x900x450 галванизиранаМЕТАЛЕН РАФТ COSY 1800x900x450 галванизирана
       Метален рафт со вкупна носивост од 1375 kg. | Лесно склопување без употреба на шрафови | 5 години гаранција |  Брза испорака низ цела М акедонија .
       3.300 ден.4.500 ден.Редовна цена-1.200 ден. исклученоЦена
       МЕТАЛЕН РАФТ COSY 1800x900x450 галванизиранаМЕТАЛЕН РАФТ COSY 1800x900x450 галванизирана
         Метален рафт со вкупна носивост од 1375 kg. | Лесно склопување без употреба на шрафови | 5 години гаранција |  Брза испорака низ цела М акедонија .
         3.300 ден.4.500 ден.Редовна цена-1.200 ден. исклученоЦена
           799 ден.1.299 ден.
           Сет тегови 10кг (2x5кг)
             799 ден.1.299 ден.Редовна цена-500 ден. исклученоЦена
             Сет тегови 10кг (2x5кг)
               Tегови со вкупна тежина од 10кг (2x5kg) Oбложени се со пластика од 1-ва класа, полнета со специјален малтер, со што се овозможува долготрајност. Невозможно е да пукнат и да се скршат. Дури и ако се специјално исечени/дупчени, нивната содржина не истекува. Теговите со својата издржлива и долготрајна структура, ќе Ви овозможат да ги користите многу години.
               799 ден.1.299 ден.Редовна цена-500 ден. исклученоЦена
               Сет тегови 10кг (2x5кг)
                 Tегови со вкупна тежина од 10кг (2x5kg) Oбложени се со пластика од 1-ва класа, полнета со специјален малтер, со што се овозможува долготрајност. Невозможно е да пукнат и да се скршат. Дури и ако се специјално исечени/дупчени, нивната содржина не истекува. Теговите со својата издржлива и долготрајна структура, ќе Ви овозможат да ги користите многу години.
                 799 ден.1.299 ден.Редовна цена-500 ден. исклученоЦена
                   999 ден.2.500 ден.
                   Подна ламба AYD-1533Подна ламба AYD-1533
                     999 ден.2.500 ден.Редовна цена-1.501 ден. исклученоЦена
                     Подна ламба AYD-1533Подна ламба AYD-1533
                       Подни ламби
                       70% MDF / 30% PVC FABRIC Size: 38 x 140 cm Cap's Diameter: 38 cm Cap's Height: 25 cm Body's Height: 115 cm Length of Cable: 200 cm On/Off Switch Button on the Cable Socket Type: E 27 Max 60 W (Normal Bulb) Max 20 - 25 W (Energy Saving Bulb) Max 9 - 15 W (Led Bulb) A - E
                       999 ден.2.500 ден.Редовна цена-1.501 ден. исклученоЦена
                       Подна ламба AYD-1533Подна ламба AYD-1533
                         Подни ламби
                         70% MDF / 30% PVC FABRIC Size: 38 x 140 cm Cap's Diameter: 38 cm Cap's Height: 25 cm Body's Height: 115 cm Length of Cable: 200 cm On/Off Switch Button on the Cable Socket Type: E 27 Max 60 W (Normal Bulb) Max 20 - 25 W (Energy Saving Bulb) Max 9 - 15 W (Led Bulb) A - E
                         999 ден.2.500 ден.Редовна цена-1.501 ден. исклученоЦена
                           3.990 ден.8.490 ден.
                           Сет тегови 75кгСет тегови 75кг
                             3.990 ден.8.490 ден.Редовна цена-4.500 ден. исклученоЦена
                             Сет тегови 75кгСет тегови 75кг
                               60Tегови со вкупна тежина од 75кг (6x7.5kg | 2x5kg | 6x2.5kg) Шипките од новата генерација се поцинкувани и отпорни на висок притисок, овозможуваат дисковите да се цврсто фиксирани. Во сетот се вклучени 2 шипки со должина од 40цм и 1 шипка со должина од 150цм. Шипката со должина од 150цм е тестирана до 120кг и издржува без никаков проблем. Дисковите се обложени со...
                               3.990 ден.8.490 ден.Редовна цена-4.500 ден. исклученоЦена
                               Сет тегови 75кгСет тегови 75кг
                                 60Tегови со вкупна тежина од 75кг (6x7.5kg | 2x5kg | 6x2.5kg) Шипките од новата генерација се поцинкувани и отпорни на висок притисок, овозможуваат дисковите да се цврсто фиксирани. Во сетот се вклучени 2 шипки со должина од 40цм и 1 шипка со должина од 150цм. Шипката со должина од 150цм е тестирана до 120кг и издржува без никаков проблем. Дисковите се обложени со...
