Топ категории
Vilma Armchair Premium
Најнови производи
Блог
Филтер

достапност

достапност

Бренд

Бренд

Цена

Цена

 • 977 ден. - 48.559 ден.

Тротинети
Тротинети

22 производи

Мрежа
Мрежа-2
Листа
Листа-2
Каталог

Активни филтри

MS ENERGY e-romobil e21 white електричен тротинет
   MS ENERGY e-romobil e21 white електричен тротинет
     Големина на тркала: 10” Ограничувањедо 25 km/h Тип на рамка: алуминиум Боја : бела мотор без четки Макс моќност (врв): 1000W Батерија: 36V / 20,8Ah (заменлива) полнење: 11ч Опсег: 75-90 км Тип на сопирачкапредни и задни механички диск сопирачки Максимално оптоварување: 100 кг ...
     57.299 ден.Цена
     MS ENERGY e-romobil e21 white електричен тротинет
       Големина на тркала: 10” Ограничувањедо 25 km/h Тип на рамка: алуминиум Боја : бела мотор без четки Макс моќност (врв): 1000W Батерија: 36V / 20,8Ah (заменлива) полнење: 11ч Опсег: 75-90 км Тип на сопирачкапредни и задни механички диск сопирачки Максимално оптоварување: 100 кг ...
       57.299 ден.Цена
       MS ENERGY e-romobil e21 Orange електричен тротинет
         MS ENERGY e-romobil e21 Orange електричен тротинет
           Големина на тркала: 10” Ограничувањедо 25 km/h Тип на рамка: алуминиум Боја : портокалова мотор без четки Макс моќност (врв): 1000W Батерија: 36V / 20,8Ah (заменлива) полнење: 11ч Опсег: 75-90 км Тип на сопирачкапредни и задни механички диск сопирачки Максимално оптоварување: 100...
           57.299 ден.Цена
           MS ENERGY e-romobil e21 Orange електричен тротинет
             Големина на тркала: 10” Ограничувањедо 25 km/h Тип на рамка: алуминиум Боја : портокалова мотор без четки Макс моќност (врв): 1000W Батерија: 36V / 20,8Ah (заменлива) полнење: 11ч Опсег: 75-90 км Тип на сопирачкапредни и задни механички диск сопирачки Максимално оптоварување: 100...
             57.299 ден.Цена
             MS ENERGY e-romobil e21 black електричен тротинет
               MS ENERGY e-romobil e21 black електричен тротинет
                 Големина на тркала: 10” Ограничувањедо 25 km/h Тип на рамка: алуминиум Боја :црна мотор без четки Макс моќност (врв): 1000W Батерија: 36V / 20,8Ah (заменлива) полнење: 11ч Опсег: 75-90 км Тип на сопирачкапредни и задни механички диск сопирачки Максимално оптоварување: 100 кг ...
                 47.299 ден.Цена
                 MS ENERGY e-romobil e21 black електричен тротинет
                   Големина на тркала: 10” Ограничувањедо 25 km/h Тип на рамка: алуминиум Боја :црна мотор без четки Макс моќност (врв): 1000W Батерија: 36V / 20,8Ah (заменлива) полнење: 11ч Опсег: 75-90 км Тип на сопирачкапредни и задни механички диск сопирачки Максимално оптоварување: 100 кг ...
                   47.299 ден.Цена
                   MS ENERGY e-romobil e20 white електричен тротинет
                     MS ENERGY e-romobil e20 white електричен тротинет
                       Големина на тркалото: 10 “ Ограничувањена брзината до 25 km/h Тип на рамка:Алуминиум Боја: бела Мотор: 500W Макс моќност (врв): 1000W Батерија|: 48V / 17.5Ah Време на полнење: 8-9 часа Опсег: 60-70 км Вид на сопирачка: предни и задни диск сопирачки & EABS Максимално оптоварување: 120 кг Суспензија: напред и...
                       49.999 ден.Цена
                       MS ENERGY e-romobil e20 white електричен тротинет
                         Големина на тркалото: 10 “ Ограничувањена брзината до 25 km/h Тип на рамка:Алуминиум Боја: бела Мотор: 500W Макс моќност (врв): 1000W Батерија|: 48V / 17.5Ah Време на полнење: 8-9 часа Опсег: 60-70 км Вид на сопирачка: предни и задни диск сопирачки & EABS Максимално оптоварување: 120 кг Суспензија: напред и...
                         49.999 ден.Цена
                         MS ENERGY e-romobil e20 dark grey електричен тротинетMS ENERGY e-romobil e20 dark grey електричен тротинет
                           MS ENERGY e-romobil e20 dark grey електричен тротинетMS ENERGY e-romobil e20 dark grey електричен тротинет
                             Големина на тркалото: 10 “ Ограничувањена брзината до 25 km/h Тип на рамка:Алуминиум Боја: сива Мотор: 500W Макс моќност (врв): 1000W Батерија|: 48V / 17.5Ah Време на полнење: 8-9 часа Опсег: 60-70 км Вид на сопирачка: предни и задни диск сопирачки & EABS Максимално оптоварување: 120 кг Суспензија: напред и...
                             49.999 ден.Цена
                             MS ENERGY e-romobil e20 dark grey електричен тротинетMS ENERGY e-romobil e20 dark grey електричен тротинет
                               Големина на тркалото: 10 “ Ограничувањена брзината до 25 km/h Тип на рамка:Алуминиум Боја: сива Мотор: 500W Макс моќност (врв): 1000W Батерија|: 48V / 17.5Ah Време на полнење: 8-9 часа Опсег: 60-70 км Вид на сопирачка: предни и задни диск сопирачки & EABS Максимално оптоварување: 120 кг Суспензија: напред и...
                               49.999 ден.Цена
                               MS ENERGY e-romobil e10 dark grey електричен тротинетMS ENERGY e-romobil e10 dark grey електричен тротинет
                                 MS ENERGY e-romobil e10 dark grey електричен тротинетMS ENERGY e-romobil e10 dark grey електричен тротинет