                                 3.990 ден.8.490 ден.Редовна цена-4.500 ден. исклученоЦена
                                   7.990 ден.9.990 ден.
                                   Комода HavanaКомода Havana
                                     7.990 ден.9.990 ден.Редовна цена-2.000 ден. исклученоЦена
                                     Комода HavanaКомода Havana
                                       Конзоли
                                       Комода изработена од квалитетна 18mm иверица. Ширина: 180 cm   Висина: 77,8 cm   Длабочина: 41 cm
                                       7.990 ден.9.990 ден.Редовна цена-2.000 ден. исклученоЦена
                                       Комода HavanaКомода Havana
                                         Конзоли
                                         Комода изработена од квалитетна 18mm иверица. Ширина: 180 cm   Висина: 77,8 cm   Длабочина: 41 cm
                                         7.990 ден.9.990 ден.Редовна цена-2.000 ден. исклученоЦена
                                           3.290 ден.6.990 ден.
                                           Сет тегови 45кгСет тегови 45кг
                                             3.290 ден.6.990 ден.Редовна цена-3.700 ден. исклученоЦена
                                             Сет тегови 45кгСет тегови 45кг
                                               Tегови со вкупна тежина од 45кг (2x7.5kg | 2x5kg | 6x2.5kg) Шипките од новата генерација се поцинкувани и отпорни на висок притисок, овозможуваат дисковите да се цврсто фиксирани. Во сетот се вклучени 2 шипки со должина од 40цм и 1 шипка со должина од 150цм. Шипката со должина од 150цм е тестирана до 120кг и издржува без никаков проблем. Дисковите се обложени со пластика од...
                                               3.290 ден.6.990 ден.Редовна цена-3.700 ден. исклученоЦена
                                               Сет тегови 45кгСет тегови 45кг
                                                 Tегови со вкупна тежина од 45кг (2x7.5kg | 2x5kg | 6x2.5kg) Шипките од новата генерација се поцинкувани и отпорни на висок притисок, овозможуваат дисковите да се цврсто фиксирани. Во сетот се вклучени 2 шипки со должина од 40цм и 1 шипка со должина од 150цм. Шипката со должина од 150цм е тестирана до 120кг и издржува без никаков проблем. Дисковите се обложени со пластика од...
                                                 3.290 ден.6.990 ден.Редовна цена-3.700 ден. исклученоЦена
                                                 Сет хексагонални тегови 15кг. (2х7,5кг.)
                                                   Сет хексагонални тегови 15кг. (2х7,5кг.)
                                                     • Бидете во форма со нашата палета на еднорачни тегови. • Со теговите го зацврстувате горниот дел од телото, вашиот бицепс, трицепс како и останатите делови од телото. • Нашите тегови може да се користат во домашни услови и фитнес сали. • Хексагонален гумиран еднорачен тег кој е заштитен од кондензација и гребнатини. • Тежина на...
                                                     1.180 ден.Цена
                                                     Сет хексагонални тегови 15кг. (2х7,5кг.)
                                                       • Бидете во форма со нашата палета на еднорачни тегови. • Со теговите го зацврстувате горниот дел од телото, вашиот бицепс, трицепс како и останатите делови од телото. • Нашите тегови може да се користат во домашни услови и фитнес сали. • Хексагонален гумиран еднорачен тег кој е заштитен од кондензација и гребнатини. • Тежина на...
                                                       1.180 ден.Цена
                                                         3.990 ден.5.190 ден.
                                                         Чевларник дупли со 3 врати - сономаЧевларник дупли со 3 врати - сонома
                                                           3.990 ден.5.190 ден.Редовна цена-1.200 ден. исклученоЦена
                                                           Чевларник дупли со 3 врати - сономаЧевларник дупли со 3 врати - сонома
                                                             Чевларник со 3 врати, со полици за складирање на  2 реда обувки по врата . Се испорачува склопен и спремен за користење веднаш. Висина: 121cm Ширина: 65cm Длабина: 25cm Капацитет: 18 пара обувки Боја: Даб сонома
                                                             3.990 ден.5.190 ден.Редовна цена-1.200 ден. исклученоЦена
                                                             Чевларник дупли со 3 врати - сономаЧевларник дупли со 3 врати - сонома
                                                               Чевларник со 3 врати, со полици за складирање на  2 реда обувки по врата . Се испорачува склопен и спремен за користење веднаш. Висина: 121cm Ширина: 65cm Длабина: 25cm Капацитет: 18 пара обувки Боја: Даб сонома
                                                               3.990 ден.5.190 ден.Редовна цена-1.200 ден. исклученоЦена
                                                                 699 ден.1.199 ден.