                                   Големина на тркалото: 10 “ Ограничување до 25 km/h Тип на рамка: Челик Боја: црна Мотор: од 450 W Максимална моќност (врв): 800W Батерија: 48V / 12,5Ah Полнење: 6-7 часа Опсег: 40 км Тип на сопирачка: Задна диск сопирачка & EBS Максимално оптоварување: 120 кг Суспензија: напред и назад Дополнителни...
                                   42.999 ден.Цена
                                   MS ENERGY e-romobil e10 dark grey електричен тротинетMS ENERGY e-romobil e10 dark grey електричен тротинет
                                     Големина на тркалото: 10 “ Ограничување до 25 km/h Тип на рамка: Челик Боја: црна Мотор: од 450 W Максимална моќност (врв): 800W Батерија: 48V / 12,5Ah Полнење: 6-7 часа Опсег: 40 км Тип на сопирачка: Задна диск сопирачка & EBS Максимално оптоварување: 120 кг Суспензија: напред и назад Дополнителни...
                                     42.999 ден.Цена
                                       MS ENERGY e-romobil m10 електричен тротинетMS ENERGY e-romobil m10 електричен тротинет
                                         25.999 ден.Цена
                                         MS ENERGY e-romobil m10 електричен тротинетMS ENERGY e-romobil m10 електричен тротинет
                                           Големина на тркалото: 8,5 “ Тип на рамка": Алуминиум Боја: Црно-сива Мотор: 350W Ограничување на брзината до 25 km/h Батерија: 36V, 7,5 Ах Време на полнење: 5-6 ч Опсег до 28 км Тип на сопирачка: Предна е-сопирачка и задна и предна диск сопирачка Максимално оптоварување: 120 кг ...
                                           25.999 ден.Цена
                                           MS ENERGY e-romobil m10 електричен тротинетMS ENERGY e-romobil m10 електричен тротинет
                                             Големина на тркалото: 8,5 “ Тип на рамка": Алуминиум Боја: Црно-сива Мотор: 350W Ограничување на брзината до 25 km/h Батерија: 36V, 7,5 Ах Време на полнење: 5-6 ч Опсег до 28 км Тип на сопирачка: Предна е-сопирачка и задна и предна диск сопирачка Максимално оптоварување: 120 кг ...
                                             25.999 ден.Цена
                                               MS ENERGY r10 black grey електричен тротинет
                                                 49.999 ден.Цена
                                                 MS ENERGY r10 black grey електричен тротинет
                                                   Големина на тркала: 20" предни и 16" задни, Тежина: 19kg, Максимална брзина: 25 km/h, Опсег: до 30km, Мотор: 350W, Батерија: 36V, 10,5 Ah, Полнење 6h, Носивост: 120 kg Гаранција 12 месеци
                                                   49.999 ден.Цена
                                                   MS ENERGY r10 black grey електричен тротинет
                                                     Големина на тркала: 20" предни и 16" задни, Тежина: 19kg, Максимална брзина: 25 km/h, Опсег: до 30km, Мотор: 350W, Батерија: 36V, 10,5 Ah, Полнење 6h, Носивост: 120 kg Гаранција 12 месеци
                                                     49.999 ден.Цена
                                                       MS ENERGY r10 black green електричен тротинет
                                                         49.999 ден.Цена
                                                         MS ENERGY r10 black green електричен тротинет
                                                           Големина на тркала: 20" предни и 16" задни, Тежина: 19kg, Максимална брзина: 25 km/h, Опсег: до 30km, Мотор: 350W, Батерија: 36V, 10,5 Ah, Полнење 6h, Носивост: 120 kg Гаранција 12 месеци
                                                           49.999 ден.Цена
                                                           MS ENERGY r10 black green електричен тротинет
                                                             Големина на тркала: 20" предни и 16" задни, Тежина: 19kg, Максимална брзина: 25 km/h, Опсег: до 30km, Мотор: 350W, Батерија: 36V, 10,5 Ah, Полнење 6h, Носивост: 120 kg Гаранција 12 месеци
                                                             49.999 ден.Цена
                                                             Xiaomi Scooter 3 300W Black Електричен тротинетXiaomi Scooter 3 300W Black Електричен тротинет
                                                               Xiaomi Scooter 3 300W Black Електричен тротинетXiaomi Scooter 3 300W Black Електричен тротинет
                                                                 Максимална брзина:25km/h Опсег:30 km Тежина:13.2kg Сопирање:eABS + задна диск сопирачка со двојна подлога Моќност:300W Тип на мотор:Brushless DC motor Висина на возачот: 120cm-200cm Максимална тежина на возачот:100kg Време потребно за полнење:5.5h Температура за работа:-10°C ~ 40°C Гаранција: 1 година
                                                                 30.990 ден.Цена
                                                                 Xiaomi Scooter 3 300W Black Електричен тротинетXiaomi Scooter 3 300W Black Електричен тротинет
                                                                   Максимална брзина:25km/h Опсег:30 km Тежина:13.2kg Сопирање:eABS + задна диск сопирачка со двојна подлога Моќност:300W Тип на мотор:Brushless DC motor Висина на возачот: 120cm-200cm Максимална тежина на возачот:100kg Време потребно за полнење:5.5h Температура за работа:-10°C ~ 40°C Гаранција: 1 година
                                                                   30.990 ден.Цена
                                                                   Xiaomi Mi Scooter Essential - Електричен тротинетXiaomi Mi Scooter Essential - Електричен тротинет
                                                                     Xiaomi Mi Scooter Essential - Електричен тротинетXiaomi Mi Scooter Essential - Електричен тротинет
                                                                       Мултифункционална контролна табла, автономија до 15-20км, максимална брзина до 20км/ч | Испорака од магацин во Македонија | Бесплатна и брза достава | 2 години гаранција
                                                                       21.890 ден.Цена
                                                                       Xiaomi Mi Scooter Essential - Електричен тротинетXiaomi Mi Scooter Essential - Електричен тротинет
                                                                         Мултифункционална контролна табла, автономија до 15-20км, максимална брзина до 20км/ч | Испорака од магацин во Македонија | Бесплатна и брза достава | 2 години гаранција
                                                                         21.890 ден.Цена
                                                                           39.990 ден.41.990 ден.
                                                                           Navee N65 - Електричен тротинетNavee N65 - Електричен тротинет
                                                                             39.990 ден.41.990 ден.Редовна цена-2.000 ден. исклученоЦена
                                                                             Navee N65 - Електричен тротинетNavee N65 - Електричен тротинет
                                                                               Двоен преклоп, 25км/ч, 3 режими на работа, гуми од 10 инчи, автономија до 65км, макс. издржливост до 120 кг. | Испорака од магацин во Македонија | Бесплатна и брза достава во 1- 2 дена | 1 годинa гаранција | ЕУ верзија
                                                                               39.990 ден.41.990 ден.Редовна цена-2.000 ден. исклученоЦена
                                                                               Navee N65 - Електричен тротинетNavee N65 - Електричен тротинет
                                                                                 Двоен преклоп, 25км/ч, 3 режими на работа, гуми од 10 инчи, автономија до 65км, макс. издржливост до 120 кг. | Испорака од магацин во Македонија | Бесплатна и брза достава во 1- 2 дена | 1 годинa гаранција | ЕУ верзија
                                                                                 39.990 ден.41.990 ден.Редовна цена-2.000 ден. исклученоЦена
                                                                                   CITY BLITZ MOOVE- Електричен тротинетCITY BLITZ MOOVE- Електричен тротинет
                                                                                     21.499 ден.Цена
                                                                                     CITY BLITZ MOOVE- Електричен тротинетCITY BLITZ MOOVE- Електричен тротинет
                                                                                       Мултифункционална контролна табла, автономија до 25-30км, максимална брзина до 20км/ч, максимална тежина до 120 кг  | Испорака од магацин во Македонија | Бесплатна и брза достава | 1 години гаранција | ЕУ верзија
                                                                                       21.499 ден.Цена
                                                                                       CITY BLITZ MOOVE- Електричен тротинетCITY BLITZ MOOVE- Електричен тротинет
                                                                                         Мултифункционална контролна табла, автономија до 25-30км, максимална брзина до 20км/ч, максимална тежина до 120 кг  | Испорака од магацин во Македонија | Бесплатна и брза достава | 1 години гаранција | ЕУ верзија
                                                                                         21.499 ден.Цена
                                                                                           CITY BLITZ TRAVELER- Електричен тротинетCITY BLITZ TRAVELER- Електричен тротинет
                                                                                             23.999 ден.Цена
                                                                                             CITY BLITZ TRAVELER- Електричен тротинетCITY BLITZ TRAVELER- Електричен тротинет