                                                                 Сет тегови 6кг (2x3кг)
                                                                   699 ден.1.199 ден.Редовна цена-500 ден. исклученоЦена
                                                                   Сет тегови 6кг (2x3кг)
                                                                     Tегови со вкупна тежина од 6кг (2x3kg) Oбложени се со пластика од 1-ва класа, полнета со специјален малтер, со што се овозможува долготрајност. Невозможно е да пукнат и да се скршат. Дури и ако се специјално исечени/дупчени, нивната содржина не истекува. Теговите со својата издржлива и долготрајна структура, ќе Ви овозможат да ги користите многу години.
                                                                     699 ден.1.199 ден.Редовна цена-500 ден. исклученоЦена
                                                                     Сет тегови 6кг (2x3кг)
                                                                       Tегови со вкупна тежина од 6кг (2x3kg) Oбложени се со пластика од 1-ва класа, полнета со специјален малтер, со што се овозможува долготрајност. Невозможно е да пукнат и да се скршат. Дури и ако се специјално исечени/дупчени, нивната содржина не истекува. Теговите со својата издржлива и долготрајна структура, ќе Ви овозможат да ги користите многу години.
                                                                       699 ден.1.199 ден.Редовна цена-500 ден. исклученоЦена
                                                                       Сет хексагонални тегови 20кг. (2х10кг.)
                                                                         Сет хексагонални тегови 20кг. (2х10кг.)
                                                                           • Бидете во форма со нашата палета на еднорачни тегови. • Со теговите го зацврстувате горниот дел од телото, вашиот бицепс, трицепс како и останатите делови од телото. • Нашите тегови може да се користат во домашни услови и фитнес сали. • Хексагонален гумиран еднорачен тег кој е заштитен од кондензација и гребнатини. • Тежина на...
                                                                           1.580 ден.Цена
                                                                           Сет хексагонални тегови 20кг. (2х10кг.)
                                                                             • Бидете во форма со нашата палета на еднорачни тегови. • Со теговите го зацврстувате горниот дел од телото, вашиот бицепс, трицепс како и останатите делови од телото. • Нашите тегови може да се користат во домашни услови и фитнес сали. • Хексагонален гумиран еднорачен тег кој е заштитен од кондензација и гребнатини. • Тежина на...
                                                                             1.580 ден.Цена
                                                                               2.700 ден.3.600 ден.
                                                                               МЕТАЛЕН РАФТ COSY 1800x750x350 галванизирана
                                                                                 2.700 ден.3.600 ден.Редовна цена-900 ден. исклученоЦена
                                                                                 МЕТАЛЕН РАФТ COSY 1800x750x350 галванизирана
                                                                                   Метален рафт со вкупна носивост од 875 kg. | Лесно склопување без употреба на шрафови | 5 години гаранција |  Брза испорака низ цела Македонија .
                                                                                   2.700 ден.3.600 ден.Редовна цена-900 ден. исклученоЦена
                                                                                   МЕТАЛЕН РАФТ COSY 1800x750x350 галванизирана
                                                                                     Метален рафт со вкупна носивост од 875 kg. | Лесно склопување без употреба на шрафови | 5 години гаранција |  Брза испорака низ цела Македонија .
                                                                                     2.700 ден.3.600 ден.Редовна цена-900 ден. исклученоЦена
                                                                                       3.690 ден.7.990 ден.
                                                                                       Сет тегови 65кгСет тегови 65кг
                                                                                         3.690 ден.7.990 ден.Редовна цена-4.300 ден. исклученоЦена
                                                                                         Сет тегови 65кгСет тегови 65кг
                                                                                           Tегови со вкупна тежина од 65кг (4x7.5kg | 4x5kg | 4x2.5kg) Шипките од новата генерација се поцинкувани и отпорни на висок притисок, овозможуваат дисковите да се цврсто фиксирани. Во сетот се вклучени 2 шипки со должина од 40цм и 1 шипка со должина од 150цм. Шипката со должина од 150цм е тестирана до 120кг и издржува без никаков проблем. Дисковите се...
                                                                                           3.690 ден.7.990 ден.Редовна цена-4.300 ден. исклученоЦена
                                                                                           Сет тегови 65кгСет тегови 65кг
                                                                                             Tегови со вкупна тежина од 65кг (4x7.5kg | 4x5kg | 4x2.5kg) Шипките од новата генерација се поцинкувани и отпорни на висок притисок, овозможуваат дисковите да се цврсто фиксирани. Во сетот се вклучени 2 шипки со должина од 40цм и 1 шипка со должина од 150цм. Шипката со должина од 150цм е тестирана до 120кг и издржува без никаков проблем. Дисковите се...
                                                                                             3.690 ден.7.990 ден.Редовна цена-4.300 ден. исклученоЦена
                                                                                               3.490 ден.7.490 ден.