                                                                                               Мултифункционална контролна табла, автономија до 30км, максимална брзина до 20км/ч, максимална тежина до 120 кг  | Испорака од магацин во Македонија | Бесплатна и брза достава | 1 години гаранција | ЕУ верзија
                                                                                               23.999 ден.Цена
                                                                                               CITY BLITZ TRAVELER- Електричен тротинетCITY BLITZ TRAVELER- Електричен тротинет
                                                                                                 Мултифункционална контролна табла, автономија до 30км, максимална брзина до 20км/ч, максимална тежина до 120 кг  | Испорака од магацин во Македонија | Бесплатна и брза достава | 1 години гаранција | ЕУ верзија
                                                                                                 23.999 ден.Цена
                                                                                                   CITY BLITZ TIGER- Електричен тротинетCITY BLITZ TIGER- Електричен тротинет
                                                                                                     35.999 ден.Цена
                                                                                                     CITY BLITZ TIGER- Електричен тротинетCITY BLITZ TIGER- Електричен тротинет
                                                                                                       Мултифункционална контролна табла, автономија до 30км, максимална брзина до 20км/ч, максимална тежина до 120 кг  | Испорака од магацин во Македонија | Бесплатна и брза достава | 1 години гаранција | ЕУ верзија
                                                                                                       35.999 ден.Цена
                                                                                                       CITY BLITZ TIGER- Електричен тротинетCITY BLITZ TIGER- Електричен тротинет
                                                                                                         Мултифункционална контролна табла, автономија до 30км, максимална брзина до 20км/ч, максимална тежина до 120 кг  | Испорака од магацин во Македонија | Бесплатна и брза достава | 1 години гаранција | ЕУ верзија
                                                                                                         35.999 ден.Цена
                                                                                                           CITY BLITZ Beast- Електричен тротинетCITY BLITZ Beast- Електричен тротинет
                                                                                                             38.999 ден.Цена
                                                                                                             CITY BLITZ Beast- Електричен тротинетCITY BLITZ Beast- Електричен тротинет
                                                                                                               Мултифункционална контролна табла, автономија до 40км, максимална брзина до 20км/ч, максимална тежина до 125 кг  | Испорака од магацин во Македонија | Бесплатна и брза достава | 1 години гаранција | ЕУ верзија
                                                                                                               38.999 ден.Цена
                                                                                                               CITY BLITZ Beast- Електричен тротинетCITY BLITZ Beast- Електричен тротинет
                                                                                                                 Мултифункционална контролна табла, автономија до 40км, максимална брзина до 20км/ч, максимална тежина до 125 кг  | Испорака од магацин во Македонија | Бесплатна и брза достава | 1 години гаранција | ЕУ верзија
                                                                                                                 38.999 ден.Цена
                                                                                                                 Mi Portable Electric Air Compressor - преносен компресорMi Portable Electric Air Compressor - преносен компресор
                                                                                                                   Mi Portable Electric Air Compressor - преносен компресорMi Portable Electric Air Compressor - преносен компресор
                                                                                                                     LCD екран, 10.3 бари, 2000mAh литиумска батерија | Соодветен за тротинети, велосипеди, автомобилски гуми, топки, и тн.  | Бесплатна и брза достава низ цела Македонија | 1 година гаранција
                                                                                                                     2.990 ден.Цена
                                                                                                                     Mi Portable Electric Air Compressor - преносен компресорMi Portable Electric Air Compressor - преносен компресор
                                                                                                                       LCD екран, 10.3 бари, 2000mAh литиумска батерија | Соодветен за тротинети, велосипеди, автомобилски гуми, топки, и тн.  | Бесплатна и брза достава низ цела Македонија | 1 година гаранција
                                                                                                                       2.990 ден.Цена
                                                                                                                       Wildman - водоотпорна предна торбица за електрични тротинетиWildman - водоотпорна предна торбица за електрични тротинети
                                                                                                                         Предна торбица погодна за електричните тротинети Xiaomi M365 / M365Pro / Segway ES1 / Segway ES2 и останати модели | Бесплатна и брза испорака низ цела Македонија |
                                                                                                                         1.490 ден.Цена
                                                                                                                         Wildman - водоотпорна предна торбица за електрични тротинетиWildman - водоотпорна предна торбица за електрични тротинети
                                                                                                                           Предна торбица погодна за електричните тротинети Xiaomi M365 / M365Pro / Segway ES1 / Segway ES2 и останати модели | Бесплатна и брза испорака низ цела Македонија |
                                                                                                                           1.490 ден.Цена
                                                                                                                             1.190 ден.1.390 ден.
                                                                                                                             Гума за Xiaomi M365 електричен тротинетГума за Xiaomi M365 електричен тротинет
                                                                                                                               1.190 ден.1.390 ден.Редовна цена-200 ден. исклученоЦена
                                                                                                                               Гума за Xiaomi M365 електричен тротинетГума за Xiaomi M365 електричен тротинет
                                                                                                                                 Цврста резервна гума за електрични тротинети Xiaomi M365, изработена од анти-лизгачки материјал, обезбедува добра амортизација и абсорбција на удари | Бесплатна и брза достава низ цела Македонија |
                                                                                                                                 1.190 ден.1.390 ден.Редовна цена-200 ден. исклученоЦена
                                                                                                                                 Гума за Xiaomi M365 електричен тротинетГума за Xiaomi M365 електричен тротинет
                                                                                                                                   Цврста резервна гума за електрични тротинети Xiaomi M365, изработена од анти-лизгачки материјал, обезбедува добра амортизација и абсорбција на удари | Бесплатна и брза достава низ цела Македонија |
                                                                                                                                   1.190 ден.1.390 ден.Редовна цена-200 ден. исклученоЦена
                                                                                                                                     19.390 ден.19.990 ден.
                                                                                                                                     Xiaomi Mi Scooter Essential Lite - Електричен тротинетXiaomi Mi Scooter Essential Lite - Електричен тротинет
                                                                                                                                       19.390 ден.19.990 ден.Редовна цена-600 ден. исклученоЦена
                                                                                                                                       Xiaomi Mi Scooter Essential Lite - Електричен тротинетXiaomi Mi Scooter Essential Lite - Електричен тротинет
                                                                                                                                         Мултифункционална контролна табла, автономија до 20км, максимална брзина до 20км/ч | Испорака од магацин во Македонија | Бесплатна и брза достава | 2 години гаранција | ЕУ верзија
                                                                                                                                         19.390 ден.19.990 ден.Редовна цена-600 ден. исклученоЦена