                                                                                               Сет тегови 55кгСет тегови 55кг
                                                                                                 3.490 ден.7.490 ден.Редовна цена-4.000 ден. исклученоЦена
                                                                                                 Сет тегови 55кгСет тегови 55кг
                                                                                                   Tегови со вкупна тежина од 55кг (4x7,5Kg | 2x5Kg | 4x2,5Kg) Шипките од новата генерација се поцинкувани и отпорни на висок притисок, овозможуваат дисковите да се цврсто фиксирани. Во сетот се вклучени 2 шипки со должина од 40цм и 1 шипка со должина од 150цм. Шипката со должина од 150цм е тестирана до 120кг и издржува без никаков проблем. Дисковите се обложени со...
                                                                                                   3.490 ден.7.490 ден.Редовна цена-4.000 ден. исклученоЦена
                                                                                                   Сет тегови 55кгСет тегови 55кг
                                                                                                     Tегови со вкупна тежина од 55кг (4x7,5Kg | 2x5Kg | 4x2,5Kg) Шипките од новата генерација се поцинкувани и отпорни на висок притисок, овозможуваат дисковите да се цврсто фиксирани. Во сетот се вклучени 2 шипки со должина од 40цм и 1 шипка со должина од 150цм. Шипката со должина од 150цм е тестирана до 120кг и издржува без никаков проблем. Дисковите се обложени со...
                                                                                                     3.490 ден.7.490 ден.Редовна цена-4.000 ден. исклученоЦена
                                                                                                       799 ден.1.599 ден.
                                                                                                       Закачалка за ѕид Амара - белаЗакачалка за ѕид Амара - бела
                                                                                                         799 ден.1.599 ден.Редовна цена-800 ден. исклученоЦена
                                                                                                         Закачалка за ѕид Амара - белаЗакачалка за ѕид Амара - бела
                                                                                                           60Димензија: 18x80x11cm Изработена од18mm 1ва класа иверица според стандардите на ЕУ со TSE, EN, ISO 9001 и FSC сертификати. Не содржи канцерогени материи во рамките на Е1 стандардите. Рабовите на иверицата се обложени со ПВЦ трака од 1ва класа, со која се спречуваат лесни деформации.
                                                                                                           799 ден.1.599 ден.Редовна цена-800 ден. исклученоЦена
                                                                                                           Закачалка за ѕид Амара - белаЗакачалка за ѕид Амара - бела
                                                                                                             60Димензија: 18x80x11cm Изработена од18mm 1ва класа иверица според стандардите на ЕУ со TSE, EN, ISO 9001 и FSC сертификати. Не содржи канцерогени материи во рамките на Е1 стандардите. Рабовите на иверицата се обложени со ПВЦ трака од 1ва класа, со која се спречуваат лесни деформации.
                                                                                                             799 ден.1.599 ден.Редовна цена-800 ден. исклученоЦена
                                                                                                             Сет хексагонални тегови 10кг. (2х5кг.)
                                                                                                               Сет хексагонални тегови 10кг. (2х5кг.)
                                                                                                                 • Бидете во форма со нашата палета на еднорачни тегови. • Со теговите го зацврстувате горниот дел од телото, вашиот бицепс, трицепс како и останатите делови од телото. • Нашите тегови може да се користат во домашни услови и фитнес сали. • Хексагонален гумиран еднорачен тег кој е заштитен од кондензација и гребнатини. • Тежина на...
                                                                                                                 899 ден.Цена
                                                                                                                 Сет хексагонални тегови 10кг. (2х5кг.)
                                                                                                                   • Бидете во форма со нашата палета на еднорачни тегови. • Со теговите го зацврстувате горниот дел од телото, вашиот бицепс, трицепс како и останатите делови од телото. • Нашите тегови може да се користат во домашни услови и фитнес сали. • Хексагонален гумиран еднорачен тег кој е заштитен од кондензација и гребнатини. • Тежина на...
                                                                                                                   899 ден.Цена
                                                                                                                     3.299 ден.4.990 ден.
                                                                                                                     Повеќенаменски плакар ХекторПовеќенаменски плакар Хектор
                                                                                                                       3.299 ден.4.990 ден.Редовна цена-1.691 ден. исклученоЦена
                                                                                                                       Повеќенаменски плакар ХекторПовеќенаменски плакар Хектор
                                                                                                                         Димензии: 78.5x77x30cm Корпи и шини: PP пластика, длабочина 10cm Боја: Бела Плакарот е изработен од 18 мм иверица од 1ва класа, која има Tse, European Union EN, ISO 9001 и FSC сертификати. Корпите и шините се изработени од оригинална PP пластика, без употреба на отпадна или рециклирана пластика, со цел заштита на храната која би била складирана во нив. ...