                                                                                                                                         Xiaomi Mi Scooter Essential Lite - Електричен тротинетXiaomi Mi Scooter Essential Lite - Електричен тротинет
                                                                                                                                           Мултифункционална контролна табла, автономија до 20км, максимална брзина до 20км/ч | Испорака од магацин во Македонија | Бесплатна и брза достава | 2 години гаранција | ЕУ верзија
                                                                                                                                           19.390 ден.19.990 ден.Редовна цена-600 ден. исклученоЦена
                                                                                                                                             32.290 ден.32.990 ден.
                                                                                                                                             Xiaomi Mijia M365 PRO 2 - Електричен тротинетXiaomi Mijia M365 PRO 2 - Електричен тротинет
                                                                                                                                               32.290 ден.32.990 ден.Редовна цена-700 ден. исклученоЦена
                                                                                                                                               Xiaomi Mijia M365 PRO 2 - Електричен тротинетXiaomi Mijia M365 PRO 2 - Електричен тротинет
                                                                                                                                                 Нова генерација PRO 2, 600W, 25 км/ч, 3 брзини, автономија до 45 километри, E-ABS + диск кочници | Испорака од магацин во Македонија | Бесплатна и брза достава | 2 години гаранција | ЕУ Верзија
                                                                                                                                                 32.290 ден.32.990 ден.Редовна цена-700 ден. исклученоЦена
                                                                                                                                                 Xiaomi Mijia M365 PRO 2 - Електричен тротинетXiaomi Mijia M365 PRO 2 - Електричен тротинет
                                                                                                                                                   Нова генерација PRO 2, 600W, 25 км/ч, 3 брзини, автономија до 45 километри, E-ABS + диск кочници | Испорака од магацин во Македонија | Бесплатна и брза достава | 2 години гаранција | ЕУ Верзија
                                                                                                                                                   32.290 ден.32.990 ден.Редовна цена-700 ден. исклученоЦена
                                                                                                                                                     26.390 ден.26.990 ден.
                                                                                                                                                     Xiaomi Mijia 1S - Електричен тротинетXiaomi Mijia 1S - Електричен тротинет
                                                                                                                                                       26.390 ден.26.990 ден.Редовна цена-600 ден. исклученоЦена
                                                                                                                                                       Xiaomi Mijia 1S - Електричен тротинетXiaomi Mijia 1S - Електричен тротинет
                                                                                                                                                         До 25км/ч, 3 брзини, автономија до 30 километри, 8,5'' гуми | Испорака од магацин во Македонија | Бесплатна и брза достава | 2 години гаранција | ЕУ Верзија
                                                                                                                                                         26.390 ден.26.990 ден.Редовна цена-600 ден. исклученоЦена
                                                                                                                                                         Xiaomi Mijia 1S - Електричен тротинетXiaomi Mijia 1S - Електричен тротинет
                                                                                                                                                           До 25км/ч, 3 брзини, автономија до 30 километри, 8,5'' гуми | Испорака од магацин во Македонија | Бесплатна и брза достава | 2 години гаранција | ЕУ Верзија
                                                                                                                                                           26.390 ден.26.990 ден.Редовна цена-600 ден. исклученоЦена