                                                                                                                         3.299 ден.4.990 ден.Редовна цена-1.691 ден. исклученоЦена
                                                                                                                         Повеќенаменски плакар ХекторПовеќенаменски плакар Хектор
                                                                                                                           Димензии: 78.5x77x30cm Корпи и шини: PP пластика, длабочина 10cm Боја: Бела Плакарот е изработен од 18 мм иверица од 1ва класа, која има Tse, European Union EN, ISO 9001 и FSC сертификати. Корпите и шините се изработени од оригинална PP пластика, без употреба на отпадна или рециклирана пластика, со цел заштита на храната која би била складирана во нив. ...
                                                                                                                           3.299 ден.4.990 ден.Редовна цена-1.691 ден. исклученоЦена
                                                                                                                             Биро со метална конструкција Бостон - белоБиро со метална конструкција Бостон - бело
                                                                                                                               1.899 ден.3.690 ден.Редовна цена-1.791 ден. исклученоЦена
                                                                                                                               Биро со метална конструкција Бостон - белоБиро со метална конструкција Бостон - бело
                                                                                                                                 1.899 ден.3.690 ден.Редовна цена-1.791 ден. исклученоЦена
                                                                                                                                 Биро со метална конструкција Бостон - белоБиро со метална конструкција Бостон - бело
                                                                                                                                   1.899 ден.3.690 ден.Редовна цена-1.791 ден. исклученоЦена
                                                                                                                                     1.290 ден.2.590 ден.
                                                                                                                                     Стол Julita бела бојаСтол Julita бела боја
                                                                                                                                       1.290 ден.2.590 ден.Редовна цена-1.300 ден. исклученоЦена
                                                                                                                                       Стол Julita бела бојаСтол Julita бела боја
                                                                                                                                         Трпезариски столчиња
                                                                                                                                         Доколку барате столица со модерен дизајн кој хармонично ги комбинира иновативниот дизајн со издржливите материјали, Julita е совршениот избор за вас. Столица која значително ќе го осовремени вашиот простор. Трпезариската столица Julita има полипропиленско седиште и ногарки од буково дрво. Краевите на ногарките имаат пластични капаци за заштита на подот. Материјал:...
                                                                                                                                         1.290 ден.2.590 ден.Редовна цена-1.300 ден. исклученоЦена
                                                                                                                                         Стол Julita бела бојаСтол Julita бела боја
                                                                                                                                           Трпезариски столчиња
                                                                                                                                           Доколку барате столица со модерен дизајн кој хармонично ги комбинира иновативниот дизајн со издржливите материјали, Julita е совршениот избор за вас. Столица која значително ќе го осовремени вашиот простор. Трпезариската столица Julita има полипропиленско седиште и ногарки од буково дрво. Краевите на ногарките имаат пластични капаци за заштита на подот. Материјал:...
                                                                                                                                           1.290 ден.2.590 ден.Редовна цена-1.300 ден. исклученоЦена
                                                                                                                                           Полица со метална конструкција Луксор - атлантикПолица со метална конструкција Луксор - атлантик
                                                                                                                                             2.999 ден.4.690 ден.Редовна цена-1.691 ден. исклученоЦена
                                                                                                                                             Полица со метална конструкција Луксор - атлантикПолица со метална конструкција Луксор - атлантик
                                                                                                                                               Димензии: 66x34x160cm Длабочина на полиците: 30cm Растојание помеѓу полиците: 33.5cm Боја: Светло кафеава Конструкцијата е изработена од високо издржливи метални профили. Горната плоча и полиците се произведени со употреба на 18 мм иверица од 1ва класа, која има Tse, European Union EN, ISO 9001 и FSC сертификати. Рабовите на иверицата се обложени со...
                                                                                                                                               2.999 ден.4.690 ден.Редовна цена-1.691 ден. исклученоЦена
                                                                                                                                               Полица со метална конструкција Луксор - атлантикПолица со метална конструкција Луксор - атлантик
                                                                                                                                                 Димензии: 66x34x160cm Длабочина на полиците: 30cm Растојание помеѓу полиците: 33.5cm Боја: Светло кафеава Конструкцијата е изработена од високо издржливи метални профили. Горната плоча и полиците се произведени со употреба на 18 мм иверица од 1ва класа, која има Tse, European Union EN, ISO 9001 и FSC сертификати. Рабовите на иверицата се обложени со...
                                                                                                                                                 2.999 ден.4.690 ден.Редовна цена-1.691 ден. исклученоЦена
                                                                                                                                                   1.799 ден.2.990 ден.
                                                                                                                                                   Клуб маса Крафт - атлантикКлуб маса Крафт - атлантик
                                                                                                                                                     1.799 ден.2.990 ден.Редовна цена-1.191 ден. исклученоЦена
                                                                                                                                                     Клуб маса Крафт - атлантикКлуб маса Крафт - атлантик
                                                                                                                                                       Димензии: 90x50x50cm Материјал: Иверица 1ва класа ПВЦ кант трака 0.8mm Не содржи канцерогени супстанции според Е1 стандардите. Метална конструкција
                                                                                                                                                       1.799 ден.2.990 ден.Редовна цена-1.191 ден. исклученоЦена
                                                                                                                                                       Клуб маса Крафт - атлантикКлуб маса Крафт - атлантик
                                                                                                                                                         Димензии: 90x50x50cm Материјал: Иверица 1ва класа ПВЦ кант трака 0.8mm Не содржи канцерогени супстанции според Е1 стандардите. Метална конструкција
                                                                                                                                                         1.799 ден.2.990 ден.Редовна цена-1.191 ден. исклученоЦена
                                                                                                                                                           3.990 ден.5.190 ден.
                                                                                                                                                           Чевларник дупли со 3 вратиЧевларник дупли со 3 врати
                                                                                                                                                             3.990 ден.5.190 ден.Редовна цена-1.200 ден. исклученоЦена
                                                                                                                                                             Чевларник дупли со 3 вратиЧевларник дупли со 3 врати
                                                                                                                                                               Чевларник со 3 врати, со полици за складирање на  2 реда обувки по врата . Се испорачува склопен и спремен за користење веднаш. Висина: 121cm Ширина: 65cm Длабина: 25cm Капацитет: 18 пара обувки Бела боја
                                                                                                                                                               3.990 ден.5.190 ден.Редовна цена-1.200 ден. исклученоЦена
                                                                                                                                                               Чевларник дупли со 3 вратиЧевларник дупли со 3 врати
                                                                                                                                                                 Чевларник со 3 врати, со полици за складирање на  2 реда обувки по врата . Се испорачува склопен и спремен за користење веднаш. Висина: 121cm Ширина: 65cm Длабина: 25cm Капацитет: 18 пара обувки Бела боја
                                                                                                                                                                 3.990 ден.5.190 ден.Редовна цена-1.200 ден. исклученоЦена
                                                                                                                                                                   5.300 ден.6.900 ден.
                                                                                                                                                                   МЕТАЛЕН РАФТ COSY 1800x1200x600 галванизиранаМЕТАЛЕН РАФТ COSY 1800x1200x600 галванизирана
                                                                                                                                                                     5.300 ден.6.900 ден.Редовна цена-1.600 ден. исклученоЦена
                                                                                                                                                                     МЕТАЛЕН РАФТ COSY 1800x1200x600 галванизиранаМЕТАЛЕН РАФТ COSY 1800x1200x600 галванизирана
                                                                                                                                                                       Метален рафт со вкупна носивост од 1250 kg. | Лесно склопување без употреба на шрафови | 5 години гаранција |  Брза испорака низ цела Македонија .
                                                                                                                                                                       5.300 ден.6.900 ден.Редовна цена-1.600 ден. исклученоЦена
                                                                                                                                                                       МЕТАЛЕН РАФТ COSY 1800x1200x600 галванизиранаМЕТАЛЕН РАФТ COSY 1800x1200x600 галванизирана
                                                                                                                                                                         Метален рафт со вкупна носивост од 1250 kg. | Лесно склопување без употреба на шрафови | 5 години гаранција |  Брза испорака низ цела Македонија .
                                                                                                                                                                         5.300 ден.6.900 ден.Редовна цена-1.600 ден. исклученоЦена
                                                                                                                                                                           899 ден.1.390 ден.
                                                                                                                                                                           Метална закачалка Доминик - белаМетална закачалка Доминик - бела
                                                                                                                                                                             899 ден.1.390 ден.Редовна цена-491 ден. исклученоЦена
                                                                                                                                                                             Метална закачалка Доминик - белаМетална закачалка Доминик - бела
                                                                                                                                                                               Димензија: 104x137х48cm Конструкцијата е изработена од високо издржливи метални профили, бојадисани со електростатска прашкаста боја отпорна на гребење.
                                                                                                                                                                               899 ден.1.390 ден.Редовна цена-491 ден. исклученоЦена
                                                                                                                                                                               Метална закачалка Доминик - белаМетална закачалка Доминик - бела
                                                                                                                                                                                 Димензија: 104x137х48cm Конструкцијата е изработена од високо издржливи метални профили, бојадисани со електростатска прашкаста боја отпорна на гребење.
                                                                                                                                                                                 899 ден.1.390 ден.Редовна цена-491 ден. исклученоЦена
                                                                                                                                                                                   2.990 ден.3.990 ден.
                                                                                                                                                                                   Сет тегови 30 кг.Сет тегови 30 кг.
                                                                                                                                                                                     2.990 ден.3.990 ден.Редовна цена-1.000 ден. исклученоЦена
                                                                                                                                                                                     Сет тегови 30 кг.Сет тегови 30 кг.
                                                                                                                                                                                       • Доведете го вашиот бицепс до совршенство.  • Метална шипка обложена со пластика на која може да ставате тегови во зависност од тежината според која сакате да вежбате. • Со теговите го зацврстувате горниот дел од телото, вашиот бицепс, трицепс како и останатите делови од телото. • Нашите тегови може да се користат во домашни услови и фитнес сали. • Сетот се...
                                                                                                                                                                                       2.990 ден.3.990 ден.Редовна цена-1.000 ден. исклученоЦена
                                                                                                                                                                                       Сет тегови 30 кг.Сет тегови 30 кг.
                                                                                                                                                                                         • Доведете го вашиот бицепс до совршенство.  • Метална шипка обложена со пластика на која може да ставате тегови во зависност од тежината според која сакате да вежбате. • Со теговите го зацврстувате горниот дел од телото, вашиот бицепс, трицепс како и останатите делови од телото. • Нашите тегови може да се користат во домашни услови и фитнес сали. • Сетот се...
                                                                                                                                                                                         2.990 ден.3.990 ден.Редовна цена-1.000 ден. исклученоЦена
                                                                                                                                                                                         Биро со метална конструкција Брајтон - атлантикБиро со метална конструкција Брајтон - атлантик
                                                                                                                                                                                           2.890 ден.4.390 ден.Редовна цена-1.500 ден. исклученоЦена
                                                                                                                                                                                           Биро со метална конструкција Брајтон - атлантикБиро со метална конструкција Брајтон - атлантик
                                                                                                                                                                                             Димензии: 60x120cm Висина: 75cm Боја: Светло кафеава Конструкцијата е изработена од високо издржливи профили. Горната плоча и полиците се произведени со употреба на 18 mm иверица од 1 класа, која има Tse, European Union EN, ISO 9001 и FSC сертификати. Рабовите на иверицата се обложени со ПВЦ трака од 1 класа, со која се спречуваат лесни деформации.
                                                                                                                                                                                             2.890 ден.4.390 ден.Редовна цена-1.500 ден. исклученоЦена
                                                                                                                                                                                             Биро со метална конструкција Брајтон - атлантикБиро со метална конструкција Брајтон - атлантик
                                                                                                                                                                                               Димензии: 60x120cm Висина: 75cm Боја: Светло кафеава Конструкцијата е изработена од високо издржливи профили. Горната плоча и полиците се произведени со употреба на 18 mm иверица од 1 класа, која има Tse, European Union EN, ISO 9001 и FSC сертификати. Рабовите на иверицата се обложени со ПВЦ трака од 1 класа, со која се спречуваат лесни деформации.
                                                                                                                                                                                               2.890 ден.4.390 ден.Редовна цена-1.500 ден. исклученоЦена
                                                                                                                                                                                               Полица со метална конструкција Крафт - атлантикПолица со метална конструкција Крафт - атлантик
                                                                                                                                                                                                 1.699 ден.3.590 ден.Редовна цена-1.891 ден. исклученоЦена
                                                                                                                                                                                                 Полица со метална конструкција Крафт - атлантикПолица со метална конструкција Крафт - атлантик
                                                                                                                                                                                                   Ширина: 66 cm Длабочина: 34 cm Висина: 85 cm Ширина на полицата: 66 cm Длабочина на полицата: 30 cm Растојание на полиците: 33 cm
                                                                                                                                                                                                   1.699 ден.3.590 ден.Редовна цена-1.891 ден. исклученоЦена
                                                                                                                                                                                                   Полица со метална конструкција Крафт - атлантикПолица со метална конструкција Крафт - атлантик
                                                                                                                                                                                                     Ширина: 66 cm Длабочина: 34 cm Висина: 85 cm Ширина на полицата: 66 cm Длабочина на полицата: 30 cm Растојание на полиците: 33 cm
                                                                                                                                                                                                     1.699 ден.3.590 ден.Редовна цена-1.891 ден. исклученоЦена
                                                                                                                                                                                                       4.990 ден.6.190 ден.
                                                                                                                                                                                                       Чевларник дупли со 4 вратиЧевларник дупли со 4 врати
                                                                                                                                                                                                         4.990 ден.6.190 ден.Редовна цена-1.200 ден. исклученоЦена
                                                                                                                                                                                                         Чевларник дупли со 4 вратиЧевларник дупли со 4 врати
                                                                                                                                                                                                           Чевларник со 4 врати, со полици за складирање на  2 реда обувки по врата . Се испорачува склопен и спремен за користење веднаш. Капацитет: 24 пара обувки Висина: 157cm Ширина: 65cm Длабочина: 25cm Бела боја
                                                                                                                                                                                                           4.990 ден.6.190 ден.Редовна цена-1.200 ден. исклученоЦена
                                                                                                                                                                                                           Чевларник дупли со 4 вратиЧевларник дупли со 4 врати
                                                                                                                                                                                                             Чевларник со 4 врати, со полици за складирање на  2 реда обувки по врата . Се испорачува склопен и спремен за користење веднаш. Капацитет: 24 пара обувки Висина: 157cm Ширина: 65cm Длабочина: 25cm Бела боја
                                                                                                                                                                                                             4.990 ден.6.190 ден.Редовна цена-1.200 ден. исклученоЦена
                                                                                                                                                                                                               360 ден.
                                                                                                                                                                                                               Тег плоча 5кг
                                                                                                                                                                                                                 360 ден.Цена
                                                                                                                                                                                                                 Тег плоча 5кг
                                                                                                                                                                                                                   Tег плоча која може да се користи во домашни услови и во фитнес сали. Со овие тег плочи може да вежбате така што ќе ги ставите на права или крива шипка, или пак едноставно само со нив. Отворот на тег плочата е со Ø30mm.
                                                                                                                                                                                                                   360 ден.Цена
                                                                                                                                                                                                                   Тег плоча 5кг
                                                                                                                                                                                                                     Tег плоча која може да се користи во домашни услови и во фитнес сали. Со овие тег плочи може да вежбате така што ќе ги ставите на права или крива шипка, или пак едноставно само со нив. Отворот на тег плочата е со Ø30mm.
                                                                                                                                                                                                                     360 ден.Цена
                                                                                                                                                                                                                       2.990 ден.3.990 ден.
                                                                                                                                                                                                                       Чевларник дупли со 2 вратиЧевларник дупли со 2 врати
                                                                                                                                                                                                                         2.990 ден.3.990 ден.Редовна цена-1.000 ден. исклученоЦена
                                                                                                                                                                                                                         Чевларник дупли со 2 вратиЧевларник дупли со 2 врати
                                                                                                                                                                                                                           Чевларник со 2 врати, со полици за складирање на  2 реда обувки по врата . Се испорачува склопен и спремен за користење веднаш. Капацитет: 12 пара обувки Висина: 85cm Ширина: 65cm Длабина: 25cm Бела боја
                                                                                                                                                                                                                           2.990 ден.3.990 ден.Редовна цена-1.000 ден. исклученоЦена
                                                                                                                                                                                                                           Чевларник дупли со 2 вратиЧевларник дупли со 2 врати
                                                                                                                                                                                                                             Чевларник со 2 врати, со полици за складирање на  2 реда обувки по врата . Се испорачува склопен и спремен за користење веднаш. Капацитет: 12 пара обувки Висина: 85cm Ширина: 65cm Длабина: 25cm Бела боја
                                                                                                                                                                                                                             2.990 ден.3.990 ден.Редовна цена-1.000 ден. исклученоЦена
                                                                                                                                                                                                                               3.690 ден.4.690 ден.
                                                                                                                                                                                                                               Сет тегови 40 кг.Сет тегови 40 кг.
                                                                                                                                                                                                                                 3.690 ден.4.690 ден.Редовна цена-1.000 ден. исклученоЦена
                                                                                                                                                                                                                                 Сет тегови 40 кг.Сет тегови 40 кг.
                                                                                                                                                                                                                                   • Збир на тегови со повеќе функции за задоволување на вашите дневни потреби за фитнес. • Едноставни за составување. • Овој сет вклучува: ▬ 4x1,25 KG лиени плочи со тежина. ▬ 4x2,5 KG лиени плочи со тежина. ▬ 8x3 KG лиени плочи со тежина. ▬ 2 x шипки. ▬ 1 X конектор. ▬ Ракавици. ▬ Упатство за вежби. • Димензии на...
                                                                                                                                                                                                                                   3.690 ден.4.690 ден.Редовна цена-1.000 ден. исклученоЦена
                                                                                                                                                                                                                                   Сет тегови 40 кг.Сет тегови 40 кг.
                                                                                                                                                                                                                                     • Збир на тегови со повеќе функции за задоволување на вашите дневни потреби за фитнес. • Едноставни за составување. • Овој сет вклучува: ▬ 4x1,25 KG лиени плочи со тежина. ▬ 4x2,5 KG лиени плочи со тежина. ▬ 8x3 KG лиени плочи со тежина. ▬ 2 x шипки. ▬ 1 X конектор. ▬ Ракавици. ▬ Упатство за вежби. • Димензии на...
                                                                                                                                                                                                                                     3.690 ден.4.690 ден.Редовна цена-1.000 ден. исклученоЦена